onepuffman
Community
Aegis Solo var elimde, Pulse X'de Aegis'de müthiş başarılı diyemem ama ben gayet memnunum, tatmin edici. 2mm çap 28ga tit kullanıyorum 5 tur 0.28ohm gibi çıkıyor değerler, 200-235C ve 10-12W aralığında kullanıyorum. Bu arada ben hiç gömülü tit TC profilinde kullanmıyorum modların. TCR ile oynayarak dengeliyorum, biraz uğraştırıyor aslında ama değiyor. Pulse X'de iç direnç var biraz, TCR'ı 352-353 alıyorum onda Le Concorde'da, Aegis Solo'da gömülü tit profilinde TCR 410'du sanırım tam emin değilim. Onu da 395'de kullanıyordum sanırım. Zincir çekimlerde Aegis'de sıkıntı yaşamadım ama elimde BF MTL RDA sadece klon Le Concorde var ve kendisi pek TC dostu sayılmaz. Isıyı ilginç bir şekilde uzun süre tutuyor. Haliyle Pulse X ve Le Concorde ile zincir çekimlerde ufak tefek C sapmaları ve stabilite sorunları oluyor ama RTA'lar ile bir sıkıntı yaşamadım ki çok da denemedim açıkçası@onepuffman aegis squonk moda ne diyorsun?
Biraz büyük ama istenirse squonk kısmı sökülebiliyor. Birde su geçirmez falan ya squonk sistemdeki kaçaklar tolare edilebilir gibi. Üstten dolum olması da hoşuma gitti. Elime alıp bakacağım bir.
Bu arada inceleme yapan vatandaşların hiç birisi TC işinden anlamıyor. 0.2 ohm ss bobin takıp deneme yapıyorlar, gözüm seğiriyor. Pulse titanyumda nasıl hakikaten?
Benim Aegis Solo bir arkadaşda, denemesi için göndermiştim, o geldiğinde en temizi Pulse X ile birlikte, vinlyleri ve Swag kapaklarını da ekliyip kargolayayım ben size. Birinci elden test edin TC kullanımı kişiden kişiye değişiyor açıkçası. Bende çok stabilite takıntısı yok mesela, hatta tam tersine her pufun ayrı yoğunlukta olmasını seviyorum kanthalı daha çok seviyorum ama bazı atomizerlerde aroma ve/veya boğaz vurumu ve/veya buhar yoğunluğunu düşürmeden ısıyı düşürmek dert olabiliyor, bu durumlarda titanyuma saldırıyorum. Şimdiye kadar bir hayli mod denedim ama içlerinde TC performansını beğenmediğim çok az mod oldu. Hatta titanyumda ve SS'de en beğendiğim mod Dagger Sparta (Dicodes kullanmadım hiç). Kafanızda kullanım tipimin şekillenmesi için baya bir yazdım özür dilerim. Özetle benim TC kullanımım ve tecrübem sizi tatmin edecek düzeyde değil açıkçası ama modlar var elimde, seve seve gönderip performanslarını değerlendirmenizi okumak isterim