• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu major'un farklı bir geçmişi mi var? Cidden merakımdan soruyorum. Benim ıskaladığım bir şeyler olmuş demek ki... Benim major'un geçmişiyle ilgili en bariz hatırladığım v2'de bizim sitenin yoğunluktan göçmesi... Aynı şekilde v1'in bile hala aranıp, soruluyor oluşu...Ayrıca teknik ayrıntıyı tam olarak anlatamamış olabilirim, ancak kalıptan, çöpten kasıt, a bu cihaz olmadı, başka cihaz yapalım değil. Tank kısmında bir problem olmuş sadece. yani o kalıp, bu kalıp değil, her kalıba girecek bir cihaz hiç değil...
Hocam, yukarıda @Nacruno hocam ayrıntılı bilgi vermiş hatırlatıcı olması adına. Ben tekrarlamıyorum. Yerli üreticinin ve tüketicinin, “Yerli üreticiyi destekleyelim” söylemlerini şu aşamada samimiyetten uzak bulan tek ben değilim emin olun. Üreticiyi tanımam, negatif ve/veya pozitif bir yaklaşımda bulunmam şahsi olarak. Tavır, olanlar ve konuşulanlar belirler.
Üreticiden beklenenler iyi niyet değildir. Kaliteli üretim, kalite oranında fiyatlama, satış sonrası nitelikli hizmet, iletişimdir.
Türkiye pazarından önce İtalya pazarını hedeflemek, kar amacı gütmektir. Bir seçimdir, hatta ticari olarak doğru bulduğum bir seçimdir. Lakin bire bir aynı ürünü Türkiye pazarına sunmadığın takdirde böbürlenmek doğru değildir. 300 TL’ye kontrolleri yapılmamış, oringi tutmayan, yivleri et kesen, 510’una yel sardıran atomizer yerine 1500 TL’ye taş gibi atomizer üretir, spekülasyona izin vermek yerine tüketicine çıkıp açıklama yaparsan 1000 yerine 500 satarsın. Kıssadan hisse, Adına sizin açıklama yapmanız bile yeterince kötü bir durum. Sağlıcakla.

Fotoğraflar, ilk izlenimler, test sürüşleri, vs., paylaşılmış. ????‍♂️ Geriye sadece çıkış tarihi kalmış. Başlığın açılış tarihine bakınca da, pek de ‘uzun süreden beri bekleniyor’ düşüncesi oluşamadı bende. Kendi adıma, SM, V6 çıkaracak derken 4(?) sene, rda çıkaracak derken 1(?) sene geçti mesela. ????????

Bekleme salonunun adresini vereyim,
????

aslında başlığa daha fazla yazmayı düşünmüyordum ama fitilin ateşleyicisi olduğumu düşündüğüm için, artı kendi açımdan kırıldığım bazı noktaları tam olarak açıklamadığımı farkettiğim için bir mesaj daha yazmak istiyorum...

bu başlıktaki ilk mesajım 16/03/2021
konuyu takibe alayım da nolur nolmaz?

@Koba üstad eğer ön sipariş açılırsa üylere bir toplu mesaj ile bildirim sağlanabilir mi? mümkün müdür?
@Uzi Mods ile mail yoluyla iletişime geçmem ve cevap almam ise 03/03/2021
photo1627289385.jpeg

yani ben forumda konuya ulaşmadan önce bu maili almıştım...

bunun yanında kendi instagram hesabındaki ilk duyuru da aşağıdaki gibi

photo1627289592.jpeg

bugün tam 11 ay olmuş durumda...

başka bir yerli üreticiye kırılırken (kısıtlı ürün gamı, yeni ürün tanıtmadan önceki versiyonun üretimini durdurması vs...) @Uzi Mods a daha fazla iltimas geçmeyi uygun görmedim...

bir nokta daha var altını çizmek istediğim... benim yerli ürün kullanmamdaki sebep onlara destek olmak değil... ürün, yedek parça tedariğinde daha ulaşılabilir olmaları; destek konusunda anadilimde konuşabilmek; yeri gelince çemkirebilmek... ayrıca piyasada sıfır ürün (klon ya da orjinal) bulmak çok zor ya da ben bulamıyorum...

