Hacı abi hep konuştuğumuz şeyleri dile getirmiş. Bana göre de sadece çipset konuşuyor isek dna color serisi dicodes çiplerden birçok özellikleri ile öne geçiyorlar.
Hacının belirttiği gibi oda sıcaklığını anlık olarak ölçmesi sayesinde kalibrasyon hangi ortam sıcaklığında yapılırsa yapılsın ilave ayar gerektirmeden içim yapılıyor. Ayrıca 8 profile sahip. Benim gibi bol ato değiştiren biri, hele atolardaki tel malzemeleri farklı ise dicodes'te işkence çekiyor.
Üzerinde USB çıkışı olmaması ve kolayca şarj imkanı tanımaması da büyük eksi dicodes için.
Amaaaaaaaaa. İşin bir aması var.
Dicodes mod olarak alındığında çok üst düzey imalat standardına sahip bir mod elinize geçiyor. Bazı Lost Vape ürünleri dışında yakın bir kalite bile yok Dna'lı cihazlarda.
İkinci önemli artısını, çipin tel direncini kolay ölçemeyeceği kadar düşük dirençlerde gösteriyor. Yani 0.25 + ohm titanyumda dna ve dicoda fark yok.
Ama 0,2 ohm bir ss sarımda veya örneğin tungstende vb. dicodaki stabilite dna'dan daha üstün benim deneyimlerime göre.
Son olarak, gene çip hiç yabana atılacak bir çipset değil. Voopoo o çipi saçma sapan cihazlara takıp mundar ediyor. En az yihi kalitesinde watt modu var. TC modu yihiden iyi çünkü pulse şeklinde değil direnç kontrolü. Dna ve dico gibi gücü reosta gibi kısıyor.
Malesef tcr değerlerinde bir sapma var. Bu sebeple sadece deneyimli bir kullanıcının elinde ise dna performansı verebilecek potansiyele sahip.
Son olarak gene çip üzerinde manuel direnç ayarı yapılabiliyor. Kullandığım en faydalı özelliklerden birisi.