Gözümüz yollarda kalmıştı yancı bey ????Çıktı çıktı müjde yancı pazarlama her konuda olduğu gibi gene yanınızda ön satışlar lansmana uygun fiyatlarla bir IBAN uzağınızda
yanpa
yancı pazarlama özelden IBAN özenle atılır ????????????????
Ortim özüne dönmüşsün ????????Çıktı çıktı müjde yancı pazarlama her konuda olduğu gibi gene yanınızda ön satışlar lansmana uygun fiyatlarla bir IBAN uzağınızda
yanpa
@GaziHazar koş koş minör çıktı, kaçırma ????Çıktı çıktı müjde yancı pazarlama her konuda olduğu gibi gene yanınızda ön satışlar lansmana uygun fiyatlarla bir IBAN uzağınızda
yanpa
Geldim abim geldim artık buralardayım????Gözümüz yollarda kalmıştı yancı bey ????
Çıktı çıktı müjde yancı pazarlama her konuda olduğu gibi gene yanınızda ön satışlar lansmana uygun fiyatlarla bir IBAN uzağınızda
yanpa
@GaziHazar koş koş minör çıktı, kaçırma ????
Sazan avı mevsimi gelmiş ????????
özellikle ytd yazdım
Bize bişey olmaz yeğen, kulak arkası dahil tecrübeliyiz Sen kendi lobunu koru yeter. Daha tazesin, kurtlar sofrasına oturdun az önce ????aman dikkat ava giderken avlanmayin ????????????
Biz yigidin harman oldugu yerden gelip maymun oldugu yere dogru gittik. Simdi dönüyoruz ustad ????????????Bize bişey olmaz yeğen, kulak arkası dahil tecrübeliyiz Sen kendi lobunu koru yeter. Daha tazesin, kurtlar sofrasına oturdun az önce ????
@GaziHazar Olurda bir kaç hafta içinde 2. Elden satışa çıkarırsa almayın