şunu da belirtmek isterim ki benim buradan yaptığım serzeniş sadece forumdaki bilgi akışının eksikliğinden kaynaklanmıyordu...

yine yazımı küçük bir şaka ile sonlandırayım: emtiyele geçmekte ben geç kaldım ???????????? emtiyelci forum yüzünden hep... az okuyaydım da bu derde düşmeyeydim...

aslında başlığa daha fazla yazmayı düşünmüyordum ama fitilin ateşleyicisi olduğumu düşündüğüm için, artı kendi açımdan kırıldığım bazı noktaları tam olarak açıklamadığımı farkettiğim için bir mesaj daha yazmak istiyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 54483

Ekli dosyayı görüntüle 54484

başka bir yerli üreticiye kırılırken (kısıtlı ürün gamı, yeni ürün tanıtmadan önceki versiyonun üretimini durdurması vs...) @Uzi Mods a daha fazla iltimas geçmeyi uygun görmedim...

bir nokta daha var altını çizmek istediğim... benim yerli ürün kullanmamdaki sebep onlara destek olmak değil... ürün, yedek parça tedariğinde daha ulaşılabilir olmaları; destek konusunda anadilimde konuşabilmek; yeri gelince çemkirebilmek... ayrıca piyasada sıfır ürün (klon ya da orjinal) bulmak çok zor ya da ben bulamıyorum...

şunu da belirtmek isterim ki benim buradan yaptığım serzeniş sadece forumdaki bilgi akışının eksikliğinden kaynaklanmıyordu...

yine yazımı küçük bir şaka ile sonlandırayım: emtiyele geçmekte ben geç kaldım ???????????? emtiyelci forum yüzünden hep... az okuyaydım da bu derde düşmeyeydim...

Her bir şeyin her türlüsü başına gelmiş babama ne zaman başım sıkışıp gitsem, derdimi anlatsam, artık işte eşimin ailesiyle ilgili sorunlar, geçim derdi, iş ortamındaki hukuksuzluklar, araba-ev alım satımlarıyla ilgili can sıkıntıları vb. adamın çok acayip bir cevabı var, motto gibi bir şey, "olur öyle" deyip geçiyor. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Öyle diyorum ben de size Gazi dostum, olur öyle ????

Ekli dosyayı görüntüle 54483

Ekli dosyayı görüntüle 54484

@GaziHazar dostum ay ve yıl kavramı karışmış sen ay olarak yazılanı yıl olarak algıla ????

Çok fazla sayfa geriye gitmemekle bazı yazıları okudum arkadaşlar serzenişler doğru olabilir haklıda olabilirsiniz
Kalıp bundan 3 ay önce sıkıntı oldu parlatmada fazla derine girince enjeksiyonda çizikler oluşmaya başladı
kaynak dolgu yapıp yeniden işlendi yeniden parlatmaya gitti ama milimlik problemler açtı yani anlayacağınız başkasının hatası bizi kalıbı baştan yapmaya sevk etti 1 haftada hırsla kalıbı sıfırdan bitirdik forumdan bazı arkadaşlar kullanmıştır 7 ayrı atomizer ilettik kullandılar sadece hem fikir oldukları nokta bacanın çıkmaması idi onu da çözdüm son aşamaya geldik enjeksiyoncu şeffaf ve farklı renklerde bellcap baskıya geçecek ama benim uğrayıp ta renk tonlarını belirlemem lazım para için yapmıyorum bu işi zaten tanıyanlar biliyorlar sadece sihirli buhar da yazıyorum resim atıyorum gelişmeleri paylaşıyorum başka bir mecrada yokum tarih mi vermemi istiyorsunuz acele etmiycem demiştim ben bütün işlerim bitince yine ilk buradan size haber veririm sizi seviyorum kırılanlardan özür dilerim ama hiçbir şey göründüğü gibi kolay olmuyor maalesef mutlu olacağınız bir ürün oldu

