murcix
Council
Abi ozlettiniz kendinizi, hele @onepuffman i görmeyeli yıl olacak ????????Dernek sessiz sakin. @onepuffman bir boşluk bulursan derneğe kart mı yapsan acaba? Kılıbıklık tescil kartı hesabı
Abi ozlettiniz kendinizi, hele @onepuffman i görmeyeli yıl olacak ????????Dernek sessiz sakin. @onepuffman bir boşluk bulursan derneğe kart mı yapsan acaba? Kılıbıklık tescil kartı hesabı
Pandemi de ipleri tamamen kaptirdi heral kaptanAbi ozlettiniz kendinizi, hele @onepuffman i görmeyeli yıl olacak ????????
Pandemi nedeniyle isyerlerine gelen kargolar eve gelmeye başlayınca herkesin foyası ortaya çıktı ondan ????Ben bu işler elinizde patlar dediydim
kıhh kıhh kjshahH
Eksik olmayın. Ilgi ve heyecanımı kaybettim ben aslında. Çok tükettim sıkıldım.Abi ozlettiniz kendinizi, hele @onepuffman i görmeyeli yıl olacak ????????
Hahah. İpler hep hatunda idi canım. En kötü kısmı yurt dışına gidişler kesildi. Bazı ciddi sıkıntılar oldu pandemi sebebiyle. Yaşıyoruz, ayaktayız.Pandemi de ipleri tamamen kaptirdi heral kaptan
“Bunlar hediye” de kurtarmiyorsa artik
Durum vahim ????
Ben bu işler elinizde patlar dediydim
kıhh kıhh kjshahH
Bunun 2. si cekilecek yakindaEksik olmayın. Ilgi ve heyecanımı kaybettim ben aslında. Çok tükettim sıkıldım.
Hahah. İpler hep hatunda idi canım. En kötü kısmı yurt dışına gidişler kesildi. Bazı ciddi sıkıntılar oldu pandemi sebebiyle. Yaşıyoruz, ayaktayız.
Dede, hatunun 2 modu var 3. yolda. Spicalara da el koydu. Hem uzun hem helix kit onda. Dvarw'a çöktü. Dico'ya göz dikti.
Tersten patladık anlayacağın.
Bence kendine kaçış rampası ariyor,tükendi hepsi tükendi ????????????çok şükür atlattık o günleri ????????????
Derneğimize giriş şifresi konulmasını istiyorum öncelikle
Bende yazayım evlenmeden önce, 3-4 sene önce merak saldiğim zamanlar ne günlerdi sayısız atolar, modlar. Sonra baktım istediğim mtl bulmak hayal elimde kalanlarla devam ettim hatta bir kısmını bu dönem içinde dağıttım. Sonra evledim 2021 Kasım stoktaki Nbase bitti dedim bir Nbase alayım elimde sıkı içim atomizer kalmadı bakayım bir tane bulursam alayım elimdeki fazlaliklari satayım. Bu arada ben maaşımi alır hanıma veririm kendisi mali müşavir evin hesap işi ondadır. Satmadan öncede dedim ki bu hobi satigim parayla sonra başkada alabilirim. Bu zaman içinde sen kimle konuşuyon, gecenin köründe(22:00) kime mesaj atiyon, Yavuz abi kimmiş, ... En sonunda dedim telefona casus program yükle izin veriyorum ne olur bir keyfimiz var bozma İnşallah yüklemiştir [emoji1317] sonra elimdekilerini sattım 1 tane atomzier aldım. Sonra ikinci partiyi satım tabi forumda zehirlendik [emoji85] yeni atolar geldi çokta değil hani 4 tane aldım. Sen eskiden bu atomizerlerle bu kadar ilgilenmedin şimdi neden ilgileniyon atomizerleri kiskanmaya başladı [emoji1787] en son 1 tane mod aldım söylemedim aldığımda sonra eve gelince gösterdim "Aşkım bak yeni mod aldım" dedim sanki üstüne kuma getirmişim gibi baktı [emoji85] En son sen foruma girip ne yapıyon diyor. Sıkılmadin mi ordan. Yakın zamandalar da foruma girişim kesilirse Help me Ultem çatı.
Yıldırım çarpması politikası olur o ????.Yildirma politikasi uygula ustad. Ya da ne isterse alalim tabii de. Ayni durumu g class aldigimda yasamistim.
Yıldırım çarpması politikası olur o [emoji51].
salonda büyük ekranda ps5 ve bir yandan buhar. keyfini sür. 5 ay kadar ????
Ps5 te sıkıntı yok ama buhara ortakçı ???? artık podla falan da kandıramıyoruz yüz görümlüğü olarak bir Dani isteyecek gibi????????salonda büyük ekranda ps5 ve bir yandan buhar. keyfini sür. 5 ay kadar ????