Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

TC performansı iyi , akmaz kokmaz bir squonk mod öneri listesi oluştursak aslında fena olmaz. Ben başlamıyorum liste yazmaya bana önerilenler pek fiyat performans ürünü değil:D

Eh, alıcaz sonra arkadaş almış kullanamamış, bana hediye etti diyecez müdüre :D
Siz bekarlar anlamazsınız.

TC performansı iyi , akmaz kokmaz bir squonk mod öneri listesi oluştursak aslında fena olmaz. Ben başlamıyorum liste yazmaya bana önerilenler pek fiyat performans ürünü değil:D
Bana da benzer öneriler var ama bu tuzağa düşmeyeceğim :)

Şu anda dikkatimi çeken f/p ürünü iki mod var.
- Vandy Vape Pulse 90W
- Geekvape Aegis 100W Squonk

İkisi arasında vandy vape daha ağır basıyor gibi kolay şişe değişimi ve şişelerin rahat bulunabilir olmaları ile. Aegiste squonk opsiyonunu iptal etme şansı var. Şişeler üstten dolum, sökmeye gerek yok. Şişe değişimi yapılıyor sanırım ama yapı itibarı ile yanda dolu şişe taşıma şansı yok gibi. IP67 sınıf olduğu için likit akmış kokmuş derdi yok.

- Vandy Vape Pulse 90W

İkisi arasında vandy vape daha ağır basıyor gibi kolay şişe değişimi ve şişelerin rahat bulunabilir olmaları ile. Aegiste squonk opsiyonunu iptal etme şansı var. Şişeler üstten dolum, sökmeye gerek yok. Şişe değişimi yapılıyor sanırım ama yapı itibarı ile yanda dolu şişe taşıma şansı yok gibi. IP67 sınıf olduğu için likit akmış kokmuş derdi yok.
Vandy vape pulse gözüme çarptı 2. elde fiyatıda uygun

- Vandy Vape Pulse 90W

Siz ikisinide alip bir deneyimleyin, bizde faydalanalim :D

Ben de aynı fiyat-performans squonk mod arayışındaydım, Pulse X ile sonlandırdım. Soran herkese de tavsiye ediyorum. Eleştirdiğim sadece iki nokta var;

- Kasası öyle çok büyük değil ama form itibariyle pek ergonomik de değil. Daha bombeli köşeleri olsaymış keşke dedirtiyor.
- Squonk hortumu biraz kısa. Şişenin dibinde 0.5ml kadar kalıyor.

Bunlar haricinde çok memnunum ve soran herkese de tavsiye ediyorum. Mekanik ya da hybrid modlardan biraz pahalıya bulunabiliyor.

Edit: Yan kapak da sipariş ettim bu arada FT'den. Geçerse yine bilgi paylaşırım.

Vandy vape pulse gözüme çarptı 2. elde fiyatıda uygun
benimde ilgimi çekiyor
inbox un sızması gibi probler olmazsa bi tane pulse almayı düşünüyorum
v3de sızdırma problemi giderilmiş
ama v2 kullandıgım için çok cezbedmiyor
epey aynı ama şişe sistemini geliştirmişler
uygun fiyata inbox v3 bulursanız alınabilecek mod

Son düzenleme:
Yetişin @Mr. Ocean @onepuffman @hasakcicek

bende xtar vc4 şarj cihazı var. Bunun ekranına görüntü gelmediği gibi pil şarj ışıkları da turuncu kırmızı renk arasında bir renk te takıldı kaldı. Şarj etmediğine eminim
var mıdır bilgisi olan ,

İkinci husus pilşarj cihazı önerisi verebilir misiniz? (gerçi ben bundan da memnundum ) 4 lü olması daha makbul süreden kazandırıyor

bende xtar vc4 şarj cihazı var. Bunun ekranına görüntü gelmediği gibi pil şarj ışıkları da turuncu kırmızı renk arasında bir renk te takıldı kaldı. Şarj etmediğine eminim
var mıdır bilgisi olan ,

İkinci husus pilşarj cihazı önerisi verebilir misiniz? (gerçi ben bundan da memnundum ) 4 lü olması daha makbul süreden kazandırıyor
Xtar hiç kullanmadım ama nemlenmeyle alakalı bir arıza çıkıyordu onlarda diye hatırlıyorum. İzopropil alkol ile temizleyerek çözüm üretenler vardı. Bende Nitcore D2 var, 2 seneyi geçti alalı ama 500mah ile şarj olayı rahatsız etmeye başladı artık :) SC2 3A'e kadar destek veriyor tek slotta, çift slotta 1.5A. Ona geçmeyi düşünüyorum bende. Araştırmadım henüz derinlemesine.

var mıdır bilgisi olan ,

Heeeeh işte aradığım konu :)

Çok gidip geliyorum, bir XTAR Dragon VP4 Plus alma niyetim var. İki tane alsak indirim alır mıyız pilsitesinden acaba.

@onepuffman 500mAh şarj beni de geriyor özellikle 21700'e geçtiğimden beri. Lakin pilin uzun ömürlü olması için Mooch 500 mAh şarj öneriyor. 1Ah ile ömrünü yiyebiliriz. Samsung 21700 bulmak kolay değil. 4 tane var bende vallahi servet yatıyor :)

Evet sayin hanimlardan cekenler kulubu uyelerimiz. Yeni bir heyecana dogru yol almak istemekteyim :) ne zamandir aklimda ama sinsi planarimi nasil hayata geciririm diye dusunurken, bir yerden baslayalim dedim :D

Simdi ben bir Dna 75c yada 250c alacagim ve bunu kafaya koydum ( gus da alacam ama o beklesin bence ). 3 urun var aklimda hcigar vt75d , mirage yafa paranormal dna75c.

