V2 çıktıktan sonra açılan çözüm merkezini hatırlatmak isterim. Kalın oring yüzünden camını kıranlar, ince oring yüzünden camı atoya tutturamayanlar üstü başı likit olanlar, yivlerin bıçaktan hallice keskin olmasından dolayı elini kesenler(ben dahil), chimney ve decki birbirine bağlayan yivlerin arasında boşluk olduğundan dolayı besleme sıkıntısı çeken(buna yanıt olarak tölerans farkı bıraktık cevabı geldi, biz de yedik sindirdik bi güzel). 510 pininin altına tel saranlar, driptip ile besleme ayarı yapılması bekleniyordu ama driptipin oringleri buharlaşan likitten kaynaklı bir süre sonra işlevini kaybetmesi gibi gibi.. bence yeterli bu kadar

bunları görmemiş olmanızın imkanı yok, hatırlamıyorsunuz bence
V1 hala aranıyor sebebi bariz belli. Merak ve gereksiz hype yağmuruna tutulması.
Gel gelelim, yerli üreticiye sahip çıkalım kalıbı var bizim ülkemizde. Atomizer çıksında oringi olmasın camı tutmasın, olsun üretici çok iyi niyetli

olsun üretici hatasını telafi ediyor, olsun uygun fiyatlı vb vb.. hala böyle düşünüyor insanlar

helal süper devam

herhangi bir mağazadan atomizer fiyatına herhangi bir ürün alsalar aynı mağduriyeti yaşasalar o mağazayı yakarlar ama konu yerli üretici olunca ne güzel alttan alıyor insanımız

süper devam böyle
Aa bir de ilk vatandaşını düşünen, onlara ucuza veren ama kalite kontrolü sıfır olan üreticilerimiz var ki harika bir konu bu da

acaba italyana gönderilen ürünlerde de böyle baştan savma koy kutuya gitsin gibi mi yapılıyor

yapılmadığına adım gibi eminim çünkü.
Sevgili majör üretici arkadaşımız hep kar amacı gütmediğini, kara borsaya karşılık üretim yaptığını söylemişti, neden sbtvden sonra Türkiye pazarı yerine ilk italyaya dağıtıyor ? Bir de italyanlara gönderilirken yapılan kontroller neden türklerde uygulanmıyor ?
Bir de sevgili admin
@Koba , siz majörün sözcüsü değilsiniz ki neden kendisi gelip bir açıklama yapmıyor ?
Bir üretici satışa ilk başlayacağı platforumu neden takip etmez ?
Esas vurgun italyanlardan bekleniyorsa ben de bakmazdım şahsen buraya, tabi böyle bir düşüncesi varsa