Yamtar1
Community
Uzi, üzümlü kekim , ne diyorsun bu işe prototipi de olur
Uzi, üzümlü kekim , ne diyorsun bu işe prototipi de olur
son durum ne ustam.bitmemiş hali ile ilk size yolluycam emek vermişsiniz. DİLEKÇE ONAYLANMIŞTIR (Bu yazıdan sonra yazılan dilekçeler geçersizdir.)
Denize poşetle girseydi, bakkaldan geliyorum der cezadan yırtardı(!)????Güleriz ağlanacak halimize
Kendi vatanımızda 2. Sınıf insan muamelesi görüyoruz, yeter ki turizm canlansın yeter ki döviz girsin ülkeye...
Datça'da denize giren vatandaşa ceza kestiler ceza !!!
son durum ne ustam.
haziran ortası tahminim tutacak yani hadi hayırlısı. emekli maaşından ayırmaya başlayayım benkritik gün yarın abi 4 aydır uğraştığım plexiglass kalıbı basarsa sonuca ulaşıp kutu işlemlerine geçilecek
ben etiketlemesem senin iş olmazdı ???? ???? ????Ağalar hele o dilekçe işe yaramaz diyen abiler kimdi kimdi ????????
ben etiketlemesem senin iş olmazdı ???? ???? ????
burada biter hepsi bence siteden hiç açmayakında talep toplama için web sitesinde ve burada konu açmayı düşünüyorum
bende vardı zaten yeğen. ben denedim çoktan. yorumladım bile. geziyor şu anda düşündüğün için teşekkürler yinedeO zaman söz abi ben denedikten en fazla beş gün sonra sana göndereceğim
07,007,0007 olmadı keash07 falan bişeyleri unutmayalım hocam size eğer extra zahmet vermezsemyakında talep toplama için web sitesinde ve burada konu açmayı düşünüyorum
bende vardı zaten yeğen. ben denedim çoktan. yorumladım bile. geziyor şu anda düşündüğün için teşekkürler yinede
kritik gün yarın abi 4 aydır uğraştığım plexiglass kalıbı basarsa sonuca ulaşıp kutu işlemlerine geçilecek
Ağalar hele o dilekçe işe yaramaz diyen abiler kimdi kimdi ????????