Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Heeeeh işte aradığım konu :)

Çok gidip geliyorum, bir XTAR Dragon VP4 Plus alma niyetim var. İki tane alsak indirim alır mıyız pilsitesinden acaba.

@onepuffman 500mAh şarj beni de geriyor özellikle 21700'e geçtiğimden beri. Lakin pilin uzun ömürlü olması için Mooch 500 mAh şarj öneriyor. 1Ah ile ömrünü yiyebiliriz. Samsung 21700 bulmak kolay değil. 4 tane var bende vallahi servet yatıyor :)

May Day Captain May Day!

Çok pahalı indirim verse alırdık esasında 300 'e kadar çizebilirdim ama 450 nedir yahu:D

Bu arada samsung 21700 avrupa birliği ülkelerinde bulabilirseniz bana link atın gelenler oluyor getirtiriz 3-4 5-6 7-8 dert değil.. Kırmazlar..

Squonk için Bir Asmodus Pumper gördüm çok hoşuma gitti. Ancak bu italyanların ennequadrosu çok kışkırtıyor.:D
Vandy Vape Pulse Squonk modun birde çiplisi var sanırım :))

May Day Captain May Day!

Çok pahalı indirim verse alırdık esasında 300 'e kadar çizebilirdim ama 450 nedir yahu:D

Bu arada samsung 21700 avrupa birliği ülkelerinde bulabilirseniz bana link atın gelenler oluyor getirtiriz 3-4 5-6 7-8 dert değil.. Kırmazlar..

Squonk için Bir Asmodus Pumper gördüm çok hoşuma gitti. Ancak bu italyanların ennequadrosu çok kışkırtıyor.:D
Vandy Vape Pulse Squonk modun birde çiplisi var sanırım :))
Ben denk geldikçe alıyorum. Geçen 4 tane aldım 2sini saniyede kaptırdım. Uçakta biraz sorun olabiliyor fazla miktarda pil. Az az getiriyorum. Denk gelirsem haber veririm.

Asmodus pumper biraz sıkıntılı bir mod sanırım. Hafızamda öyle kalmış.

Pulse iyidir iyi. Cüzdan dostu. Geekvape de halen aklımda. Elimde deneyeceğim bir gelecek ay.

Ben denk geldikçe alıyorum. Geçen 4 tane aldım 2sini saniyede kaptırdım. Uçakta biraz sorun olabiliyor fazla miktarda pil. Az az getiriyorum. Denk gelirsem haber veririm.

Pulse iyidir iyi. Cüzdan dostu. Geekvape de halen aklımda. Elimde deneyeceğim bir gelecek ay.

Bende alıcam bir tane Pulse ama sıfır bulabilir miyim (zor gözüküyor) sanırım ikinci el alıcam bir tane...

Xtar-Dragon-VP4-Plus-Li-ion-Pil-_3949_3.jpg

Kaptan ne diyorsun bu alınır mı? yoksa düz vc4 mü alayım yada bunun 2lisi var onu mu alayım?

Bende alıcam bir tane Pulse ama sıfır bulabilir miyim (zor gözüküyor) sanırım ikinci el alıcam bir tane...

Ekli dosyayı görüntüle 22285

Kaptan ne diyorsun bu alınır mı? yoksa düz vc4 mü alayım yada bunun 2lisi var onu mu alayım?
Yani alet güzel bence. Zehri veren olarak benim almayı planladığım şarj aleti bu. Fiyat da iyi aslında, Ali'de bile daha pahalı.

Kaptan sen dene bir pulse x ile geakvape tc lerini yaz bir. Hic vega alasim yok ama eger guzel bir mod olursa neden olmasin. Kontenjan 1 mod ama olursa 2 yapariz , gus uda klon yftk yapariz napalim :)

Şu aegis'i normale çevirip deniz domuza çıkarım diyorum. Bi göreyim de. Ato için mod alacağız valla resmen. Baya bi kötü durumdayız aslında farkında mısınız ????
Ben ne yapayım, Sirius Mods BF RDA yapıyormuş dedikodusunu duyunca direk squonk peşine düştüm, daha ne olduğu belli değil ilk görseller çıktığında almıştım Pulse X'i. :D

@hasakcicek abi Vega geliyor yarın, Salı/Çarşamba gibi de Major. Şimdi farkedeceğin üzere Vega için TR incelemesi yok. Oğuz abinin kanına da girdim ben, "abi" dedim "sana şöhretin kapılarını açıyom" dedim, "fenomen olcan dedim" , klasik Oğuz abi cevabı verdi "e tamam o zaman". Cümbür cemaat Vega incelemesi çekek mi videoya :D sen gelince? He? Ne diyon? :)

Edit: Ya da şöyle olabilir, sen gelcen ya bu tarafa, ben Pulse ile Vega'yı vereyim size, @Mr. Ocean @alikaptan Oğuz abi sen, cümbür cemaat inceleme çekin :D Bu daha iyi...

@hasakcicek abi Vega geliyor yarın, Salı/Çarşamba gibi de Major. Şimdi farkedeceğin üzere Vega için TR incelemesi yok. Oğuz abinin kanına da girdim ben, "abi" dedim "sana şöhretin kapılarını açıyom" dedim, "fenomen olcan dedim" , klasik Oğuz abi cevabı verdi "e tamam o zaman". Cümbür cemaat Vega incelemesi çekek mi videoya :D sen gelince? He? Ne diyon? :)

Edit: Ya da şöyle olabilir, sen gelcen ya bu tarafa, ben Pulse ile Vega'yı vereyim size, @Mr. Ocean @alikaptan Oğuz abi sen, cümbür cemaat inceleme çekin :D Bu daha iyi...
Cezayı da paylaşacak mıyız? ???? ????
Ben yazılı bir şeyler karalarım, video işine girmem.

çekelim tabii ;) ous varsa muhteşem olur

Geri