onepuffman
Community
Ben direk pei kasalı modelleri çok beğeniyorum. Parlatılmış olunca bir de, enfes oluyor. Gerçi Hasan abinin benzettiği gibi Tokai çakmağa da benziyor
Onu da yaparız. PEI parlatma çok zor iş. Proce yaptım. Kimyasalını aldım. Elimdeki kullanmadığım birkaç drip tip ile deneme yapacağım. Olursa ve zehirlenip ölmezsem onu da yaparız. Ama karbon... Gerçek karbon bak çakma değil. Düşünsene. Üst ve alt parça damascus. Ön yüzde plaka var, o damascus... ÇıldırıyorumBen direk pei kasalı modelleri çok beğeniyorum. Parlatılmış olunca bir de, enfes oluyor. Gerçi Hasan abinin benzettiği gibi Tokai çakmağa da benziyor
Abi starplat kullanan tecrübeli bir kullanıcı vardı, bizimle yorumlarını paylaşmıştı. Müsaitse etiketliyorum buraya @Stradivarius
Edit: Kendi Duke yorumumu da ekliyim
Ekli dosyayı görüntüle 21797
Ekli dosyayı görüntüle 21798
Ekli dosyayı görüntüle 21799
Onu da yaparız. PEI parlatma çok zor iş. Proce yaptım. Kimyasalını aldım. Elimdeki kullanmadığım birkaç drip tip ile deneme yapacağım. Olursa ve zehirlenip ölmezsem onu da yaparız. Ama karbon... Gerçek karbon bak çakma değil. Düşünsene. Üst ve alt parça damascus. Ön yüzde plaka var, o damascus... Çıldırıyorum
Onu da yaparız. PEI parlatma çok zor iş. Proce yaptım. Kimyasalını aldım. Elimdeki kullanmadığım birkaç drip tip ile deneme yapacağım. Olursa ve zehirlenip ölmezsem onu da yaparız. Ama karbon... Gerçek karbon bak çakma değil. Düşünsene. Üst ve alt parça damascus. Ön yüzde plaka var, o damascus... Çıldırıyorum
Benim bildiğim bu akrilik için uygulanıyor. Pei için "vapor polishing" yapmak gerek.
Benim bildiğim bu akrilik için uygulanıyor. Pei için "vapor polishing" yapmak gerek.
Konuya vakıf olamadım ama eklenme sebebi starplat ve vanguard herhalde. Kullandım ikisini de, starplatın bi numarası yok. Dicodesle boy ölçüşemez. Rus’un üzerine taktığı mod da zaten malzeme ve işçilikten kaybediyor. 3D çıktı gibi. Rebelin, hatta boxer’ın kalitesizi. Yihili vanguard squonk çok iyiydi yalnız. Ağır ve büyük olması dışında.Abi starplat kullanan tecrübeli bir kullanıcı vardı, bizimle yorumlarını paylaşmıştı. Müsaitse etiketliyorum buraya @Stradivarius
Edit: Kendi Duke yorumumu da ekliyim
Ekli dosyayı görüntüle 21797
Ekli dosyayı görüntüle 21798
Ekli dosyayı görüntüle 21799
Konuya vakıf olamadım ama eklenme sebebi starplat ve vanguard herhalde. Kullandım ikisini de, starplatın bi numarası yok. Dicodesle boy ölçüşemez. Rus’un üzerine taktığı mod da zaten malzeme ve işçilikten kaybediyor. 3D çıktı gibi. Rebelin, hatta boxer’ın kalitesizi. Yihili vanguard squonk çok iyiydi yalnız. Ağır ve büyük olması dışında.
Kullanmadığı için tutulmuştur o. Birisi hacıyı zehirleyip duruyor diye düşünüyordum, faili buldum sonunda. Spartan'ı da aldı bu kafayla. En son gravür deneme tahtası yaptıydı ????Hasan abide Starplat aşkı var da. Denk geldiğim tek kullanıcı sizsiniz. Ondan etiketledim.
Kullanmadığı için tutulmuştur o. Birisi hacıyı zehirleyip duruyor diye düşünüyordum, faili buldum sonunda. Spartan'ı da aldı bu kafayla. En son gravür deneme tahtası yaptıydı ????
Kullanmadığı için tutulmuştur o. Birisi hacıyı zehirleyip duruyor diye düşünüyordum, faili buldum sonunda. Spartan'ı da aldı bu kafayla. En son gravür deneme tahtası yaptıydı ????
len sen bi alien i paylaşsana fotosunu gece korkudan kullanamam onu benDagger hala benim favori modlarımdan ama Hasan abi neden aldı hakket hiç bir fikrim yok. Hiç bir zevkimiz uyuşmuyor bir de Hasan abiyle
len sen bi alien i paylaşsana fotosunu gece korkudan kullanamam onu ben
bide squonk diyorsun, yahu benim elimin ayarı yok, sıksam bir karış fışkırtırım likiti
Ekli dosyayı görüntüle 21828
Ekli dosyayı görüntüle 21829
Abi etkiyi arttırsın diye Thamuz ve Leatherface'i de aldım kareye. Komple katletsinler rüyalarını emi
Çok net söylüyorum, benim için galaksideki en güzel mod ki bu düşüncede yine galaksideki 3-5 canlıdan biriyimdir. Bunun da bilincindeyim yani
Bu modu hatırladım. Çok ender bulunan, tasarımcı ürünü bir şeydi yanılmıyorsam.
@hasakcicek sen kuyuya bu iple inmeye devam etmeye niyetli misin? ???? ????
Bakalım ne olacak. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. ????Allah kurtarsın canım benim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ))
Azizim ORdan Amatöre mi benziyoruzOlur ya tlf veya pc nzi açık unutursunuz hanımınız bir bakayım neymiş bu forum der de bu konuyu okur foyalarınız meydana çıkarsa
Vay halinize
kıhh kıhh kıahH