Dernekler Evli Buharcılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Ultem Çatı)

Ben evli değilim ama 4 buçuk senelik bir ilişkim var ki sonu evlilik gibi duruyor :) kısmet. şimdilik üye değilim yani. Ama bana da laf ediyor benimkisi :) ne çok para harcıyon bunlara diye konuşuyor bazen. Çiçek almıyorum bayadır ondan olabilir bilemedim :D Ama benim destekçim belli aldıklarımın çoğunu @antitu abi yolladı diyorum aman kızma abi :) satmayı düşünüyorum satmadan bir dene seversen hediyem olsun dedi diyorum :) Herkese selamlar :)

Benim ki seviyor tel, pamuk olayını :) Kendi sarmaya çalışıyor bazen falan ki tam bir sağlık gurmesidir, zeytinyağı için tadım turnesine çıkarız mesela, Bademli'ye kil, Gazlıgöl'e kükürtlü su almaya gideriz. Geçen Mardin'den sabun getirttik :D Özetle hayatta içmez sigara/nargile, yanından bile geçmez, içkide bile rakı, bira ve şarap harici başka bir şeye elini sürmez ama incik boncuk uğraşmalı iş olunca tutamıyor kendini. Kimin eşi :)

gazlıgöle gel, bana haber verme :)

nasılsa sırma kızıma ulaşırım ben

Bizim hatun maliyeci. Evin hesaplar onda. Ben normalde de aşırı savurgan olduğumdan hic para tutamam. Işime geliyor böylesi ama fena takip altındayım.

Bu sebeple e-sigara alışverişlerinde nakit kullanıyorum. Ya ürün aldığım kişiye zarfta para yolluyorum veya bir arkadaşım var o hesaptan yolluyor ben ona nakit veriyorum. Tabi birde yurtdışına sık gittiğimden vape shoptan alış veriş ediyorum.

Vega işini çözmemiz lazım. @engin bizim derneğe özel bir satış şekli mi geliştirse naapsa ????

Ben evli değilim ama 4 buçuk senelik bir ilişkim var ki sonu evlilik gibi duruyor :) kısmet. şimdilik üye değilim yani. Ama bana da laf ediyor benimkisi :) ne çok para harcıyon bunlara diye konuşuyor bazen. Çiçek almıyorum bayadır ondan olabilir bilemedim :D Ama benim destekçim belli aldıklarımın çoğunu @antitu abi yolladı diyorum aman kızma abi :) satmayı düşünüyorum satmadan bir dene seversen hediyem olsun dedi diyorum :) Herkese selamlar :)

"Her şeyimi o alıyor, sağ olsun çok yardımsever biri, ondan habersiz cihaz alırsam bana çok kızıyor." da diyebilirsin. Ben kefilim. :ROFLMAO:

Bizim hatun maliyeci. Evin hesaplar onda. Ben normalde de aşırı savurgan olduğumdan hic para tutamam. Işime geliyor böylesi ama fena takip altındayım.

Bu sebeple e-sigara alışverişlerinde nakit kullanıyorum. Ya ürün aldığım kişiye zarfta para yolluyorum veya bir arkadaşım var o hesaptan yolluyor ben ona nakit veriyorum. Tabi birde yurtdışına sık gittiğimden vape shoptan alış veriş ediyorum.

Vega işini çözmemiz lazım. @engin bizim derneğe özel bir satış şekli mi geliştirse naapsa ????
Bir kaç Scorsese filmi izlemek lazım bu işler için ya da Narcos'u :D

Kargonun işyerine yapılması,
Olur da alınan şeyin eve transferi esnasında fark edilirse takas edildiğinin, hatta hediye geldiğinin söylenmesi,
Kimi zaman çok çakal olunduğu ve karşı tarafın kandırıldığı izleniminin verilmesi,
Tabi en önemlisi partnerin tarafından tüm bunları yemediği halde yemiş numarası yapılması.:ROFLMAO:

Ben de buradaki yerimi alayım, yazılanları keyifle okudum biraz da hüzünlendim sizin için :)
Ben evlenmeden önce bu konuyla ilgili sorun yaşayacağımı bildiğim için hanıma bi evlilik şartı koşmuştum. Dedimki bana aldığım şeyin fiyatını sormayacaksın, alırım satarım kafama göre takılırım . Şimdi hiç bi şeyin fiyatını bilmiyor onun için de yorum yapamıyor :) yeni evlenecek arkadaşlara tavsiyemdir .

