Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Ben evli değilim ama 4 buçuk senelik bir ilişkim var ki sonu evlilik gibi duruyor :) kısmet. şimdilik üye değilim yani. Ama bana da laf ediyor benimkisi :) ne çok para harcıyon bunlara diye konuşuyor bazen. Çiçek almıyorum bayadır ondan olabilir bilemedim :D Ama benim destekçim belli aldıklarımın çoğunu @antitu abi yolladı diyorum aman kızma abi :) satmayı düşünüyorum satmadan bir dene seversen hediyem olsun dedi diyorum :) Herkese selamlar :)
Üye olma...!!! Sakın üye olma...! Sen yine de üye olma...!!!!

Ben de 8 yıldır evliyim, öncesinde 1 yıl nişan, öncesinde 1 yıl flört, 2 yıl öncesinden de arkadaşlık :D Ben çok memnunum eşimle evli olmaktan. Zamanda geri gitsem ya da paralel evrene transfer olsam, yine aynı şeyi yapardım. Tabii ki zorlukları var evliliğin, sorumluluğu v.b. ama hepsine değiyor bence. Evleneceğimi söylediğimde çok afedersiniz herkes poposuyla gülmüştü bana, kim? sen? ha ha yok artık... Herkes dediğim ciddi anlamda herkes, baya geniş bir çevrem oluştu bu yaşa kadar, nasıl oldu pek fikrim yok gerçi. Sonuç, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış var ise evlenin. Bunlara ek olarak aşk ve dostluk var ise koşa koşa evlenin :) Başta da dediğim gibi biz önce arkadaştık, sonrasında evliliğe dönüştü yani birbirini çok iyi tanıyan bir ikiliyiz :) Bu tip ilişkilerin evliliğe taşınması hem zor oluyor hem de çok güzel sonuçlar doğuruyor :)

Erkeni geçi yok. Benim yiyeceğim b.k değilmiş onu anladım :)
Eve girdiğim anda ki sessizliği özledim..
Cocuk olan evde sessizlik ancak o uyurken olur. Kapi sesini duyar duymaz "Babaaaaa" diye diye kosup seni karsilamasina oylesine alisir ki insan, o ani yasayamadigin gun icin burkulur. Insan her kosula ve ortama alisir, az biraz sabir. Her hali ayri guzel cocuklarin ama maalesef cok zor cocuk buyutmek ????
(Cocuk sahibi oldugunuzu hatirliyorum fakat yanlissa ozur simdiden)

Evli buharcıların temel sıkıntısı;
Ya Alacaklarına ayıracakları finansmanı anlatmak yada çoktan tükettikleri finansmanın hesabını vermektir.

Örneğin, bendeniz çoktan almış olduğum; integra, Dani Mini, N duro, Dvarw gibi mod ve atoların yarın yurt dışından geliyor olması vesilesiyle büyük bir panik halindeyim.
Sesli Güldüm yemin ediyorum. ????????????

Bende çok muzdaribim. Hanıma hesap vermekten kafayı yicem. Bu aralar herşey hediye geliyor bana diye geçiştirsemde hepsinin farkında. Modları satıyorum nerde parası atomizer alıyorum bu işsizlikte sen benden gizli paramı ayarlıyorsun da atomizer mod alıyorsun diyor. Benimde yardıma ihtiyacım var. Help me. Please...

Yeni majör’ü nasıl yapacağız beyler? Ne desem? Zaten alıp almamak konusunda kararsızdım, hanım aklıma gelince işin içinden hiç çıkamaz oldum. Likitleri karambolde iyi saklıyorum ama atomizer biraz zor olacak. Ultem drip tipleri bile çözmesi 10-15dk sürüyor. :)

Yeni majör’ü nasıl yapacağız beyler? Ne desem? Zaten alıp almamak konusunda kararsızdım, hanım aklıma gelince işin içinden hiç çıkamaz oldum. Likitleri karambolde iyi saklıyorum ama atomizer biraz zor olacak. Ultem drip tipleri bile çözmesi 10-15dk sürüyor. :)
Benden sana deneme amaçlı gönderildi ya abi unuttun mu :D 1-2 hafta sonra sen çok beğenince hediye ettiydim hani :D klasiktir genelde tutar :D

Bende çok muzdaribim. Hanıma hesap vermekten kafayı yicem. Bu aralar herşey hediye geliyor bana diye geçiştirsemde hepsinin farkında. Modları satıyorum nerde parası atomizer alıyorum bu işsizlikte sen benden gizli paramı ayarlıyorsun da atomizer mod alıyorsun diyor. Benimde yardıma ihtiyacım var. Help me. Please...
Allah kurtarsın canım benim kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :)))

Geri