• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aroma performansı oyle cok meth ile anılacak bir ato degil ne yazik ki...Oyle olsaydi bu kelimeyi kullanmazdim ama olmamış malesef...
Aroma performansi benim icin yeterliydi ama su sekilde;
Orta koyuluk ve saf tutunleri Major, Tripod, Perseus gibi tanklarda kullaniyorum, PENO2 uzun baca ile de bunlar kadar olmasa da yakin bir performans aldim. Cunku buhar sicakligi benim icin ideal seviyede. ozellikle Fire cured virginia yorumu cok iyiydi.
Muhtemelen senin bahsettigin segmentte yani tam aroma avi kategorisinde 2ml kisa tank ile yine orta koyulukta krema/vanilla/pastane tatlarinda ise su an kullandigim tanklarin arasinda guduk kaldi. Yani onlar varken PENO2 kullanasim gelmedi ????‍♂️

benim icin problem oldugundan bahsettigim hususlari barindirmasaydi haftada bir kullanimim kesinlikle olurdu.

son olarak kisiye ozel ???? lerde bugun :p
vertex ve yddz T1 22mm.
bunlar senin gozdeni, benim de gozdem olmaktan cikartti :giggle:

baslarda ben de onume ne cikarsa dener cok atardim. (hala da bazen yas tahtaya basip lavoboya doktugum oluyor) Fakat insan kendi tarzini ogrenip damagina uygun secimler yapinca keyifli hale geliyor.

base kullanicisi olsam bugunku tecrube ile ato hic bakmazdim, en pratik ve sorunsuz olanini secer ayni mod/ato 2 set yapar keyfime bakardim. haftada bir tel pamuk degisimi.

mis gibiymis la. dusunsem mi ki :rolleyes:

yok ya vazgectim aroma guzel :LOL:

Aroma performansi benim icin yeterliydi ama su sekilde;
Orta koyuluk ve saf tutunleri Major, Tripod, Perseus gibi tanklarda kullaniyorum, PENO2 uzun baca ile de bunlar kadar olmasa da yakin bir performans aldim. Cunku buhar sicakligi benim icin ideal seviyede. ozellikle Fire cured virginia yorumu cok iyiydi.
Muhtemelen senin bahsettigin segmentte yani tam aroma avi kategorisinde 2ml kisa tank ile yine orta koyulukta krema/vanilla/pastane tatlarinda ise su an kullandigim tanklarin arasinda guduk kaldi. Yani onlar varken PENO2 kullanasim gelmedi ????‍♂️

benim icin problem oldugundan bahsettigim hususlari barindirmasaydi haftada bir kullanimim kesinlikle olurdu.

son olarak kisiye ozel ???? lerde bugun :p
vertex ve yddz T1 22mm.
bunlar senin gozdeni, benim de gozdem olmaktan cikartti :giggle:
Hocam yorumlarin cok yerinde ama farkettim ki benim yarim kalmış
Ekleyeyim,genel kullanim pratikligi,malzeme geçişleri ve kalitesi noktasinda ;aroma cok iyi olsaydi ki iki bacayi total değerlendirerek söylüyorum,çünkü paket icerigi bu! Bu ato tercih sebebi olur kesinlikle derdim...Malesef diyemiyorum
Vertex te t1 de ilgilenmedigim atolar ???? belki biraz vertex ????

baslarda ben de onume ne cikarsa dener cok atardim. (hala da bazen yas tahtaya basip lavoboya doktugum oluyor) Fakat insan kendi tarzini ogrenip damagina uygun secimler yapinca keyifli hale geliyor.
base kullanicisi olsam bugunku tecrube ile ato hic bakmazdim, en pratik ve sorunsuz olanini secer ayni mod/ato 2 set yapar keyfime bakardim. haftada bir tel pamuk degisimi.
mis gibiymis la. dusunsem mi ki :rolleyes:
yok ya vazgectim aroma guzel :LOL:
demlediklerim var ama şunu farkettim beni yoran dlde de mtlde de aromaymış (yorandan kastım eskiden gelen ve sigaraya bağlı astım). Sek tam benlik oldu.

Vertex radarımda bakıcez artık

fiyatı 100 civarıysa al geç.Begenmezsen ve sıkıntısı yoksa ben 100 e geri alırım

375 TL üstad. Ben sıfırcıyım. Şu an aegis soloyu bypass modda kullnıyorum gayet güzel ama bilemiyorum altan ????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri