onepuffman
Community
Bu modu hatırladım. Çok ender bulunan, tasarımcı ürünü bir şeydi yanılmıyorsam.
@hasakcicek sen kuyuya bu iple inmeye devam etmeye niyetli misin? ???? ????
Çok ender değildi aslında, DNA75 çipli versiyonu öyleydi daha doğrusu ama alıp içine benim gibi DNA75 çip takmak mümkün. Mümkün diyorum ama baya bir işlem istiyor. Ekran mesela, DNA75 klonu çiplerde ekran filmi orijinalindekinin tam tersi, tuş direk bu filme çarpıyor orijinali takınca. Baya bir işlem yapmak gerekiyor. Yine orijinalindeki board klondakinden ince, vidalar potluk yapıyor. Orijinalin şarj soketi ile klonunki yine farklı, şarj söketini söküp klondaki gibi yarım mm kadar aşağı büküp lehimlemeniz gerekiyor. Klondaki butonlar orijinalinden daha yüksek, tuşları da elden geçirmeniz gerekiyor v.b. Dediğim gibi uğraştırıyor. He bir de şöyle bir sıkıntı var, çip Pico'lardaki gibi sürgü şeklinde yuvaya giriyor. Mikron fark olsa bile sıkışma yapıyor, ekran filmini kopartıyor, tuşlar sıkışıyor v.b. Ben baya bir debelenmiştim yaparken.
Çok ender değildi aslında ama alan kullanan olmadığı için satan eden de yok artık Mantıklı bir ürün değil çünkü ne ölçü, ne ağırlık, ne de tasarım olarak. Günümüzde bir hayli ender oldu o yüzden. Ürünü bulmaktan ziyade kullananı bulmak daha da zor