Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Derneğimize giriş şifresi konulmasını istiyorum öncelikle :)
Bende yazayım :) evlenmeden önce, 3-4 sene önce merak saldiğim zamanlar ne günlerdi :) sayısız atolar, modlar. Sonra baktım istediğim mtl bulmak hayal elimde kalanlarla devam ettim hatta bir kısmını bu dönem içinde dağıttım. Sonra evledim :) 2021 Kasım stoktaki Nbase bitti :) dedim bir Nbase alayım elimde sıkı içim atomizer kalmadı bakayım bir tane bulursam alayım elimdeki fazlaliklari satayım. Bu arada ben maaşımi alır hanıma veririm kendisi mali müşavir evin hesap işi ondadır. Satmadan öncede dedim ki bu hobi satigim parayla sonra başkada alabilirim. Bu zaman içinde sen kimle konuşuyon, gecenin köründe(22:00) kime mesaj atiyon, Yavuz abi kimmiş, ... En sonunda dedim telefona casus program yükle izin veriyorum ne olur bir keyfimiz var bozma :) İnşallah yüklemiştir ???????? sonra elimdekilerini sattım 1 tane atomzier aldım. Sonra ikinci partiyi satım tabi forumda zehirlendik ???? yeni atolar geldi çokta değil hani 4 tane aldım. Sen eskiden bu atomizerlerle bu kadar ilgilenmedin şimdi neden ilgileniyon :) atomizerleri kiskanmaya başladı ???? en son 1 tane mod aldım söylemedim aldığımda sonra eve gelince gösterdim "Aşkım bak yeni mod aldım" dedim sanki üstüne kuma getirmişim gibi baktı ???? En son sen foruma girip ne yapıyon diyor. Sıkılmadin mi ordan. Yakın zamandalar da foruma girişim kesilirse Help me Ultem çatı.

Senin durum bayağı sikintiliymis üstad. Biz aştık bu tarz konuları çok şükür... Hatta kendi söylüyor artık sen şu makinaları temizlesene bende dizimi izleyeyim diyor ahahah. Darısı sana inşallah..

545. post ile yazmisti nedenini

Evet onu gormustum ama belki bir umut, yeniden gelir dedim ama iste amalarin oncesi sayilmiyor muydu ne ?

Daha taze muhabbet ;

Ben : Ben koleksiyonumu artik bu sene bitirecem, alacam prime larimi, liste hazir.

Hanim : Tabi yap hayatim, senden kiymetli mi ?

Ben : Prime larin oldugu su fotoyu gosteririm :p
Screenshot_20220123-190032_Instagram.jpg

Hanim : Evet cok guzeller, sari mat baya guzelmis :) ( sinsi bir gulme hali )

Gariban bir sekilde bir umut, tamam hemen bakim, sepet filan, fiyati gorur.

Hanim : Ben bu fiyata bilmem kac adet canta alirim. Sen bunlara verecegin parayla bizi tatile goturursun. Bizle gecirecegin vakit senin icin en buyuk hediye olmali bla bla bla

Benim mod direk boynu bukuklerrrrrr :D

Ama sonra tabi karsi atak, cantalarini , ayakkabilarini filan saymalar. Herkes geri cekilir ve savunma hattina doner.

Kendimce taktik : Birden degilde tek tek getirip , yavastan alaistirmak :D

Edit : taktik ise yaradi, bu sekilde 8 e ulasabildim, hedef en az 11 :D

Benim taktik sabır beyler. İstediklerim zaten belli her doğUm günüm de önceden söylüyorum aylar öncesinden. O ara kendini alıştırıyor. Ha nerde sıç..yorum derseniz. Çekmecede ki curuhu her gördüğünde bi geriliyor hanım. Ama olmuyor eskilerimi satamıyorum , çekmecemi küçültemiyorum. Fii tarihinden kalma dl mekaniklerim, sub-ohm atolar v.s ama olmuyor kıyamıyorum..

Benim taktik sabır beyler. İstediklerim zaten belli her doğUm günüm de önceden söylüyorum aylar öncesinden. O ara kendini alıştırıyor. Ha nerde sıç..yorum derseniz. Çekmecede ki curuhu her gördüğünde bi geriliyor hanım. Ama olmuyor eskilerimi satamıyorum , çekmecemi küçültemiyorum. Fii tarihinden kalma dl mekaniklerim, sub-ohm atolar v.s ama olmuyor kıyamıyorum..

Ahh ahhh, bu konuda ben de takıntılıyım maalesef. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Gömeceğim sonunda :) Hayır tekrar olmayacak diyorum, geçende 1'i mesh iki sub-ohm ve dl atosu siparişi verdim. Bu sefer son, söz :ROFLMAO:

photo1713434939.jpeg

Geri