• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Noldu ki? Bisey mi oldu majorlere? Sifreli konu mu? Gecmis olmasi hastalik mi? @Yamtar1 @Reyes @roadless

Yok abi , son zamanda böyle ufak nefes darlığı çekiyordum bir doktora gideyim dedim de akciğer enfeksiyonu var e sigarayı acil bırak dedi, bende bıraktım .
Ondan dolayı böyle bir sohbet oldu, yoksa majorlere bir şey olmadı, ölsem yine de majörümü alacağım o kadar dilekçe hazırladık ????

Yok abi , son zamanda böyle ufak nefes darlığı çekiyordum bir doktora gideyim dedim de akciğer enfeksiyonu var e sigarayı acil bırak dedi, bende bıraktım .
Ondan dolayı böyle bir sohbet oldu, yoksa majorlere bir şey olmadı, ölsem yine de majörümü alacağım o kadar dilekçe hazırladık [emoji1787]

Benim de niyetim geyige tam sarmadan ogrenmekti.

Cook cook gecmis olsun. Bence inatlasmamakta fayda var. Hani bir kosede dursun ama kullanma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim de niyetim geyige tam sarmadan ogrenmekti.

Cook cook gecmis olsun. Bence inatlasmamakta fayda var. Hani bir kosede dursun ama kullanma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi öyle diyorsun doğru olanda oda işte elimize yapışmış elim ayağım dolanıyor valla icmeyince o yüzden diyorum bir şek nbase alayım 3 mg ya da nikotinsiz arada bir darlandikca onu içerim , majörüm de gelecek zaten yakında :)

Geçmiş olsun olsun @Yamtar1
Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Nedeni hakkında bilgi yok sanırım ama hazır bırakmış ve uzaklaşıyorken umarım yeniden başlamazsın.

Valla hocam doktor bile elektronik sigaraya yormadı, özellikle sordum adam normal sigarayla kıyaslarsan elektronik sigara yanında zararsız bile kalır dedi , ama netice de ciğerinde enfeksiyon olduğu için ütü buharı dahi olsa solumaman lazım dedi

Geri