• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major v3 ön sipariş ne zaman açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ati355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onun inceledigi her sey cok guzel. Begenmedigini incelemiyor ki. Dna inceledigini hoc gormedim mesela ????????????. Ama kiyaslamalari guzel hakkini yemiyim.
yakın bir zamana kadar incelediği tum urunlerı kendı cebınden alıp ıncelemesını yapıyordu daha sonra bırkac fırma işte smoketur vaperossodur o dur bu duru urun gondermeye baslamıstı kansızın bırısı sıkayet etmıs oyle olunca ya ıngılızce devam edeceksın ya da urun yollamayacaz dıye sırketler yazınca bır zaman youtube da ıngılızce ınstegramda turkce anlatımına devam etmıstı ama suanda aradakı sorun kalktı youtube da yıne turkce ıncelemelerıne devam edıyor arada musaıt olunca bır kac arkadas konusuyoruz goruntulu olarak su pandemı kalksa cay corba ıcıcez ama her yer kapalı :D dna da ıncelemıstı dıye bılıyorum odin filan vardı sanırım ama o yihici :D

hem turkce kaynak yok, inceleme yok diye hayiflaniyorlar hem de sikayet mi ediyorlar :mad:
adam ne guzel elinden geldigince yorumluyor, fikrini soyluyor, emek veriyor. Neden tasliyorlar bir seyler uretmeye calisan insanlari, neden? sadece kiskanclik mi?
birde hiçbir ticari kaygısıda yok adam sadece birilerine faydalı olsun diye zevk ıcın yapıyor paylasımlarını neyse konuyu daha cok kırletmeyeyım yazdıkca sınırlenıyorum sınırlendıkce yazıyorum :D kısır donguye gırecem :p

@Reyes yazik bi whatsapp grubunda bana denk gelmisti pot kirmistim. Hakkini yemek istemem o konuda da ki kanalina aboneyim ve begeni butonuna basmayi ihmal etmiyorum. Cunku youtube dan para kazanmiyor bildigim. Sigara urunu oldugu icin. Kendi parasiyla aliyor onu da biliyorum.

Yihici oldugunu bir cok videoda dile getirdi ????????????. İnceledigi odin de dna olani degil.

Aslinda yerli uretimlerin de ona destek olmasi urun gondermesi iyi olur ilk basta.

@Reyes yazik bi whatsapp grubunda bana denk gelmisti pot kirmistim. Hakkini yemek istemem o konuda da ki kanalina aboneyim ve begeni butonuna basmayi ihmal etmiyorum. Cunku youtube dan para kazanmiyor bildigim. Sigara urunu oldugu icin. Kendi parasiyla aliyor onu da biliyorum.

Yihici oldugunu bir cok videoda dile getirdi ????????????. İnceledigi odin de dna olani degil.

Aslinda yerli uretimlerin de ona destek olmasi urun gondermesi iyi olur ilk basta.
anlatımını begenmeyebılırsın veya bır urun hakkında soyledıklerı ıle aynı dusuncede olmayabılırsın bu farklı herkes aynı dusuncede olmayabılıyor yerı geldıgınde annenle babanla kardesınle kavga edıyorsun senın gıbı dusunmedıgı ıcın fakat ıyı yada kotu guzel yada degıl katılırsın veya katılmazsın kanala abone olmaz gecersın veya vıdeoyu ızlemez gecer gıdersın ama sıkayet etmek nedır yahu tripper vapıng bogan todd vs bunları sıkayet eden var mıdır acaba yurt dısında kı bu adamlar hem fırmalardan hemde youtube dan para kazanan hatta mike kendı urettıgı urunlerın reklamını yapan (dogal olarak yapacak) adamlar amaaan neyse ıyıyı taslamak sadece bızde var malesef :D

anlatımını begenmeyebılırsın veya bır urun hakkında soyledıklerı ıle aynı dusuncede olmayabılırsın bu farklı herkes aynı dusuncede olmayabılıyor yerı geldıgınde annenle babanla kardesınle kavga edıyorsun senın gıbı dusunmedıgı ıcın fakat ıyı yada kotu guzel yada degıl katılırsın veya katılmazsın kanala abone olmaz gecersın veya vıdeoyu ızlemez gecer gıdersın ama sıkayet etmek nedır yahu tripper vapıng bogan todd vs bunları sıkayet eden var mıdır acaba yurt dısında kı bu adamlar hem fırmalardan hemde youtube dan para kazanan hatta mike kendı urettıgı urunlerın reklamını yapan (dogal olarak yapacak) adamlar amaaan neyse ıyıyı taslamak sadece bızde var malesef :D
Ben sevıyorum tanıtımlarını çok doğal ve her üründe defeatle vurgu yapıyor bana göre, benim zevkime göre vs diye. Bu camia bu şşkayetçiler yüzünden bu hale geldi zaten ben yapamıyorsam oda yapamasın kafası bitirdi bizi.

Geri