Son bir kaç sayfada yazılan eleştirileri okuyunca şaşırdım doğrusu;
Üretici arkadaş (koşulları elverdiği ölçüde) yeni bir ürün ortaya çıkarma gayretinde. Koşullar değişir vazgeçebilir, ya da keyfi kaçar vazgeçer. Kimseden para almış değil. Henüz vücut bulmamış bir ürün için, huyunu suyunu şimdilik tahmin bile edemeyeceğimiz bir atomizer için böylesi sabırsız bekleyişe, ağır eleştirilere anlam veremedim.

Son bir kaç sayfada yazılan eleştirileri okuyunca şaşırdım doğrusu;
Üretici arkadaş (koşulları elverdiği ölçüde) yeni bir ürün ortaya çıkarma gayretinde. Koşullar değişir vazgeçebilir, ya da keyfi kaçar vazgeçer. Kimseden para almış değil. Henüz vücut bulmamış bir ürün için, huyunu suyunu şimdilik tahmin bile edemeyeceğimiz bir atomizer için böylesi sabırsız bekleyişe, ağır eleştirilere anlam veremedim.

Hacı neden bu kadar kör bakiyorsunuz olaya onu anlamiyorum.

Biz majoru dün kullanmaya başlamadık V1 - 1.1 - 2 tüm serileri alıp kullandık destek verdik kendi çapımızda üretimin söylemiyle amacı para kazanmak değilmiş ama biz yine de desteklemeye çalıştık kendi çapımızda.

İnsanlar sadece 1-2 kelam bekledi üreticiden ki insanların buna hakkı var..

3 ay 4 ay üretici 5dk ayırıp 2 satır yazsa bunlar başımıza gelmeyecek.

Bu ülkede gözler büyük şehir belediye başkanlarının Twitter'da vs mecralarda fıskiye muhabbeti yaptığını gördü.

Kimse bu kadar meşgul olamaz herkesin 24 saatte 5 dk ayıracak vakti vardır kaldı ki satış yoğunluğu bu site üzerinden olacak deniyor..

Yine de Uzinin canı sağ olsun...

Biz majoru dün kullanmaya başlamadık V1 - 1.1 - 2 tüm serileri alıp kullandık destek verdik kendi çapımızda üretimin söylemiyle amacı para kazanmak değilmiş ama biz yine de desteklemeye çalıştık kendi çapımızda.

3 ay 4 ay üretici 5dk ayırıp 2 satır yazsa bunlar başımıza gelmeyecek.

Bu ülkede gözler büyük şehir belediye başkanlarının Twitter'da vs mecralarda fıskiye muhabbeti yaptığını gördü.

Kimse bu kadar meşgul olamaz herkesin 24 saatte 5 dk ayıracak vakti vardır kaldı ki satış yoğunluğu bu site üzerinden olacak deniyor..

Yine de Uzinin canı sağ olsun...

Eleştiri herkesin hakkı o konuda ben kimseye bir şey söyleyemem üslubu olduğu sürece sizin gibi herkes beni eleştirebilir

Ama bazı arkadaşlar sizin gibi değil aksilikler oluyor üretimde yeniden yapıyoruz altından kalkıyorum da burada herkese bilgi akışı sağlamak o kadar kolay değil

5 dk. vaktim tabi ki bazen oluyor satış zamanı izne çıkıyorum bazı arkadaşlar bilir depoda oluyorum sürekli tek bir iş yapmadığım konusunu tekrarlamak istiyorum

bilmeyenler için 4 iş birden yapıyorum ve bunların hepsi sabah 8 de işe gidilip akşam eve döndüğüm işler değil bazen çocuklarımın 1 hafta görmediği oluyor

Şimdi beni anlamıyorsunuz farkındayım ama süreç zor cebinizdeki paraya talip değilim kimseye zorla alın diye bir baskı kurmam benim işim hobi

