murcix
Council
Bak adi da Preminyon tobakko haaa 318.5 dabilvaytcaklitmakiyato eder yani ????şişşşşt 1 tane versene beeeee tütünlüdennnn ????
Bak adi da Preminyon tobakko haaa 318.5 dabilvaytcaklitmakiyato eder yani ????şişşşşt 1 tane versene beeeee tütünlüdennnn ????
Bak adi da Preminyon tobakko haaa 318.5 dabilvaytcaklitmakiyato eder yani ????
Uçuşların kapalı olduğunu biliyorsun yapıştırırsın tabi..nasılsa kimse çönemezBak adi da Preminyon tobakko haaa 318.5 dabilvaytcaklitmakiyato eder yani ????
Bihtih abi biktih, keske acik olsa da commelik getirebilsem ????Uçuşların kapalı olduğunu biliyorsun yapıştırırsın tabi..nasılsa kimse çönemez
Çökme derslerine yeniden başlamam gerek benim 1 kere sınıfta kalmıştım
Kesin olmakmak ile birlikte ilk resimdeki ürünler orijinale benziyor eğer kodlar tüpe basılmış ,yani shring altında ise tamam gibi, sadece or kodu sonradan shrink üzerine rastgele basıldığından bu kadar eşit düzeyde ve aynı hizada basılmış olması biraz mide bulandırıyor..teknik ölçümlerinin yapılması orijinalliği için daha sağlıklı bir değerlendirme verir,Ekli dosyayı görüntüle 52509Ekli dosyayı görüntüle 52510Ekli dosyayı görüntüle 52511
Sony Murata VTC6 ,Orijinalliği konusunda bilgisi olan varmı dır ?
Bilgi için Teşekkürler Hocam. Forumlarda da pek denk gelemedim sony pil satışına, olanda aşırı pahalı , Uğur böceği logolu alışveriş sitesinden aldım, satış yapan mağazaya da özellikle belirttim , faturası tunelsan , %100 orjinal ve yeni üretim murata piller bu şekilde oluyor muş yle söyledi , Nitecore New i2 şarj cihazı ile 2/2,5 saat gibi sürede doldu. Deşarj süresine bakıcaz artık. Kullanıyorum ama içim pek rahat değilKesin olmakmak ile birlikte ilk resimdeki ürünler orijinale benziyor eğer kodlar tüpe basılmış ,yani shring altında ise tamam gibi, sadece or kodu sonradan shrink üzerine rastgele basıldığından bu kadar eşit düzeyde ve aynı hizada basılmış olması biraz mide bulandırıyor..teknik ölçümlerinin yapılması orijinalliği için daha sağlıklı bir değerlendirme verir,
ikinci resimlerdeki ürünlerin ne olduğunu ise kesin anlamadım .ve böyle kodlu bir sonny vtc pile rastlamadım yorum yapamıyacağım.
Birinci resimdeki ürünler için bu dedikleriniz doğru olabilir fakat ikinci üründeki kodlamalar hiç bir bildiğim ürününki ile eşleşmiyor ,belkide yeni bir kodlamaya gitti pil üreticileri benim bu konuda hiçbir bilgim yok ,doğrusu benim içime hiç sinmiyor ,bana böyle bir ürün gelse hemen iade ederim .biri öyle biri böyle olurmu öyle şey bu firmalar ufak tefek firmalar değil kafalarına göre kodlama yapsınlar.beni aşıyor konuBilgi için Teşekkürler Hocam. Forumlarda da pek denk gelemedim sony pil satışına, olanda aşırı pahalı , Uğur böceği logolu alışveriş sitesinden aldım, satış yapan mağazaya da özellikle belirttim , faturası tunelsan , %100 orjinal ve yeni üretim murata piller bu şekilde oluyor muş yle söyledi , Nitecore New i2 şarj cihazı ile 2/2,5 saat gibi sürede doldu. Deşarj süresine bakıcaz artık. Kullanıyorum ama içim pek rahat değil
Anladım Hocam , Teşekkürler.Birinci resimdeki ürünler için bu dedikleriniz doğru olabilir fakat ikinci üründeki kodlamalar hiç bir bildiğim ürününki ile eşleşmiyor ,belkide yeni bir kodlamaya gitti pil üreticileri benim bu konuda hiçbir bilgim yok ,doğrusu benim içime hiç sinmiyor ,bana böyle bir ürün gelse hemen iade ederim .biri öyle biri böyle olurmu öyle şey bu firmalar ufak tefek firmalar değil kafalarına göre kodlama yapsınlar.beni aşıyor konu
gule güle kullan ,hadi bakalım önce altakini fazla yeşillenmeden anlatasın
Sağol abi.gule güle kullan ,hadi bakalım önce altakini fazla yeşillenmeden anlatasın
Kardeş gerçi sen de hep İngiliz malı kullanıyorsun biz yerlilere uygun likitler ile denemeler bekliyozSağol abi.
Bir gayretle sirkeli suya koydum, dinlensin biraz bakacağım icabına ☺
Kimden alıyorsun bu likitleri çok duyuyorum bir türlü deneyemedim.,zaten bu sıralar gelmeye başladılar bana ne kullandıysam beğenmiyorum.İhhtiyarlık aksiliği mı bulaştı ne.? ????????????Türkiye'den parliament ve American blend kullanıyorum ama ????
Bu yddz T1 22mm olanı. 16 olanı zaten ilk çıktığında almıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Bunu da denemek istedim ☺
Bana hediye olarak geldi @comandante sağolsun.Kimden alıyorsun bu likitleri çok duyuyorum bir türlü deneyemedim.,zaten bu sıralar gelmeye başladılar bana ne kullandıysam beğenmiyorum.İhhtiyarlık aksiliği mı bulaştı ne.? ????????????