Eşim diyor ki, çok üstlerine gelirlerse "senin o son aldığın kremin, rimelin, allığın kaç para olduğunu da biliyorum, hepsinden dolabında üçer beşer tane daha olduğunu da biliyorum. Ben sana karışmıyorum, sende bana bulaşma. Gel saldırmazlık anlaşması imzalayalım. İkimizinde keyfi kaçmasın. Ha bu arada, ayakkabı -çanta mevzusuna hiç girmeyelim istersen" diyecekmişsiniz. Tabi sabah yürek yediyseniz ????.
Bilgi notu : En uyduruk ama merdiven altı olmayan yerli makyaj malzemeleri bile ortalama 50-100 TL arasındadır. Yabancı markalar 150'den başlarmış, Kremler ise 250'den başlarmış. Ayakkabı ortalama 300-400, çantalar yerli ise 750, yabancı ise 1000 TL başlangıç fiyatı civarındaymış. Dolabı bir açıp ayakkabı çanta sayılarına bakacakmışsınız.

Sağ kalanlarla yarın görüşürüz.

Valla işler bende fena. Dostlar arada kullanmaya denemeye mod atomizer yolluyor. Tabii onun için bile hanım onayı gerekiyor.
Bunlar nerden çıktı.
Geçen gün başka bir şey vardı o noldu
Sen sigaraya mı başlasan tekrar
Ya ne hayırlı arkadaşların varmış
Birde kendi atomizer modlarımı yollarken sıkıntı var tabii

Sattın mı onları
Yerine başka bir şey alma bak artık
Kargocular TC ni ezbere biliyor
Bana bu kadar ilgi göstermiyorsun
Yine mi kargo geldi
Ohhhoooo saymakla bitmez
Bide likit beğenmez tabii. Yav senin ne işin var tütünle al yapıyorum sana Fresh takıl işte. Yok illa tütün olacak Boğaz vurumu çok önemliymiş :D

Eşim diyor ki, çok üstlerine gelirlerse "senin o son aldığın kremin, rimelin, allığın kaç para olduğunu da biliyorum, hepsinden dolabında üçer beşer tane daha olduğunu da biliyorum. Ben sana karışmıyorum, sende bana bulaşma. Gel saldırmazlık anlaşması imzalayalım. İkimizinde keyfi kaçmasın. Ha bu arada, ayakkabı -çanta mevzusuna hiç girmeyelim istersen" diyecekmişsiniz. Tabi sabah yürek yediyseniz ????.
Bilgi notu : En uyduruk ama merdiven altı olmayan yerli makyaj malzemeleri bile ortalama 50-100 TL arasındadır. Yabancı markalar 150'den başlarmış, Kremler ise 250'den başlarmış. Ayakkabı ortalama 300-400, çantalar yerli ise 750, yabancı ise 1000 TL başlangıç fiyatı civarındaymış. Dolabı bir açıp ayakkabı çanta sayılarına bakacakmışsınız.

Sağ kalanlarla yarın görüşürüz.
Of, bu bilgi süper oldu. Hakikaten o kadar pahalı mıymış bu yüz boyaları yahu?
Gerçi bizimkinin sevdiği bir marka var unutamıyorum ismini MAC diye bişey. Duty free'den bakar mısın demişti. Hangi ülkedeydim hatırlamıyorum ama baktım. Fondöten gibi şeylerdi sanırım. Görevli kadında çok yardımcı oldu. Kaz erkek yakalamış tabi karısına alış veriş yapacak ve hiçbir şeyden anlamayan :)

Ürünlerin fotarını attim, dedim bunlar mı? Evet dedi. Fiyatını yazdım ama yani high end ato alır DLC versiyon, yanına fve pawns 3 çeşit likit çeker öyle bir fiyat. Aaaa dedi çok iyi fiyatmış. Görevli peşimde, sırıtıyor. Aldık tabi. Sonra o marka aklıma kazındı.

Taktik nefis, yenganıma selamlar. Tam dayanışma oluyor. İçlerinde casuslarımız var. ????

Az once kendisine aldigim klon gus dan dinner lady lemon tart icirdim ( normalde e sigara yada sigaraya alakasi yok ama lemon tartin hastasi :) ve bir sey aldiracagim zaman bundan 2 firt cektiriyorum, isin kotusu son 50 ml ve sirf bu yuzden icemiyorum , koz olarak kullanmak icin ) neyse icti ve bayila bayila tanki yariladi ( bitti guzelim likit :( ) sonra hemen dedim bunun orijinalinde daha guzel tat aliyorsun dedim. Hadi ya dedi ve tamam dedi , tabi arkasina o kritik soru " ne kadar ? " cevap verir vermez , eline telefonu aldi ve bende bu cantayi istiyorum dedi ve ben aynen ???? bu sekil. Markasi michel kors mudur nedir ve o fiyata 2 tane sifir dicodes alinir :) ne yapsam bilemedim ....

