sihirbaz
Council
Eğer varsa bana da süpriz olur,ama yokUyumadiysa surpriz mi var? @Pineapple @Uzi Mods
"yakında" diye belirtilen zaman gelmedi mi daha ?yakında talep toplama için web sitesinde ve burada konu açmayı düşünüyorum
İnceden bir mesaj var sanki abi ????????????
Çok sinirliyim çok????İnceden bir mesaj var sanki abi ????????????
Az once bugun ne buharliyorsun da gezindim biraz pek major v3 e ihtiyacin yok gibi hissettim ????????????Çok sinirliyim çok????
Bişey diyemicem????
O zaman gideyim aroma(lar) alayım ????????Az once bugun ne buharliyorsun da gezindim biraz pek major v3 e ihtiyacin yok gibi hissettim ????????????
Sen bence durduk yerde kendi kendine kurulmuşsun abi seni gevşetecek biseyler bul ????
Biz ne desek sen durmicaksin abi ????????????????O zaman gideyim aroma(lar) alayım ????????
Sonra aromaları demleyecek adam bulayım????????????
Yok bea daha aromalarla işim olmazBiz ne desek sen durmicaksin abi ????????????????
Umutsuz vaka ????????????
Sevindim abi ,gerçekten bak ????Yok bea daha aromalarla işim olmaz
1 litre nbase ve çeşit çeşit aromalar aylardır kutuda duruyor yüzlerine bile bakmıyorum.???? Artık Üşeniyorum demleme olayı falan,????
Uzun zamandır bişey almıyorum valla
Zehri de almıyorum gaza da gelmiyorum????
Hahahha galiba öyle????Sevindim abi ,gerçekten bak ????
Sendeki paradoksu çözdüm gibi
Kutu doluysa alacak bisey de yok demektir ????????????????
Senin kutuyu bundan sonra sihirlibuharin köy sandigi ilan ettim ????Hahahha galiba öyle????
Hal böyleyken su an heyecanli bekleyenlerin heyecanlanmalari icin bence erken daha
Çok sinirliyim çok????
Bişey diyemicem
Az once bugun ne buharliyorsun da gezindim biraz pek major v3 e ihtiyacin yok gibi hissettim ????????
illa bir baltalı ilah (heves baltalayan) çıkacak dimi
Ekli dosyayı görüntüle 53334
içimdeki %50 yi zor tutuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 53335
kimsenin ihtiyacı yok ben hariç saçlarım ağardı beklemekten... bari v2 satıştan kalkmayaydı ????????????
Az once bugun ne buharliyorsun da gezindim biraz pek major v3 e ihtiyacin yok gibi hissettim ????????????
Sen bence durduk yerde kendi kendine kurulmuşsun abi seni gevşetecek biseyler bul ????
Abe sen konuyu yanlış anladın. Güreş demedik bea masaj dedik????