çiziminden işlenişine kadar beni heyecanlandıran bir hobi birbirinizi kırmayın dökmeyin tartışmayın bu yeter bana

bu günlere gelmemde evet katkınız tatbikî oldu bunu inkar edemem

tanıtım videoları yapılmadan ürün piyasaya çıkmayacak bu seferlik öncesinde aranızdan 1-2 kişiye bitmiş haliyle gönderim sağlıycam yorumlarını o arkadaştanda dinlersiniz

Sıcaklar bittikten sonra muhtemel çıkacak en doğru zaman

İlk satış yine buradan olacak ( yetişebilirsem dm den tek tek vermeyi düşünüyorum)

Fiyat konusuna gelince daha hesap yapmadım ama ortalama piyasa fiyatı olacak

Burada satışlar 1 hafta acık kalacak sonra yurtdışı

Bellcap ler çok iyi oldu kırılmayacak kalınlık ve şeffaf - siyah maliyete göre farklı renk seçenekleri olacak kutuda

Hacı olmadım henüz.
Bir gõzüm sağlam, okuyup yazmaya yetiyor.

Biz majoru dün kullanmaya başlamadık V1 - 1.1 - 2 tüm serileri alıp kullandık destek verdik kendi çapımızda
Bu atomizer serisini beğendiğiniz için mi destek verdiniz? (Kör)meden mi destek verdiniz? (Kör)meden destek verdiyseniz nedenini anlamaya çalışıyorum.
üretimin söylemiyle amacı para kazanmak değilmiş ama biz yine de desteklemeye çalıştık kendi çapımızda.
Son ürün için ödeme yapmadınız herhalde?

Üzerinize alınmışsınız. Yazılan (bence) ağır içeriklere vurgu yaptım, tek tek kimlerin ne yazdığına dikkat etmedim.

Son düzenleme:
Eleştiri herkesin hakkı o konuda ben kimseye bir şey söyleyemem üslubu olduğu sürece sizin gibi herkes beni eleştirebilir

Ama bazı arkadaşlar sizin gibi değil aksilikler oluyor üretimde yeniden yapıyoruz altından kalkıyorum da burada herkese bilgi akışı sağlamak o kadar kolay değil

5 dk. vaktim tabi ki bazen oluyor satış zamanı izne çıkıyorum bazı arkadaşlar bilir depoda oluyorum sürekli tek bir iş yapmadığım konusunu tekrarlamak istiyorum

bilmeyenler için 4 iş birden yapıyorum ve bunların hepsi sabah 8 de işe gidilip akşam eve döndüğüm işler değil bazen çocuklarımın 1 hafta görmediği oluyor

Şimdi beni anlamıyorsunuz farkındayım ama süreç zor cebinizdeki paraya talip değilim kimseye zorla alın diye bir baskı kurmam benim işim hobi

çiziminden işlenişine kadar beni heyecanlandıran bir hobi birbirinizi kırmayın dökmeyin tartışmayın bu yeter bana

bu günlere gelmemde evet katkınız tatbikî oldu bunu inkar edemem

tanıtım videoları yapılmadan ürün piyasaya çıkmayacak bu seferlik öncesinde aranızdan 1-2 kişiye bitmiş haliyle gönderim sağlıycam yorumlarını o arkadaştanda dinlersiniz

Sıcaklar bittikten sonra muhtemel çıkacak en doğru zaman

İlk satış yine buradan olacak ( yetişebilirsem dm den tek tek vermeyi düşünüyorum)

Fiyat konusuna gelince daha hesap yapmadım ama ortalama piyasa fiyatı olacak

Burada satışlar 1 hafta acık kalacak sonra yurtdışı

Bellcap ler çok iyi oldu kırılmayacak kalınlık ve şeffaf - siyah maliyete göre farklı renk seçenekleri olacak kutuda

İşte bu kadar.. hepimizin işi zor maalesef. Cogumuz 2 veya fazla işte çalışıyoruz bu devir bunu götürüyor.