Klubun dogal uyesiyim aslinda ama bizde bahsedilen tarzda heyecanlar yok.
Herkes istedigini aliyor, kimse kimseye karismiyor.
Iyi mi kotu mu bilemedim....

Aslinda kimse kimseye karismaz nornal sartlarda. Gitsek 5000 tl lik saat alsak zorlarina gitmez. Cunku saatke ugrasmiyorsun. Bunlarla en kotu 2 aksama bir ugrasip , onlarla ilgilenmeyince ki toplasan yarim saat ( onlara gore 2 saat ) zorlarina gidiyor. Daha dun sirf denemek icin gittim 2000 tl lil mont baktim, hemen al diyor. O zaman 1000 tl lik alim, 500 tl lik mod alim dedim , yeminle gozlerinden ates ciktigini hissettim ????

Az once kendisine aldigim klon gus dan dinner lady lemon tart icirdim ( normalde e sigara yada sigaraya alakasi yok ama lemon tartin hastasi :) ve bir sey aldiracagim zaman bundan 2 firt cektiriyorum, isin kotusu son 50 ml ve sirf bu yuzden icemiyorum , koz olarak kullanmak icin ) neyse icti ve bayila bayila tanki yariladi ( bitti guzelim likit :( ) sonra hemen dedim bunun orijinalinde daha guzel tat aliyorsun dedim. Hadi ya dedi ve tamam dedi , tabi arkasina o kritik soru " ne kadar ? " cevap verir vermez , eline telefonu aldi ve bende bu cantayi istiyorum dedi ve ben aynen ???? bu sekil. Markasi michel kors mudur nedir ve o fiyata 2 tane sifir dicodes alinir :) ne yapsam bilemedim ....
Çanta ve marka 2 tane aldı geçen ay gece rüyama girdi yeminle. Hayır kartın limitini düşüremiyorumda onun adına :)

Of, bu bilgi süper oldu. Hakikaten o kadar pahalı mıymış bu yüz boyaları yahu?
Gerçi bizimkinin sevdiği bir marka var unutamıyorum ismini MAC diye bişey. Duty free'den bakar mısın demişti. Hangi ülkedeydim hatırlamıyorum ama baktım. Fondöten gibi şeylerdi sanırım. Görevli kadında çok yardımcı oldu. Kaz erkek yakalamış tabi karısına alış veriş yapacak ve hiçbir şeyden anlamayan :)

Ürünlerin fotarını attim, dedim bunlar mı? Evet dedi. Fiyatını yazdım ama yani high end ato alır DLC versiyon, yanına fve pawns 3 çeşit likit çeker öyle bir fiyat. Aaaa dedi çok iyi fiyatmış. Görevli peşimde, sırıtıyor. Aldık tabi. Sonra o marka aklıma kazındı.

Taktik nefis, yenganıma selamlar. Tam dayanışma oluyor. İçlerinde casuslarımız var. ????
Aynen hocam, hep destek tam destek diyor hanım (y). Eşim sağolsun, bayanların eşlerini kısıtlayıp kendilerine sınırsız harcamayı mübah görmelerine oldum olası kızar. Eşitlikse, her konuda eşitlik olmalı der, canım benim.
Son duty free dolaştığımızda gördüğüm bazı boya ve kremlerle stabwood u geçtim, yerli araba alınır. Akşam diyordu, mac iyilerin giriş seviyesi diye.
Aklıma gelmişken başka bir anımı da aktarayım. Annem tv'de çıkan doktorularından birinin tavsiyesi ile ilk defa bir krem istemişti, dr.murad mı ne, duty free fiyatı bir kutu 600euro cuk, gerçi fiyatını yazınca kadıncağız kalp krizi geçiyordu. Çık çabuk oradan dışarı demişti garibim.

@onepuffman aegis squonk moda ne diyorsun?
Biraz büyük ama istenirse squonk kısmı sökülebiliyor. Birde su geçirmez falan ya squonk sistemdeki kaçaklar tolare edilebilir gibi. Üstten dolum olması da hoşuma gitti. Elime alıp bakacağım bir.

Bu arada inceleme yapan vatandaşların hiç birisi TC işinden anlamıyor. 0.2 ohm ss bobin takıp deneme yapıyorlar, gözüm seğiriyor. Pulse titanyumda nasıl hakikaten?

Geri