Biliyorum piyasada yoklar ama biraz arastirma ile yurt disindan getirtme sansi buldum gibi tabi biraz bekleme suresi ile birlikte.

Fiyat olarak vt75D mantikli geliyor ama hcigar in sorunlu bir firma olmasi hep beni geriye itiyor ancak vt75D ile ilgili yasanmis bir sorun bulamadim neredeyse , mirage da klasik olan pil kapagi sorunu olabiliyor , paranormal ise sadece buyuk.

Burada deneyimli arkadaslardan ricam , sizce hangisi secilmeli :) bu asamadan sonrasi klasik bu vatandasi eve sokma evresi gelecek ki en buyuk sorunda bu sanirim :)

Evet sayin hanimlardan cekenler kulubu uyelerimiz. Yeni bir heyecana dogru yol almak istemekteyim :) ne zamandir aklimda ama sinsi planarimi nasil hayata geciririm diye dusunurken, bir yerden baslayalim dedim :D

Simdi ben bir Dna 75c yada 250c alacagim ve bunu kafaya koydum ( gus da alacam ama o beklesin bence ). 3 urun var aklimda hcigar vt75d , mirage yafa paranormal dna75c.

Biliyorum piyasada yoklar ama biraz arastirma ile yurt disindan getirtme sansi buldum gibi tabi biraz bekleme suresi ile birlikte.

Fiyat olarak vt75D mantikli geliyor ama hcigar in sorunlu bir firma olmasi hep beni geriye itiyor ancak vt75D ile ilgili yasanmis bir sorun bulamadim neredeyse , mirage da klasik olan pil kapagi sorunu olabiliyor , paranormal ise sadece buyuk.

Burada deneyimli arkadaslardan ricam , sizce hangisi secilmeli :) bu asamadan sonrasi klasik bu vatandasi eve sokma evresi gelecek ki en buyuk sorunda bu sanirim :)

üstad bende paranormal 250c var , araba aküsü taşıma hissiyatı veriyor, onun haricinde , tcr de 0,05 ohmda dahi hata yapmadı, sağlamlık muhteşem. Büyüklüğü dert etmezseniz çipi takipsiz

Üçünü de kullandım. hcigar çift pilli olmasına rağmen ergonomik. Fena mod değil. Ama çift pilli sonuçta. Büyük sayılabilecek bir mod. Mtl kullanım için bu faktörü var.

Mirage pil kapağı sorunlu. Evolv bana ücretsiz yeni kapak parçası yolladı. Yeni kapakla kullanıyorum. 21700 pille harika. Single dl ato da bağlıyorum. Ergonomik bir mod yine.

Paranormal tahtaya vuralım, sorunsuz şu ana kadar. Ben olsam 250c olanına bakardım. Boyutu büyük. Gerçekten büyük.

Bilemiyorum Altan. Yanımda son zamanlarda mirage ve dico taşıyorum. Belki fikir verir. Paranormal'i evde kullanıyorum. Hcigar vt75c olan versiyona da bakılabilir.

VT75D pil kapağı, 510 yuvası, yandaki o minik ahşap panelleriyle sıkıntılı bir mod. Ben uzak duruyorum bu sebeple. Hatta tüm Hcigar markalı ürünlerden uzak duruyorum artık :)

DNA250C ve 75C arasındaki temel fark isminden de anlaşılacağı üzere destek verdikleri çıkış güçleri ve çalıştıkları volt aralıkları. DNA250C basitçe 3.7Vx2 olarak çalıştığı için haliyle teknik tabanda 75C'den farklı donanımlara sahip. Eğer yüksek wattlarda kullanmayacaksanız bence 75C'ye yönelin, 3.7Vx1 olarak çalışıyor. Regüle edilecek aralık 3.2-4,2 aralığındaysa ve düşük wattlardaysa 75C(tek pil) ile 250C'de(çift pil seri bağlı) hemen hemen aynı batarya performansı yakalarsınız. 75C'nin size bu noktadaki avantajı tek pilden ötürü minimal boyutlar olacaktır. Hatta DNA250C ile aynı kasada DNA75C'li bir mod alırsanız ve yukarıdaki örnekteki gibi kullanırsanız 250C'nin bir hayli üstünde batarya ömrü yakalarsınız. Paranormal benim çok beğendiğim ama özellikle Therion ile kıyaslayınca ergonomik bulmadığım bir mod. Mirage'ın da bir türlü tasarım hatlarını beğenemedim ama bu iki gerekçe de son derece subjektif :) Yani beğendiğinizi tercih edebilirsiniz.

Heeeeh işte aradığım konu :)

Çok gidip geliyorum, bir XTAR Dragon VP4 Plus alma niyetim var. İki tane alsak indirim alır mıyız pilsitesinden acaba.

@onepuffman 500mAh şarj beni de geriyor özellikle 21700'e geçtiğimden beri. Lakin pilin uzun ömürlü olması için Mooch 500 mAh şarj öneriyor. 1Ah ile ömrünü yiyebiliriz. Samsung 21700 bulmak kolay değil. 4 tane var bende vallahi servet yatıyor :)

Zaten 1, maks 1.5 sene bir pili kullanıyorum. Öyle ya da böyle ömrünü doldurup risk faktörü artıyor diye pek takılmıyorum açıkçası ömrünü kısaltmasına. Telefonda da aynı şey söz konusu :D Mate 20 Pro kullanıyorum, 15dk'lık şarj ile tüm günü çıkartıyorum, 1 saatlik şarj ile 1.5 - 2 gün kullanıyorum. Bu lüksü tadınca varsın ölsün batarya, değiştiririm nolcek diyorum direk :)

Geri