• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tankın deckten bağımsız hareket etmesi iki adet oring ile çözülmüş deniliyor diye merak ettiğim Penodat v2'yi aldım, becerebilirsem detaylı incelemek istiyorum. Henüz almadan detaylı bir şekilde eleştirmiştim ürünü ve üreticisini; ilk sürümün ve satıcı arkadaşın eski yapıcılığı hatrına aldım güncellemeden cesaret bulup, umarım üzülmem :).

Penodat v2'yi aldım
Ustat gule gule kullan. Incelemeyi de umarim yaparsin :coffee::giggle: dimi @Kanthal ;)

Ben mecburen klon aldim. cift oring kullanildigi icin herhangi bir sikinti yok elde kalma olayiyla ilgili ama ust kapak kullanimi zor. oringlere likitle masaj bir yere kadar hareket alani yaratiyor ama 3-4 gun kalinca zimba gibi oturuyor yine. ????‍♂️
Bir de hava akisinin puruzsuz halini bulamadim. illaki ses yapti bendeki klon. Sicrama ve yogusma muhtemelen bobin alti afc'den sizma yapip guruldama benzeri ses yapiyor. Gecenlerde altina oring takip denedim ama care olmadi.

genel olarak performasini begenmeme ragmen genel kullanim kolayligi ve sorunsuzluk tarafinda beni yordugu ve de elimde daha iyi alternatiflerin olmasi sebebiyle simdilik kenarda.

Senin yorumlarin orijinal hakkinda referans olacak benim icin.

Ustat gule gule kullan. Incelemeyi de umarim yaparsin :coffee::giggle: dimi @Kanthal ;)

Ben mecburen klon aldim. cift oring kullanildigi icin herhangi bir sikinti yok elde kalma olayiyla ilgili ama ust kapak kullanimi zor. oringlere likitle masaj bir yere kadar hareket alani yaratiyor ama 3-4 gun kalinca zimba gibi oturuyor yine. ????‍♂️
Bir de hava akisinin puruzsuz halini bulamadim. illaki ses yapti bendeki klon. Sicrama ve yogusma muhtemelen bobin alti afc'den sizma yapip guruldama benzeri ses yapiyor. Gecenlerde altina oring takip denedim ama care olmadi.

genel olarak performasini begenmeme ragmen genel kullanim kolayligi ve sorunsuzluk tarafinda beni yordugu ve de elimde daha iyi alternatiflerin olmasi sebebiyle simdilik kenarda.

Senin yorumlarin orijinal hakkinda referans olacak benim icin.
Almadan evvel niye sormadin ????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri