• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler dostum ,soldaki yedekleri olan işe yaramaz ama sağdaki benzer iki tane benim gibi nefesi zayıf olanlar için dar delikleri ile epey işime yaradı.:)

Teşekkürler dostum ,soldaki yedekleri olan işe yaramaz ama sağdaki benzer iki tane benim gibi nefesi zayıf olanlar için dar delikleri ile epey işime yaradı.:)

Bende de var bu tarzda 1 tane, en sıkı pinle çoğu çok sıkı olmayan atomizerimin içimini tam sevdiğim hale getiriyor. Vazgeçilmez bir aparat gerçekten sıkı sevenler için.

6 ay sonra ki son 3 ayı sigaraya başlamıştım ida aldım bir ara kargolar inşallah arkadaş ???????? birdahada dvarw mi tövbe ???? hep onun yuzunden sigaraya başladım atomizeri hiç mi boğaz vurumu olmaz arkadaş valla gidiklamiyor bile bir ara müsait olunca satışa koyayım sıralara bir yere

IMG_20210315_184146.jpg

IMG_20210315_222113_857.jpg

MD içimini sevenler alabilir.. Aynı şekilde şekerli likitleri şekersiz hala getiriyor Pamuklama özen istiyor yandan lıkıt kanalına bakınca pamuk gozukmeyecek yoksa dryhit yiyorsunuz.. Akıtma yaşamadım topcap sorunlu diyorlardı tabi çok sikmadigim için hiç sorun yaşamadım sıkı sessiz bir atomizer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri