Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Hahahhah beyin firtinasina gel :) yumurtaya can veren Allahim yarattigin dişiler bizlere neler yaptiriyor :D

@onepuffman valla sen o dediklerine cevap verirken yenge hanim olayi kafada cozer , en gec 1 yil icinde isitip onune koyar , verdigin ceva neydi diye hatirlamaya calisirken yakalanirsin , benden demesi. Hafiza zehir ...
@hasakcicek cozmus isi, onun yolu en temizi. Zaten yakalanacagiz , bari az ugrasalim :D

he yahu :) basitlik en sağlamı

Yine sizi zehirlemek gibi olacak ama... Stabwood olupta bu kadar beğendiğim bir mod ve ağaç seçimi daha olmadı. Bittim, eridim, mahvoldum.

Ekli dosyayı görüntüle 21795

Dna60 çipset mevcut. 550 avro fiyatı var. İsim yazdırıp bekleniyor falan. Lakin çok güzel :)

Ben sevemedim böyle modları bir türlü :) Vanguard, Taifun Box, Duke gibi keskin hatlı düz modları seviyorum. Organik form için de çok fazla organik olması lazım. E.T. X3, X2 gibi, şimdi burada bahsedemediğim ama Hasan abinin bildiği o mod gibi ya da. Hani miden bulanmıştı abi görünce :D hatırladın mı? @hasakcicek

Ben sevemedim böyle modları bir türlü :) Vanguard, Taifun Box, Duke gibi keskin hatlı düz modları seviyorum. Organik form için de çok fazla organik olması lazım. E.T. X3, X2 gibi, şimdi burada bahsedemediğim ama Hasan abinin bildiği o mod gibi ya da. Hani miden bulanmıştı abi görünce :D hatırladın mı? @hasakcicek

korku filminden çıkma gibi, gece kullanamam o modu yahu, elimde kıvranıyot gibi gelir :)

benim hayalimde vicius ant vanguard be , öf

Ayıpsın abi. Onun da cevabı.

- Aşkım sen yaşlanıyorsun galiba ki bundan daha doğal bir şey yok. 3 gün önce konuştuk ya bunları.

Bu cevap sonrası geçici bir gerginlik olacak ama hafif geçecek. Konusu bir daha açılmayacak çünkü cümle içerisinde geçen "Yaşlı" ibaresi final boss gibi orada duruyor olacak.
Bence, bunu değil direk söylemek, ima etmenin bile bedeli 10-15 dico dan ağır olur. Manevi bedeli ve bunun acısının çıkartılması faslına girmiyorum bile.

Abi starplat kullanan tecrübeli bir kullanıcı vardı, bizimle yorumlarını paylaşmıştı. Müsaitse etiketliyorum buraya @Stradivarius

Edit: Kendi Duke yorumumu da ekliyim :)

Ekli dosyayı görüntüle 21797
Ekli dosyayı görüntüle 21798
Ekli dosyayı görüntüle 21799
Yaw seni o kadar gazlamaya çalıştım, bir türlü anlamadın. Şimdi çizim fotosu atıyorsun alacağın olsun ????

Çiz ufak bi mooda 75c ile yapalım yahu. Bitsin şu işkence :)

Yaw seni o kadar gazlamaya çalıştım, bir türlü anlamadın. Şimdi çizim fotosu atıyorsun alacağın olsun ????

Çiz ufak bi mooda 75c ile yapalım yahu. Bitsin şu işkence :)

Vakit kalmıyor ki hiç, 3d printer sipariş ettim bir tane :) Geçerse gümrükten ufak tefek denemeler yapacağım. Bir de farklı bir şekilde güzel modlar çıkacak Türkiye'de :) Spoiler babında paylaşayım ama vakit var daha. Baya bir gizli kapaklı ilerliyorlar, mevcutta bayaaa bir yatırımları var, ben CNC tezgahlarını, resin printerları, Zünd'leri görünce baya bir gözüm döndü hatta. Bir ona bir buna saldırdım :D

Geri