Reyes
Community
Ytd kisaltmasini gormeyeli cok uzun zaman olmustualma der kenara otururum.ytd
Ytd kisaltmasini gormeyeli cok uzun zaman olmustualma der kenara otururum.ytd
Sihirli borsacilara bekleriz o zamanYtd kisaltmasini gormeyeli cok uzun zaman olmustu
Hocam maşallah sizde tüm atolar var galiba. Ares 2 pişman eder mi? Tek ato olacak.Md pamuklama secen bir atoydu ama vertex oyle degil. herhangi bir sorun yasamadim simdiye kadar (10-15 sarim olmustur)
bende 20 tonluk demir profil aldımOh oh oh, yeni ev kiraladım, koltuk takımı, ani su ısıtıcısı, klima, zilyon tane ev züccaciyesi, aromamizer plus, masaüstü organizer, modem falan derken az gibi görünen ama totalde 3 tane tahta mod'a patlayan masraflar silsilesine girdim
Birbirine sürttürmeden kıvırabilirsen neden olmasınbende 20 tonluk demir profil aldım
acaba tcde kullanabilir miyim ?
Oh oh oh, yeni ev kiraladım, koltuk takımı, ani su ısıtıcısı, klima, zilyon tane ev züccaciyesi, aromamizer plus, masaüstü organizer, modem falan derken az gibi görünen ama totalde 3 tane tahta mod'a patlayan masraflar silsilesine girdim
Nalları önce almışsınız ne güzel,ileri görüşlülük bu olsa gerek .benim at hala takunya ile dolaşıyorElimdeki 21700 piller boşa gitmesin diye Grus mod aldım ???? .
Nalları önce almışsınız ne güzel,ileri görüşlülük bu olsa gerek .benim at hala takunya ile dolaşıyor