Judas1905
Community
Hocam, yukarıda @Nacruno hocam ayrıntılı bilgi vermiş hatırlatıcı olması adına. Ben tekrarlamıyorum. Yerli üreticinin ve tüketicinin, “Yerli üreticiyi destekleyelim” söylemlerini şu aşamada samimiyetten uzak bulan tek ben değilim emin olun. Üreticiyi tanımam, negatif ve/veya pozitif bir yaklaşımda bulunmam şahsi olarak. Tavır, olanlar ve konuşulanlar belirler.Bu major'un farklı bir geçmişi mi var? Cidden merakımdan soruyorum. Benim ıskaladığım bir şeyler olmuş demek ki... Benim major'un geçmişiyle ilgili en bariz hatırladığım v2'de bizim sitenin yoğunluktan göçmesi... Aynı şekilde v1'in bile hala aranıp, soruluyor oluşu...Ayrıca teknik ayrıntıyı tam olarak anlatamamış olabilirim, ancak kalıptan, çöpten kasıt, a bu cihaz olmadı, başka cihaz yapalım değil. Tank kısmında bir problem olmuş sadece. yani o kalıp, bu kalıp değil, her kalıba girecek bir cihaz hiç değil...
Üreticiden beklenenler iyi niyet değildir. Kaliteli üretim, kalite oranında fiyatlama, satış sonrası nitelikli hizmet, iletişimdir.
Türkiye pazarından önce İtalya pazarını hedeflemek, kar amacı gütmektir. Bir seçimdir, hatta ticari olarak doğru bulduğum bir seçimdir. Lakin bire bir aynı ürünü Türkiye pazarına sunmadığın takdirde böbürlenmek doğru değildir. 300 TL’ye kontrolleri yapılmamış, oringi tutmayan, yivleri et kesen, 510’una yel sardıran atomizer yerine 1500 TL’ye taş gibi atomizer üretir, spekülasyona izin vermek yerine tüketicine çıkıp açıklama yaparsan 1000 yerine 500 satarsın. Kıssadan hisse, Adına sizin açıklama yapmanız bile yeterince kötü bir durum. Sağlıcakla.