Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ege Z. den bir defasında aldığım etil berbat çıkmıştı. Aşırı bir koku vardı. Firmayla görüştüğümde çok olgun şeker pancarı kullanıldığı için koku olduğunu havalandırma ve sıcak su ile geçeceğini söylediler.
Ama ben ne yaptıysam geçirememiştim. Ve o etilleri kullanamadım. Yatığım rakıyı da içemeyip, dökmüştüm. Firma sonrasında telefi etti ama kötü bir deneyimdi. Bir süre azalsa bile o koku gitmemişti ürünlerinden. Şimdi düzelttiler.
Pancardan kaynaklanan bir koku mevcut ise havalandırma işe yaramayabilir :)
Şeker kullanımı beni biraz rahatsız ediiyor. Üzüm suyunun aromasını çok beğeniyorum. Ve oradan gelen şeker yetiyor. Mümkünse 3-5 farklı anason ile deneyin. Mesela ben Ege Z. nin anasonu yerine Alfa... anason kullanıyorum. O benim damak tadına daha uydu.
Ama ne olursa olsun piyasada ki bazı rakılardan daha içilebilir bir ürün ortaya çıktığı kesin. Ya da bizlerin ağzı alıştı... :)
Tencereye döktüm bgn bol bol havalansin,anasonu geçen sefer etil içinde dinlendirmedim 1 gün,sonra ayrışma gözlemledim su koyunca ,şimdi daha sakin geniş vakit yapicam bakalım ne olacak,ama mazotvari koku gelirse yine ,bozusurum adamla.Diğer kaynaktan da geldi,onu da normal bidonunda havalandiriyorum nispeten kokusu daha iyi,farklı kombinasyonlarla çapraz deneyip bakicam nasıl olacak.alfa sip gecicem dursun kenarda hep lazım olacak nasılsa.

Tencereye döktüm bgn bol bol havalansin,anasonu geçen sefer etil içinde dinlendirmedim 1 gün,sonra ayrışma gözlemledim su koyunca ,şimdi daha sakin geniş vakit yapicam bakalım ne olacak,ama mazotvari koku gelirse yine ,bozusurum adamla.Diğer kaynaktan da geldi,onu da normal bidonunda havalandiriyorum nispeten kokusu daha iyi,farklı kombinasyonlarla çapraz deneyip bakicam nasıl olacak.alfa sip gecicem dursun kenarda hep lazım olacak nasılsa.
Siz daha iyi bilirsiniz ama etil öyle dene/yanıla uygun olmayabilir. Bilinen ve çokça denenen direkt üreticisinden tedarik ettiklerinizi tercih ediyorsunuzdur umarım.

Hava sıcak daha var balığa,borcun baki olduğu için süre sınırı yok abi rahat ol:)
@azash talabemin dediği gibi Etili geniş ağzı acik kapta,üstüne tülbent maske fln koyup kesin beklet abi:)arada koku yapanları var ,direk etkiliyor,mesela ben son parti 6-7 saat havalandirdim yetmedi,en az aksamdan sabaha bırakmak şart.

Arkadaş biz lüfer arıyoruz yine Levrek aldık ya..
Hava sıcak daha var balığa,borcun baki olduğu için süre sınırı yok abi rahat ol:)
@azash talabemin dediği gibi Etili geniş ağzı acik kapta,üstüne tülbent maske fln koyup kesin beklet abi:)arada koku yapanları var ,direk etkiliyor,mesela ben son parti 6-7 saat havalandirdim yetmedi,en az aksamdan sabaha bırakmak şart.

Yok bende şans agaaa..Yine Levrek geldi Lüfer yok halaa ????

IMG_20200903_103431[1].jpg

Dedim ya sevmedik biz levrek tadını.. 1 saat sonra verdim restorana kilosu 80 liraya..Allah bereket versin.. bize lüfer gelsin abiii..

Arkadaş biz lüfer arıyoruz yine Levrek aldık ya..

Yok bende şans agaaa..Yine Levrek geldi Lüfer yok halaa ????

Ekli dosyayı görüntüle 45915

Dedim ya sevmedik biz levrek tadını.. 1 saat sonra verdim restorana kilosu 80 liraya..Allah bereket versin.. bize lüfer gelsin abiii..

Eniştem çağırdı rakı balığa,yarın akşam kısmetse ispartadayim ama ne balık var bilmiom artık bahtıma.Bgn de 16 kilo rakı demledim ,2 damacana kapıp düşücem yollara,atarım resim:)herkese afiyetler ;
1599507552837217253837583667180.jpg

Geri