Mr. Ocean
Community
Acılarımızı paylaştığımız, dayanışma ve taktik paylaşımlar ile biricik eşlerimizin dırdırına takılmadan, rahat rahat çekmecelerimizi ato ve modlarla dolduracağımız derneğimiz tekrar hayırlı olsun.
Benim en çok kullandığım bahanem "Forumdan arkadaşlar yolladı". "Arkadaşlar hediye etti". Arada hacıyı ( @hasakcicek ) ortak ediyorum. Hacı yollamış diyorum.
Likit galan geliyor bazen değerlendirme için. Bir ara da Voopoo ürün yollamıştı. Onlar sayesinde bu taktik çok tutuyor bende. Değerlendirme yazayım diye yollamışlar diyorum bazende.
Çok sıkışırsam bir tanecik hobim var diyorum. Karılarla mı yiyeyim paraları yoksa kahveye mi takılayım. Evimde elektronik sigaram ile vakit geçiriyorum diyorum. Kuvvetli bir hamle ama çok kullanmamak lazım.
Doğru geldiniz hocam
Benim en çok kullandığım bahanem "Forumdan arkadaşlar yolladı". "Arkadaşlar hediye etti". Arada hacıyı ( @hasakcicek ) ortak ediyorum. Hacı yollamış diyorum.
Likit galan geliyor bazen değerlendirme için. Bir ara da Voopoo ürün yollamıştı. Onlar sayesinde bu taktik çok tutuyor bende. Değerlendirme yazayım diye yollamışlar diyorum bazende.
Çok sıkışırsam bir tanecik hobim var diyorum. Karılarla mı yiyeyim paraları yoksa kahveye mi takılayım. Evimde elektronik sigaram ile vakit geçiriyorum diyorum. Kuvvetli bir hamle ama çok kullanmamak lazım.
Hayatımda duyduğum en güzel fikirlerden biriEve atomizer getirmekte sıkıntı yok da, mod çok dikkat çekiyor ya. ???? Tüm modlara uyacak modüler kılıf istiyorum mümkün mü?
Karşılıksız hediyelerin verlidiği, sürekli takas yapılan ve en pahalı modun 100 liraya satıldığı dernek burası dimi ????
Hemen kaydolmalıyım
Şahit ihtiyacı olan bozacılar, rahat olun gönüllü şıracınız geldi ????????
Doğru geldiniz hocam