MoNoT10
Council
Aroma performansı oyle cok meth ile anılacak bir ato degil ne yazik ki...Oyle olsaydi bu kelimeyi kullanmazdim ama olmamış malesef...Her daim
Aroma performansı oyle cok meth ile anılacak bir ato degil ne yazik ki...Oyle olsaydi bu kelimeyi kullanmazdim ama olmamış malesef...Her daim
soruyorum: ion mech 18650?????Almadan evvel niye sormadin ????????
Fakirs in mechlerinden birini bir süre kullanma şansım oldu ama o eskiydi hatırlayamadım,ion olmadigina eminim ama bundan sebep hic fikrim yok hocam kusuruma bakmayin ????soruyorum: ion mech 18650?????
Aroma performansi benim icin yeterliydi ama su sekilde;Aroma performansı oyle cok meth ile anılacak bir ato degil ne yazik ki...Oyle olsaydi bu kelimeyi kullanmazdim ama olmamış malesef...
iki adim atip yine geri donuyorsun yaw, dimedik mi sana regule ozgurluktursoruyorum: ion mech 18650?????
kizokunun yanına kardeş... yaw bayadır alışveriş yapmadım elim ayağım titriyor... illa bişey alacam bu aralar ama piayasada ürün yok ???? ???? ????iki adim atip yine geri donuyorsun yaw, dimedik mi sana regule ozgurluktur
çok çöpe attım kendi yaptığımı da aldığımı da... bayadır dl içmiyorum mtlde de sek nbase; 4 versiyon denedim birinde karar kıldım o tam benlik... yani bu zehir bana geçmediAroma/Likit isine gir, orasi daha keyifli
fiyatı 100 civarıysa al geç.Begenmezsen ve sıkıntısı yoksa ben 100 e geri alırımsoruyorum: ion mech 18650?????
Hocam yorumlarin cok yerinde ama farkettim ki benim yarim kalmışAroma performansi benim icin yeterliydi ama su sekilde;
Orta koyuluk ve saf tutunleri Major, Tripod, Perseus gibi tanklarda kullaniyorum, PENO2 uzun baca ile de bunlar kadar olmasa da yakin bir performans aldim. Cunku buhar sicakligi benim icin ideal seviyede. ozellikle Fire cured virginia yorumu cok iyiydi.
Muhtemelen senin bahsettigin segmentte yani tam aroma avi kategorisinde 2ml kisa tank ile yine orta koyulukta krema/vanilla/pastane tatlarinda ise su an kullandigim tanklarin arasinda guduk kaldi. Yani onlar varken PENO2 kullanasim gelmedi ????
benim icin problem oldugundan bahsettigim hususlari barindirmasaydi haftada bir kullanimim kesinlikle olurdu.
son olarak kisiye ozel ???? lerde bugun
vertex ve yddz T1 22mm.
bunlar senin gozdeni, benim de gozdem olmaktan cikartti
Sen MD den memnun kalmistin ki Vertex daha aromatik ve sessiz. Bence radarlar acik olsun, yakinda birinde falan denk gelirsen dene mutlakabelki biraz vertex ????
Evet md den keyif olarak memnundum sevmedigim tek yaniSen MD den memnun kalmistin ki Vertex daha aromatik ve sessiz. Bence radarlar acik olsun, yakinda birinde falan denk gelirsen dene mutlaka
demlediklerim var ama şunu farkettim beni yoran dlde de mtlde de aromaymış (yorandan kastım eskiden gelen ve sigaraya bağlı astım). Sek tam benlik oldu.baslarda ben de onume ne cikarsa dener cok atardim. (hala da bazen yas tahtaya basip lavoboya doktugum oluyor) Fakat insan kendi tarzini ogrenip damagina uygun secimler yapinca keyifli hale geliyor.
base kullanicisi olsam bugunku tecrube ile ato hic bakmazdim, en pratik ve sorunsuz olanini secer ayni mod/ato 2 set yapar keyfime bakardim. haftada bir tel pamuk degisimi.
mis gibiymis la. dusunsem mi ki
yok ya vazgectim aroma guzel
vertex
fiyatı 100 civarıysa al geç.Begenmezsen ve sıkıntısı yoksa ben 100 e geri alırım
alma der kenara otururum.ytddemlediklerim var ama şunu farkettim beni yoran dlde de mtlde de aromaymış (yorandan kastım eskiden gelen ve sigaraya bağlı astım). Sek tam benlik oldu.
Vertex radarımda bakıcez artık
375 TL üstad. Ben sıfırcıyım. Şu an aegis soloyu bypass modda kullnıyorum gayet güzel ama bilemiyorum altan ????????
sigaraya bağlı astım). Sek tam benlik oldu
Guzel bilgi ???? denk gelirse kesin aldım diyeyim ????Md pamuklama secen bir atoydu ama vertex oyle degil. herhangi bir sorun yasamadim simdiye kadar (10-15 sarim olmustur)