GaziHazar
Admin
hayddaaaaa
e ama oldu mu şimdi... prototip değil bu... valla küscem yakında ????????????
hayddaaaaa
daha imalat devam ediyor. buda bir nevi prototiphayddaaaaa
e ama oldu mu şimdi... prototip değil bu... valla küscem yakında ????????????
iyilikte yaramıyo sana
Hangi iylik bea gösterip gösterip gidiyorsun????iyilikte yaramıyo sana
annem öle tembihledi, göster kaç dedi ????????Hangi iylik bea gösterip gösterip gidiyorsun????
yaw sonra sorunsuzunu da alırım. zaten 2 tane alıcam. es kaza sorunlu parça olursa yerine yenisini de alırım ama yok @Uzi Mods bana bişey göndermiycek bitmeden onu anladım ben ???? ???? ???? ???? ...daha imalat devam ediyor. buda bir nevi prototip
ustayı sıkıştırmayalımki en güzelini, en sorunsuzunu bizlere ulaştırsın.
kişisel tahminim, en erken haziran sonu - temmuz başı olur.
Hahahhaaa????????annem öle tembihledi, göster kaç dedi ????????
ben istemiyom artık hıh ???? ( )Bi fırt versene
Hahahhaaa????????
Bi fırt versene????
kimin eliyse çıksın ortaya hieeeyyyttttttbende yokki. turistik seyahatte hala ???? o eller de benim elim değil.
Tabi canım bizde sbtv ailesi olarak bunu yedik????bende yokki. turistik seyahatte hala ???? o eller de benim elim değil.
usta eli değmiş gibi düşün pampa ????Tabi canım bizde sbtv ailesi olarak bunu yedik????
Bizde burdan ekmek çıkmaz.
Gideyim kumda oynayayım????????????????
Hanımeller mübarek????usta eli değmiş gibi düşün pampa ????
Arabaya atlayip gidiyor bi yerlere sonra yok ben değilim,ato da bende değil geziyor falan tabi tabi hihi ... ????Hanımeller mübarek????
ortalığı karıştırmak için anlık atıyo,Arabaya atlayip gidiyor bi yerlere sonra yok ben değilim,ato da bende değil geziyor falan tabi tabi hihi ... ????
Arabaya atlayip gidiyor bi yerlere sonra yok ben değilim,ato da bende değil geziyor falan tabi tabi hihi ... ????
ortalığı karıştırmak için anlık atıyo,
Sonra topukluyo????