Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Ben direk pei kasalı modelleri çok beğeniyorum. Parlatılmış olunca bir de, enfes oluyor. Gerçi Hasan abinin benzettiği gibi Tokai çakmağa da benziyor :D

Ben direk pei kasalı modelleri çok beğeniyorum. Parlatılmış olunca bir de, enfes oluyor. Gerçi Hasan abinin benzettiği gibi Tokai çakmağa da benziyor :D
Onu da yaparız. PEI parlatma çok zor iş. Proce yaptım. Kimyasalını aldım. Elimdeki kullanmadığım birkaç drip tip ile deneme yapacağım. Olursa ve zehirlenip ölmezsem onu da yaparız. Ama karbon... Gerçek karbon bak çakma değil. Düşünsene. Üst ve alt parça damascus. Ön yüzde plaka var, o damascus... Çıldırıyorum :D

Onu da yaparız. PEI parlatma çok zor iş. Proce yaptım. Kimyasalını aldım. Elimdeki kullanmadığım birkaç drip tip ile deneme yapacağım. Olursa ve zehirlenip ölmezsem onu da yaparız. Ama karbon... Gerçek karbon bak çakma değil. Düşünsene. Üst ve alt parça damascus. Ön yüzde plaka var, o damascus... Çıldırıyorum :D

2 haftaya iki amele gelecek sana, onlara yaptır sen, ölmez onlar

Akrilik alev polisaj ile yapılıyor aslında pei malzemeye parlatma.

67625-220-v-yueksek-guec-h180-akrilik-alev-parlatma-elektrik-taslama-polisaj-makinesi-600-w-95...jpg

Abi starplat kullanan tecrübeli bir kullanıcı vardı, bizimle yorumlarını paylaşmıştı. Müsaitse etiketliyorum buraya @Stradivarius

Edit: Kendi Duke yorumumu da ekliyim :)

Ekli dosyayı görüntüle 21797
Ekli dosyayı görüntüle 21798
Ekli dosyayı görüntüle 21799
Konuya vakıf olamadım ama eklenme sebebi starplat ve vanguard herhalde. Kullandım ikisini de, starplatın bi numarası yok. Dicodesle boy ölçüşemez. Rus’un üzerine taktığı mod da zaten malzeme ve işçilikten kaybediyor. 3D çıktı gibi. Rebelin, hatta boxer’ın kalitesizi. Yihili vanguard squonk çok iyiydi yalnız. Ağır ve büyük olması dışında.

Konuya vakıf olamadım ama eklenme sebebi starplat ve vanguard herhalde. Kullandım ikisini de, starplatın bi numarası yok. Dicodesle boy ölçüşemez. Rus’un üzerine taktığı mod da zaten malzeme ve işçilikten kaybediyor. 3D çıktı gibi. Rebelin, hatta boxer’ın kalitesizi. Yihili vanguard squonk çok iyiydi yalnız. Ağır ve büyük olması dışında.

Hasan abide Starplat aşkı var da. Denk geldiğim tek kullanıcı sizsiniz. Ondan etiketledim.

Kullanmadığı için tutulmuştur o. Birisi hacıyı zehirleyip duruyor diye düşünüyordum, faili buldum sonunda. Spartan'ı da aldı bu kafayla. En son gravür deneme tahtası yaptıydı ????

:D Dagger hala benim favori modlarımdan :) ama Hasan abi neden aldı hakket hiç bir fikrim yok. Hiç bir zevkimiz uyuşmuyor bir de Hasan abiyle :D

Kullanmadığı için tutulmuştur o. Birisi hacıyı zehirleyip duruyor diye düşünüyordum, faili buldum sonunda. Spartan'ı da aldı bu kafayla. En son gravür deneme tahtası yaptıydı ????

yahu starplat ı , butonları ayrı , ekranı ve mainboard ı ayrı diye çok beğenmiştim, Tcr de de stabil diye biliyordum :)

asıl kafamdaki plan , ahşaptan mod yaparsam, starplatın herşeyi ayrı ya, ekranı biyere, butonları biyere koyabilirimdi, de olmadı :)

spartan candır be ya , daha neler yapacam ben buna

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    35.9 KB · Görüntüleme: 21
len sen bi alien i paylaşsana :) fotosunu :) gece korkudan kullanamam onu ben

bide squonk diyorsun, yahu benim elimin ayarı yok, sıksam bir karış fışkırtırım likiti
IMG_20191205_193848.jpg
IMG_20191205_193632.jpg

Abi etkiyi arttırsın diye Thamuz ve Leatherface'i de aldım kareye. Komple katletsinler rüyalarını emi :D

Çok net söylüyorum, benim için galaksideki en güzel mod ki bu düşüncede yine galaksideki 3-5 canlıdan biriyimdir. Bunun da bilincindeyim yani

Olur ya tlf veya pc nzi açık unutursunuz hanımınız bir bakayım neymiş bu forum der de bu konuyu okur foyalarınız meydana çıkarsa
Vay halinize

kıhh kıhh kıahH

Geri