kiklonsun
Community
AHshsjsjsjsjjsjsahshdayı sigara ateşlemiş.Etil tutuşur sonra
AHshsjsjsjsjjsjsahshdayı sigara ateşlemiş.Etil tutuşur sonra
Afiyet olsun. Benim ilk kitin ürünleri bitti dün. Bugün ikinci kiti şişeleyeceğim inşallah. Canı çekiyor insanın böyle görünce he ????????. DünDurmak yok biraya devam
Ekli dosyayı görüntüle 21342
saolun hocamAfiyet olsun. Benim ilk kitin ürünleri bitti dün. Bugün ikinci kiti şişeleyeceğim inşallah. Canı çekiyor insanın böyle görünce he ????????. Dün
Değerlendirmeyi bende bekliyorum.terelelli almıştım bende sanırım bugun yada yarın tekrar stokta olcakmış
yeni yılı rahat bulur hocam daha kovadaDeğerlendirmeyi bende bekliyorum.
Kiti şişeledikten bir hafta sonra kurdum ikinci kiti ilk kit 3,5-4 haftada bittisaolun hocam
sürekli kurmaya devam ederseniz stogunuz olur
suan evde 6 ay önce kurdugum bira var
suan 2 ürün birden kurdum
biri o bahsettiğim taze mayşe
diğeri elma suyundan 19 litrelik damacanaya cider
sizde no stop kurarsanız 3-4 kitlerden sonra epey stoklu olursunuz
sabretmesi şişede rahatca beklemesi kolay olur
ben kovadaki bitmeden yedek kitlerimi alırım
zaten yıl basından önce buldukca kitleri almak lazım
yeni yılda ne gibi kısıtlamalar gelecek bilemeyiz
Afiyet olsun hocam güzel olacaktır büyük ihtimal özenilmişEkli dosyayı görüntüle 22076
İlk kiti bugün şişeledim, ikinci kiti taze mayşe kurucam bakalım o nasıl olacak
Ben ikinci kiti kurdum birisi başlangıç kitinden çıkan butik biradan aldım iki kitide. Şişede 2-3 hafta bekletmek en önemli kısmı çok büyük fark ediyor. Sonuç iyi bende iki deneyimde de.evde bira yapmak istiyorum fakat daha önce hiç denemedim. sizce ilk olarak kolay olan hangisidir ve nerden tedarik etmeliyim. benim bildiğim bir butik bira var
Teşekkür ederim hocam muhtemelen bi daha böyle etiket işine girmem ama güzel duruyorAfiyet olsun hocam güzel olacaktır büyük ihtimal özenilmiş
Ben ikinci kiti kurdum birisi başlangıç kitinden çıkan butik biradan aldım iki kitide. Şişede 2-3 hafta bekletmek en önemli kısmı çok büyük fark ediyor. Sonuç iyi bende iki deneyimde de.
elin boş gelme bidahaki sefere "tamirci çırağıyla", "sevim koş" güzel göründü burdanEkli dosyayı görüntüle 22076
İlk kiti bugün şişeledim, ikinci kiti taze mayşe kurucam bakalım o nasıl olacak
Ayırdım kenaraelin boş gelme bidahaki sefere "tamirci çırağıyla", "sevim koş" güzel göründü burdan
Öm lütfen ????????????@yobb bugun terelliyi şişeledim hadi hayırlısı
ne için hocamÖm lütfen ????????????
ne için hocam
saolun hocam deneyip yorumlamam için şey ettide ondan yazdımŞişelenmişlere yancılık yapim dedim ???? yupiye virme bağa vir ????????
latife bi yana afiyet olsun şimdiden ????
olgunlaşması uzun sürüyormuşne diyosun
bende essantial heavy çok yumuşakmış valla ayı doldu başladım ben hoşuma gitti tekrar kurayım dedim kalmamış stokta
smuggless aldım ama bu taze meyşe olayı çok merak ettim valla senden haber bekliyorum onun için