Abi gündemim yoğun bu sıralar,daha yeni demledim sayılır ama özelden teşekkür ettim @murcix 'e yine buradan da vesilenle teşekkür ederim ????monoDON bastards no 37 yi cukkaladın bi teşekkür bile yok.
comandante çöktü diye ağlıyodun.
@CmZ duymasın diye saklı saklı demleyip içmişsin diyolar.
doğru mu
esas bana tişkür edicen yawww. ben geri vermesem alamazdın ki ???? ???? ????Abi gündemim yoğun bu sıralar,daha yeni demledim sayılır ama özelden teşekkür ettim @murcix 'e yine buradan da vesilenle teşekkür ederim ????
Kendine kaç şişe ayrdin hele sen onları anlat ???? valiz dolusu aldın gözün doysun beeee ???? kalbini bildigimden hiç şüphem yok abijim eminim epey dagitmissindir ama bize gelen giden yok neyse....esas bana tişkür edicen yawww. ben geri vermesem alamazdın ki ???? ???? ????
Kendine kaç şişe ayrdin hele sen onları anlat ???? valiz dolusu aldın gözün doysun beeee ???? kalbini bildigimden hiç şüphem yok abijim eminim epey dagitmissindir ama bize gelen giden yok neyse....
İyi ki varsın teşekkürler abim ???? açınca yazarım @CmZ mi istemişti benden demlenince ???? hatırlayamadım aklımda olsun ????
Peşin peşin yazdım ki yazdım ki ????resimde hepsi işte.
demleyip deneyip sağa sola gönderiyorum hediye babında.
mal mülkle işimiz olmaz bu saatten sonra.
ufak heyecanlar yetiyo
ben istersem 50 ml aroması gelir bana 10 ml likiti kulağıma döküyom benPeşin peşin yazdım ki yazdım ki ????
Afiyet olsun sen de isten mi 37 ????sana da olunca seapayim 10ml ????
Fazla kaybolma ortalıktan. Kulak çetirticen bana ????????biraz buralardayım yumuşak vurun akşam eve gidicem
Boşuna mı aldık bunca atoyu.????????????
Peki ya turuncu ????Kırmızı candır ????????
Minör oğlum dön evine hadi gavur ellerde tarhanalı likiti nerede bulucan ????