Herkesin sizden istediği sadece 2 satır kelamdı. Şimdi hep beraber kışı bekleyebiliriz.

Arada iki resim atarsanizda mutlu oluruz.

Sağlıklı iyi günler temennisi ile.

Esenlikler dilerim.

İşte bu kadar.. hepimizin işi zor maalesef. Cogumuz 2 veya fazla işte çalışıyoruz bu devir bunu götürüyor.

Herkesin sizden istediği sadece 2 satır kelamdı. Şimdi hep beraber kışı bekleyebiliriz.

Arada iki resim atarsanizda mutlu oluruz.

Sağlıklı iyi günler temennisi ile.

Esenlikler dilerim.
Tamda benim yazacagimi yazmışsın hocam. İşte bu kadar basit. Herkesin beklediği aslinda buydu.

Doğmamış çocuğa don biçmek bizim coğrafyanın bi özelliği galiba.
Satışa bile çıkmamış, hala üretim aşamasında olan bir ürün için millet ne kadar laf biriktirmiş heybesinde.
Bu kadar ön yargı ile çıktığında neler yaşanacak, düşünemiyorum bile.
Madem beğenmezsin, almaya niyetin yok, neden konuyu takip edip kelimelerce yazarsın oda ayrı bi konu :D
Üzüm yemenin ötesinde sanki ;)
Bu da benim şahsi fikrimdir :cool:

Doğmamış çocuğa don biçmek bizim coğrafyanın bi özelliği galiba.
Satışa bile çıkmamış, hala üretim aşamasında olan bir ürün için millet ne kadar laf biriktirmiş heybesinde.
Bu kadar ön yargı ile çıktığında neler yaşanacak, düşünemiyorum bile.
Madem beğenmezsin, almaya niyetin yok, neden konuyu takip edip kelimelerce yazarsın oda ayrı bi konu :D
Üzüm yemenin ötesinde sanki ;)
Bu da benim şahsi fikrimdir :cool:
Sevgili hocam,

1. Doğmamış çocuğa don biçmek diyorsunuz, ürün çıkmadan hype yapıp insanları özendiren sizsiniz, çıkmamış olmamış prototip üründen don biçen sizsiniz.

2. Heybemiz çok genişledi v2 den sonra, çözüm merkezini tekrar okuyun, buraya yazan tek benim diğer heybesi genişler atoları satıp kurtulduk kafasında ben konuşunca mı sıkıntı oluyor ?

3. Ön yargı değil, çıkardıkları ürünler ortada yapmayın allah aşkına samimi olun biraz. Yerli üreticiye eyvallah çeke çeke zaman ilerledikçe profesyonel ürünler çıkarcaklarına bir ato diğerini tutmuyor sonra ön yargı oluyor. Ön yargı olacak tabi kusura bakmayın.

4. Evet beğenmiyorum, açık açık v2de yaşananları söylüyorum ki millet yaptığınız hypetan etkilenip boşa heveslenip hevesi kırılmasın. Nereye neden yazacağıma kim karışır, rahatsız olan raporlasın yönetime. Buyrun lütfen.

Yaşınıza hürmeten konuyu uzatmıyorum.

Belli ki ifade özgürlüğü burda da eleştiriliyor.

Buyrun bu güzel nezih forumunuzda sadece majörü konuşup hypelamaya devam edin.

Selametle.

Bu coğrafyanın kaderi doğmamış çocuğu göklere çıkarıp en ufak eleştiriyi hakaret algılamak. Hype belası ve kula kulluk belası heybemizde. Bu da benim şahsi fikrim. Emojisiz öyle düz.
Ha eğer beğenmediğini yazamayacaksın, sadece pohpoh yapabilirsin, diyorsanız; o zaman tası tarağı toplayıp dönelim eski mecraya. Burayı niye kurdunuz? Zaten Majorle goygoyunuz olmasa rüzgar esmiyor. Her neyse..
11 aydır bir ürünü bekliyorsak, gel hele bir anlat üç vakte kadar geliyordu noldu diyemeyecek miyiz? Araya aracı koyma iki kelam açıklama yap demek bağcı dövmekse üzümü de kalsın yiyen yesin. Yemek demişken hiç kimse para için değil edebiyatı yapmasın. Bütün üreticiler hayır kurumu da bizim mi haberimiz yok?

