Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Aslında burada bir UltemÇatı çekilişi düzenleyelim, herkes elindeki stokları bu çekilişten kazanarak aklamış olsun ????????????
dayı asıl @Koba dan muazzam bir yılbaşı çekilişi bekliyoruz. Koba çekilişi yapsın biz ürünleri aklarız dert değil. Ama evli arkadaşlarımıza şöyle bir kıyak geçebilirim. Bir arakadaşımız forumdan 10 kişi ye istediği atomizeri hediye edecek, inş bana çıkar diyin. Benim telefonumu da vereyim teyit için. Size fake bir random org sayfas kodlayayım ordan sizn nick çıksın. Sonra istediğiniz atomizer kendi paranızla alın. ben almışım gibi reklam yapın inanmazlarsa telefonla beni arayın teyit edeyinm.

hemde bu işlemleri @hasakcicek gibi %10 la da yapmayayım ahahahaha

dayı asıl @Koba dan muazzam bir yılbaşı çekilişi bekliyoruz. Koba çekilişi yapsın biz ürünleri aklarız dert değil. Ama evli arkadaşlarımıza şöyle bir kıyak geçebilirim. Bir arakadaşımız forumdan 10 kişi ye istediği atomizeri hediye edecek, inş bana çıkar diyin. Benim telefonumu da vereyim teyit için. Size fake bir random org sayfas kodlayayım ordan sizn nick çıksın. Sonra istediğiniz atomizer kendi paranızla alın. ben almışım gibi reklam yapın inanmazlarsa telefonla beni arayın teyit edeyinm.

hemde bu işlemleri @hasakcicek gibi %10 la da yapmayayım ahahahaha

benim sistem daha inandırıcı :) ne kadar basit , o kadar gerçekçi olur herdaim

Aslında burada bir UltemÇatı çekilişi düzenleyelim, herkes elindeki stokları bu çekilişten kazanarak aklamış olsun ????????????

Bu çok mantıklı, hileyi çok sağlam ayarlamak lazım, çekiliş envanterini de herkesin aldığı ama aslında almadığı ürünlerle hazırlamak lazım. Vega ile Major olur envanterde 5 er 10 ar adet, Dicodes olur 5 er adet, Türkiye'nin en büyük çekilişi olur :D

Abi basit işte, çekiliş olacak ben organize ederim, herkese aldımadığı ürünler çıkacak direk :)

hatunların soracağı soruları diyeyim ;

çekilişi kim yaptı
benden habersiz nasıl katıldın
kimler katıldı çekilişe
bu kadar malzeme bi çekilişte mi çıktı ?
hatun varmı çekilişte ?
ne zaman oldu bu çekiliş ?
çekilişe katılmak için ne gerekiyor?

valla yatın ölü taklidi yapın dirm :)

hatunların soracağı soruları diyeyim ;

çekilişi kim yaptı
benden habersiz nasıl katıldın
kimler katıldı çekilişe
bu kadar malzeme bi çekilişte mi çıktı ?
hatun varmı çekilişte ?
ne zaman oldu bu çekiliş ?
çekilişe katılmak için ne gerekiyor?

valla yatın ölü taklidi yapın dirm :)

Abi aşkolsun, 9 yıldır deneyim kazandım ben, cevaplar şöyle;

- Aşkım her zaman takıldığımız forum yok mu, hasan abi, oğuz abi, murat abi falan orası işte.
- Aşkım dedim ya katılacam diye dün gece üstünü örterken.
- Çok katılan yok aşkım, çekiliş şartları ağırdı, ondan zaten çok hediye vardı, bir kişiye birden çok hediye çıktı.
- Aşkım benim, Hasan abinin, Oğuz abinin, Murat abinin yazıp çizdiği foruma sence dişi varlık girer mi?
- 2 hafta önce aşkım, forumun Türkiye'de faaliyetlere başlamasının 10. yılı şerefine oldu. E haliyle forumdan ekmek yiyen tüm tedarikçiler de destek verdi.
- Dedim ya aşkım daha önce şartları çok ağırdı, (burada bilmediği konularda yardırıcaz) :)

- Aşkım her zaman takıldığımız forum yok mu, hasan abi, oğuz abi, murat abi falan orası işte.
- Çok katılan yok aşkım, çekiliş şartları ağırdı, ondan zaten çok hediye vardı, bir kişiye birden çok hediye çıktı.
- Aşkım benim, Hasan abinin, Oğuz abinin, Murat abinin yazıp çizdiği foruma sence dişi varlık girer mi?
- 2 hafta önce aşkım, forumun Türkiye'de faaliyetlere başlamasının 10. yılı şerefine oldu. E haliyle forumdan ekmek yiyen tüm tedarikçiler de destek verdi.
- Dedim ya aşkım daha önce şartları çok ağırdı, (burada bilmediği konularda yardırıcaz) :)

3 gün sonraki sorgulamada da aynı yalanları kelimesi kelimesine hqtırlaman lazım ama :)

3 gün sonraki sorgulamada da aynı yalanları kelimesi kelimesine hqtırlaman lazım ama :)

Ayıpsın abi. Onun da cevabı.

- Aşkım sen yaşlanıyorsun galiba ki bundan daha doğal bir şey yok. 3 gün önce konuştuk ya bunları.

Bu cevap sonrası geçici bir gerginlik olacak ama hafif geçecek. Konusu bir daha açılmayacak çünkü cümle içerisinde geçen "Yaşlı" ibaresi final boss gibi orada duruyor olacak.

Ayıpsın abi. Onun da cevabı.

- Aşkım sen yaşlanıyorsun galiba ki bundan daha doğal bir şey yok. 3 gün önce konuştuk ya bunları.

Bu cevap sonrası geçici bir gerginlik olacak ama hafif geçecek. Konusu bir daha açılmayacak çünkü cümle içerisinde geçen "Yaşlı" ibaresi final boss gibi orada duruyor olacak.

sırma kızım gebertecek seni :)

Koyulaştırdığım yerde kahkahayı bastım . :D:D

Hahahhah beyin firtinasina gel :) yumurtaya can veren Allahim yarattigin dişiler bizlere neler yaptiriyor :D

@onepuffman valla sen o dediklerine cevap verirken yenge hanim olayi kafada cozer , en gec 1 yil icinde isitip onune koyar , verdigin ceva neydi diye hatirlamaya calisirken yakalanirsin , benden demesi. Hafiza zehir ...
@hasakcicek cozmus isi, onun yolu en temizi. Zaten yakalanacagiz , bari az ugrasalim :D

Geri