Çocuk evin neşesi dünyanın en güzel zorlanması Allah bağışlasın. Sağlık sıhhat versin . Olmayanlara isteyenlere tez zamanda nasip etsin.
Çocuk evin neşesidir hocam, bende bir anımı anlatayım o zaman;
Benim çocuk benim çalıştığım okulda okuyor daha 8 yaşında, bunlara okulda aile, akraba kavramlarını öğretiyorlar, öğretmeni anne baba ismi meslekleri ilgi alanları gibi bir kağıt hazırlamış bunlara dağıtmış okulda doldurun diye tabi bizim yakışıklı anne mesleğini ve ilgi alanlarını yazmış, baba mesleğini yazarken aynen şöyle yazmış
" Eloktonik sigara ( öğretmen ) "
Çocuk benim mesleği öğretmenlikten önce elektronik sigara zannediyor????
tabi evde bilimum mod, ato görüyor, onları pamukla telle, çocukta meslek sanmış zaarr????
Öküze boynuz ağır gelmez bir şekil oldurulur
Ahanda herkes döküyor eteğini. Benim son taktik Çarşaf'ı öne sürmek oluyor yani şunu.
Ekli dosyayı görüntüle 21391
Benim merak ettiğim sizinkiler ne diyor yani ismini ne olarak söylüyor ekipmanların. Bizimki direk otobot diyor artık Önce ato ve moddu, zamanla atomod oldu, son hali otobot ki çok memnunum şu halinden Geçenlerde doğum günümdü, yiğen de bizde kalıyor, ne alcakmış öğren bakem dedim, otobot alcakmış dayı dedi. Ben tabii hayaller Vicious Ant'lar, Stabwoodlar havada uçuşuyor, Bumblebee geldi hediye Tabii ki yine çok sevindim ama hayal kırıklığımı var siz hayal edin
İyi de hacı abinin burda ne işi var
%10 köpeğin olsun gel sen gelüstad %10 la çalışıyorum
İşte benim taktik, puma baby ile dicodes takas etmişliğim var ????????Kargo adresim işyerim. Gelen paketleri, ürün kutularını ortam müsaitse işyerinde açarım veya eve yakın bir yerde arabayı park ederek arabada açarım. El çantam var, paketten çıkanları atarım çantaya. Eve geldiğimde boş kutuları çaktırmadan antredeki dolabın üzerine sallarım. Ev ahalisi uykuya çekildikten sonra kontroller, denemeler yapılır.
Bir kaç güne kalmadan yeni arkadaş(lar) farkedilir. Cevap hazır: Kargo parası dışında hiç masraf edilmemiştir. Forum üzerinden takas yapılmıştır. Forum üyeleri çok iyi kalplidirler (bazen de ben çok kurnaz olurum, karşıdaki saf), ben bir yollarım karşıdan bir kaç tane gelir.
Geçinip gidiyoruz işte, hayat güzel.
Adet arttıkça saklaması kolay oluyor. Yeni olan her ekipmanı aslında eşimin görmediği eski ekipman çünkü Bir ara 15'e yakın mod 20'ye yakın ato olmuştu elimde. Baya bir erittim sonra onları ama bu sefer 30'a yakın mod ve 40'a yakın ato birikti evde, hepsi de eritme sonucu elde edilen gelirle alındı tabii ki