Bu coğrafyanın kaderi doğmamış çocuğu göklere çıkarıp en ufak eleştiriyi hakaret algılamak. Hype belası ve kula kulluk belası heybemizde. Bu da benim şahsi fikrim. Emojisiz öyle düz.
Ha eğer beğenmediğini yazamayacaksın, sadece pohpoh yapabilirsin, diyorsanız; o zaman tası tarağı toplayıp dönelim eski mecraya. Burayı niye kurdunuz? Zaten Majorle goygoyunuz olmasa rüzgar esmiyor. Her neyse..
11 aydır bir ürünü bekliyorsak, gel hele bir anlat üç vakte kadar geliyordu noldu diyemeyecek miyiz? Araya aracı koyma iki kelam açıklama yap demek bağcı dövmekse üzümü de kalsın yiyen yesin. Yemek demişken hiç kimse para için değil edebiyatı yapmasın. Bütün üreticiler hayır kurumu da bizim mi haberimiz yok?
Şiir gibi konustun be ustam..!

Hype belası ve kula kulluk belası heybemizde. Bu da benim şahsi fikrim. Emojisiz öyle düz.
Ha eğer beğenmediğini yazamayacaksın, sadece pohpoh yapabilirsin, diyorsanız; o zaman tası tarağı toplayıp dönelim eski mecraya.
Güzel söylemişsin, sonuna kadar katılıyorum, önemli olan pozitif fikirleri ve negatif fikirleri aynı ortamda söyleyebilmek zaten bunu yapamıyorsak demokratik ortam kelimesini kullanmamak lazım. Nefret ederim kritik yapıp beğenmeyenlerin veya olumsuz eleştirenlerin olduğu bir ortamda gelip neden böyle bakıyorsun, olumsuz eleştiremezsin diyenlerden.

Unutmayın ki en büyük buluşlar ve teknolojiler olumsuz eleştirilerden sonra olmuştur. Aslında olumlu eleştiri kadar olumsuz eleştiriler de bir bakıma gelişmeye etki eder. Burda önemli olan olumlu veya olumsuz eleştiri yaparken karşınızdakine saygılı olmanızdır. Bu yüzden @Nacruno yu destekliyorum bu konuda.
Öne sürdüğü bütün olaylar hepimizin bildiği hatta forumda okuyup gördüğümüz şeyler. Kimse bunları inkar edemez. ( tölerans sorunları, cam sorunları, besleme sorunları)
Eğer bir kişi bunları inkar ederse gözümde ciddi yalancı durumuna düşer.

Şöyle diyenler olacaktır : ''Ama benim başıma gelmedi'' bu dahada kötü ki bize ürünler arasında aynı atomizerler arasında farklılıkları olduğunu gösterir.

Sonuç olarak @Uzi Mods ortaya yenilikler koymaya çalışan ve dar zamanda birşeyler yaratmaya çalışan ve içten herşeyi paylaşan bir arkadaşımız. Sonuna kadar desteklerim böyle insanları. Tabiki sadece Türkiye değil yurtdışınada satış yapsın, pazarı bol olsun. Temennimiz Türkiye piyasasına satılacak ürünler ile İtalya ya satılacak ürünlerin son kontrolünün iyi yapılması olacaktır.

V1, v1.1, v2 de yaşanan aksaklıklar ve sorunlar herkesi farklı düşğnmeye itebilir. Beğenmeyeni taşlamak, hype yapmak, **** Sapiens olarak beyin gelişimimize yakışmayan hareketlerdir. Önce saygı lütfen, gerisi gelir zaten.

Geri