Namca
Community
Onda yok uzun zamandır.aynı diyorlar ama emin değilim Jvaper de varmışBana hediye olarak geldi @comandante sağolsun. ☺
sanırım keyf tedarik ediyor.
her iki aromayı da epey sevdim.
Onda yok uzun zamandır.aynı diyorlar ama emin değilim Jvaper de varmışBana hediye olarak geldi @comandante sağolsun. ☺
sanırım keyf tedarik ediyor.
her iki aromayı da epey sevdim.
Haklısın valla pek foruma gelmedim.Gelmedin buralara tabi, yetersiz ???? sonucu bunlar
Evet Wp'den Komutan yazdı.bilincli durttum zaten gelesin diye
belki de harici kanallardan da ulasilmis olabilirsin tabi
Hoşbuldum abim sağol.Hosgeldin abi ????
bogaz vurumu nasilkısmet
boğaz vurumu on numara, sıkılık çok iyi, aroma tavan ????????????bogaz vurumu nasil
Ustat gule gule kullan. Incelemeyi de umarim yaparsin dimi @KanthalPenodat v2'yi aldım
Almadan evvel niye sormadin ????????Ustat gule gule kullan. Incelemeyi de umarim yaparsin dimi @Kanthal
Ben mecburen klon aldim. cift oring kullanildigi icin herhangi bir sikinti yok elde kalma olayiyla ilgili ama ust kapak kullanimi zor. oringlere likitle masaj bir yere kadar hareket alani yaratiyor ama 3-4 gun kalinca zimba gibi oturuyor yine. ????
Bir de hava akisinin puruzsuz halini bulamadim. illaki ses yapti bendeki klon. Sicrama ve yogusma muhtemelen bobin alti afc'den sizma yapip guruldama benzeri ses yapiyor. Gecenlerde altina oring takip denedim ama care olmadi.
genel olarak performasini begenmeme ragmen genel kullanim kolayligi ve sorunsuzluk tarafinda beni yordugu ve de elimde daha iyi alternatiflerin olmasi sebebiyle simdilik kenarda.
Senin yorumlarin orijinal hakkinda referans olacak benim icin.
Kıpraştı yani ????huyum pis
ellemeden olmuyor