Genel Sohbet Evde Bira Yapımı ????

biara bakmıştım global pazara,Britanya tayfası hakim..Konteyner bazında getirince %20 gibi indirim yapıyorlar tabii fuarda vs el ense çekince rakam düşer.ekte hambleton depo çıkış fiyatlarını koyuyorum ama sizi yanıltmasın bende distributor olsam o kadar mal stoğuna girsem heralde yakın fiyatlarda satardım..öğrenciyken yoktu bunlar veya popüler değildi yoksa ah ulan ah Angara'yı ters düz ederdim :)
22 dolar sanırım bu listeleme de fiyatlar starter kitlerde felan geneli bu civar. TL bazında 120 felan ediyor pekte fark yok o zaman toplu alımda ki indirimi bile koydak çok aşırı karla satmıyorlar gibi

bir iki firma daha vardı yazıştığım,geneli böyle karışık marka satış yapan toptancı gibi duruyor.. ama kendi markası gibi gösterdikleri fason ürünlerini daha ucuza satıyorlar.Yine de indirim oranına maliyetleri ekleyince çok cazip durmuyor belkide bizim piyasada tekel gibi duran firma rakip sokmamak için marjını makul tutuyordur..yurtdışı programımı birgün denk getirip mutlaka avrupada brewing fuarı ziyaret etmek istiyorum,denk gelirsem tecrubelerimi buradan paylaşırım..

bir iki firma daha vardı yazıştığım,geneli böyle karışık marka satış yapan toptancı gibi duruyor.. ama kendi markası gibi gösterdikleri fason ürünlerini daha ucuza satıyorlar.Yine de indirim oranına maliyetleri ekleyince çok cazip durmuyor belkide bizim piyasada tekel gibi duran firma rakip sokmamak için marjını makul tutuyordur..yurtdışı programımı birgün denk getirip mutlaka avrupada brewing fuarı ziyaret etmek istiyorum,denk gelirsem tecrubelerimi buradan paylaşırım..
İnşallah nasip olur hocam.

Mevcut yönetim zihniyetine güvenip girilecek iş değil,tedirikciyi dize getirirsin de bu sefer burada patlama riski var ... Neyse o zaman napak eldekileri içelim bari
Afiyet olsun hocam
Aynen 350 litreden bi indirseler 30 litreye yılda birde üstüne bu malzemelerden elde edilecek ürünlerin hesaplarıyla aynı isme kesilen faturaların içeriğine bakıp bi analiz felan yapsalar bitti bu hobi buhar olur uçar. Derler ali 45 litre çıkacak kadar ürün almış yazın cezayı :) :)

Afiyet olsun hocam
Aynen 350 litreden bi indirseler 30 litreye yılda birde üstüne bu malzemelerden elde edilecek ürünlerin hesaplarıyla aynı isme kesilen faturaların içeriğine bakıp bi analiz felan yapsalar bitti bu hobi buhar olur uçar. Derler ali 45 litre çıkacak kadar ürün almış yazın cezayı :) :)
bu kitlerin kilo birim fiyatı düşük olduğu için kaçak göçek geçirmekle kimse uğraşmaz ve kurtarmaz.. o yüzden dediğin gibi devlet mevzuatta değişiklik yaptığı an işin rengi değişir kimsede kımıldayamaz..Bence içerden kişisel kapasite ile uğraşmaz,gümrük vergisine dokunamaz çünkü uluslararası anlaşmalar var ama hemen bi ötv koyabilir.vergi kompetanı olduk anasını,nerden ne girecek yorum yapıoz kendi çapımızca:)

Geri