Türk
Council
Erkeni geçi yok. Benim yiyeceğim b.k değilmiş onu anladımErken pes ettin be kardeşim )
Eve girdiğim anda ki sessizliği özledim..
Erkeni geçi yok. Benim yiyeceğim b.k değilmiş onu anladımErken pes ettin be kardeşim )
Okadar söyledik sana yol yakınken dön diyeErkeni geçi yok. Benim yiyeceğim b.k değilmiş onu anladım
Üye olma...!!! Sakın üye olma...! Sen yine de üye olma...!!!!Ben evli değilim ama 4 buçuk senelik bir ilişkim var ki sonu evlilik gibi duruyor kısmet. şimdilik üye değilim yani. Ama bana da laf ediyor benimkisi ne çok para harcıyon bunlara diye konuşuyor bazen. Çiçek almıyorum bayadır ondan olabilir bilemedim Ama benim destekçim belli aldıklarımın çoğunu @antitu abi yolladı diyorum aman kızma abi satmayı düşünüyorum satmadan bir dene seversen hediyem olsun dedi diyorum Herkese selamlar
Yok be öyle düşünme zamanla taşlar yerine oturuyor itaat etmeyi öğreniyorsun hahaha Şaka bir yana gerçekten taşlar yerine zamanla oturuyor.Erkeni geçi yok. Benim yiyeceğim b.k değilmiş onu anladım
34 yasıma girmeye 1-2 ay kala bekarlıktan gayet mutluyumBurdan henüz evli olmayıp da bu başlığı okuyan bekarlara sesleniyorum.
Evlenmeyin.
Cocuk olan evde sessizlik ancak o uyurken olur. Kapi sesini duyar duymaz "Babaaaaa" diye diye kosup seni karsilamasina oylesine alisir ki insan, o ani yasayamadigin gun icin burkulur. Insan her kosula ve ortama alisir, az biraz sabir. Her hali ayri guzel cocuklarin ama maalesef cok zor cocuk buyutmek ????Erkeni geçi yok. Benim yiyeceğim b.k değilmiş onu anladım
Sesli Güldüm yemin ediyorum. ????????????Evli buharcıların temel sıkıntısı;
Ya Alacaklarına ayıracakları finansmanı anlatmak yada çoktan tükettikleri finansmanın hesabını vermektir.
Örneğin, bendeniz çoktan almış olduğum; integra, Dani Mini, N duro, Dvarw gibi mod ve atoların yarın yurt dışından geliyor olması vesilesiyle büyük bir panik halindeyim.
Benden sana deneme amaçlı gönderildi ya abi unuttun mu 1-2 hafta sonra sen çok beğenince hediye ettiydim hani klasiktir genelde tutarYeni majör’ü nasıl yapacağız beyler? Ne desem? Zaten alıp almamak konusunda kararsızdım, hanım aklıma gelince işin içinden hiç çıkamaz oldum. Likitleri karambolde iyi saklıyorum ama atomizer biraz zor olacak. Ultem drip tipleri bile çözmesi 10-15dk sürüyor.
Benden sana deneme amaçlı gönderildi ya abi unuttun mu 1-2 hafta sonra sen çok beğenince hediye ettiydim hani klasiktir genelde tutar
O da bir çözüm tabiO numarayı çok çekiyorum ya. Biraz zor yemesi. Neyse Trendyol’da ufak bi sepet yaparız en kötü.
keep calm no panic@Karagezgin ne oldu, geldi mi ürünler? Var mı panik havası?
Allah kurtarsın canım benim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ))Bende çok muzdaribim. Hanıma hesap vermekten kafayı yicem. Bu aralar herşey hediye geliyor bana diye geçiştirsemde hepsinin farkında. Modları satıyorum nerde parası atomizer alıyorum bu işsizlikte sen benden gizli paramı ayarlıyorsun da atomizer mod alıyorsun diyor. Benimde yardıma ihtiyacım var. Help me. Please...