Epek
Community
+1000000....Şampiyon Beşiktaş ????
+1000000....Şampiyon Beşiktaş ????
Geçmiş olsun @Yamtar1 Allah acil şifalar versin, bıraktın mı şimdi esigarayı?Kıymetli büyüklerim sevgili kardeşlerim bayramınızı tebrik eder büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim
@Uzi Mods üzümlü kekim, seninde bayramını kutlar saygılar sunar ellerinden öperim , ben bitmemiş atomu ne zaman alacağım acaba merak ettim de ????????
Yok abi , son zamanda böyle ufak nefes darlığı çekiyordum bir doktora gideyim dedim de akciğer enfeksiyonu var e sigarayı acil bırak dedi, bende bıraktım .
Ondan dolayı böyle bir sohbet oldu, yoksa majorlere bir şey olmadı, ölsem yine de majörümü alacağım o kadar dilekçe hazırladık [emoji1787]
Benim de niyetim geyige tam sarmadan ogrenmekti.
Cook cook gecmis olsun. Bence inatlasmamakta fayda var. Hani bir kosede dursun ama kullanma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun olsun @Yamtar1
Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Nedeni hakkında bilgi yok sanırım ama hazır bırakmış ve uzaklaşıyorken umarım yeniden başlamazsın.
Ustad senin bu vakitler tutmuyor; saclarimdaki aklar artti ????????????rahat olun bu gün yarın açılır, hadi hiç olmadı iki vakide kadar olur bir şeyler.Çok da şey etmeyin.Nasipten öte yol yok