• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods az kaldı az...

Buradaki önerileri dikkate aldığınızı biliyorum. Prototip halinin dış görünümünü hiç beğenmedim. Clear capp olacak gerçi, clear bir mtl driptip ve şeffaf oring ile güzel bir görüntü oluşacağını düşünüyorum.

Geriye kalan durumları gelince yorumlayacaz, fotoğraf ile anlaşılmaz ama yapısı gereği güzel bir pastane atomizerimiz olacak, hadi hayırlısı.

Yeni Majoru bol yedek cam ile almak lazım, malum yivli cam topcapta komple cam kırılma olasılığı yiv sorunu oluşması durumunda bol yedek cam tank ihtiyac olacak, Farklı firma böyle bir model çıkarsaydı hiç ilgilenmezdim, işim olmazdı ama , @Uzi Mods Ramazan hocam ürettiği için alacağız, kendiside bu durumun farkındadır umarım, şimdiden heyecanla bekliyoruz, dediiğim gibi en az 5 adet yedek cam ile alınır bu ürün PlexiGlass olması şartı ile :D

Yeni Majoru bol yedek cam ile almak lazım, malum yivli cam topcapta komple cam kırılma olasılığı yiv sorunu oluşması durumunda bol yedek cam tank ihtiyac olacak, Farklı firma böyle bir model çıkarsaydı hiç ilgilenmezdim, işim olmazdı ama , @Uzi Mods Ramazan hocam ürettiği için alacağız, kendiside bu durumun farkındadır umarım, şimdiden heyecanla bekliyoruz, dediiğim gibi en az 5 adet yedek cam ile alınır bu ürün PlexiGlass olması şartı ile :D
Ustat tankın malzeme cam değil.
Polikarbon veya pleksiglas. KEsin bilgi olmadigi icin %100 diyemiyorum.
Kesin olan cam olmadigi.

Geri