• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 52368

Ekli dosyayı görüntüle 52369

MD içimini sevenler alabilir.. Aynı şekilde şekerli likitleri şekersiz hala getiriyor Pamuklama özen istiyor yandan lıkıt kanalına bakınca pamuk gozukmeyecek yoksa dryhit yiyorsunuz.. Akıtma yaşamadım topcap sorunlu diyorlardı tabi çok sikmadigim için hiç sorun yaşamadım sıkı sessiz bir atomizer

Hayırlı olsun. Güle güle buharlayın...
Derinlemesine bir inceleme olacak mı üstad?

Ben öyle şu aromayı patlatıyor, sunu alttan veriyor gibi süslü cümleler kuramıyorum.herkesin damak tadı farklı, beklentisi farklı, beğendiği lıkıt farklı... Md mtl şekerli likitlerin tadını az şekerli ve alt notaları veriyordu bu da ayni şekilde sunuyor ama iki bacası var kısa bacayı henüz kullanmadım sıcak buhar vereceğini düşündüğüm için.. Kısa baca md den daha iyi aroma verecektir diye düşünüyorum keza uzun baca ile hemen hemen aynı biraz daha vurum belirgin.. Strawnana lıkıti kullanıyorum meyveli lıkıt performansı guzel bana göre ama dl gibi sekerli aroma beklentiniz varsa sizi üzer

N61qVY.jpg

VooPoo bu işi çözmüş, modları çok güzel, çipinin yorumları iyi
Siz ne diyorsunuz hocam, alalım mı
İyi günlerde kullanın
Teşekkürler Hocam , ancak henüz kullanma fırsatım olmadı. :) Uzun zamandır takibimde ve aklımda vardı voopoo , ama drag 1/2 serileri çok kaba olduğundan yanaşmadım. Ama artık estetik ürünler çıkarıyorlar. Kalitesi saten kullanıcı yorumlarından belli , yeni piller temin etmem gerekiyor. O yüzden bekliyor.
Gümrük den yine sorunsuz geçebilirse tek pillisini de almayı düşünüyorum.

Troya s imtrak bişey aldım
İçinden bişey çıktı troya L oldu
ben 3-5 kamerası olan her telefona o ne güzel o s25 mi diyen adamdım taki s21 ultrayı görene kadar
o kadar kendimi güncellemiyorum ki güncel gençlere , çok kamera görünce o artık s 35mi demem gerektiğini öğrenene kadar :)
Teknoloji çok iyi değil
Mutluluk bilmemekte saklı , ama öğrenmemekte değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri