Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vg eklesende olurdu hocam
içimi yumuşatırdı
fermantasyon gerektiren bira , sarap vb ürünler haricinde votka , rakı ve viski gibi etil alkol kullandıgım ürünlerde şeker yerine 1 litre etile 3 ml gliserin yani vg kullanıyorum
Evet hocam gliserinde bi seçenek ama kullanmamıştım,vardı evde 1 litre, lazım olur likit seyreltirim diye,bugüne kısmetmiş:)1er ml civarı damlattım şişelere bakıcam sonuca.Ne yazıkki bu parti çok deneysel çalışma tarzı olmadı,bi sonrakine daha kapsamlı hassas gözlemlerim.

Evet hocam gliserinde bi seçenek ama kullanmamıştım,vardı evde 1 litre, lazım olur likit seyreltirim diye,bugüne kısmetmiş:)1er ml civarı damlattım şişelere bakıcam sonuca.Ne yazıkki bu parti çok deneysel çalışma tarzı olmadı,bi sonrakine daha kapsamlı hassas gözlemlerim.
1 litre etile yani 2 litreden fazla rakıya 3 ml gliserin öneririm
ne kadar şeker o kadar çok baş ağrısı

Hava indi 1500'den 1.5e ????
Ustalar gizli kartlarını oynuyor ????

1 litre etile yani 2 litreden fazla rakıya 3 ml gliserin öneririm
ne kadar şeker o kadar çok baş ağrısı
eyvallah hocam ,1.5 etile 1ml attım gliserin, zaten içinde üzüm suyu var diye,ama şimdi test sürüşlerindeyim,yumuşamış daha iyi olmuş,içilebilir kıvamda.

Hava indi 1500'den 1.5e ????
Ustalar gizli kartlarını oynuyor ????
yaw biri plajda kokteylini yudumluyor,diğeri 2000 rakımda manzara resimleri atıyor,ne güzel meydan bana kaldı demiştim,kendimi TEKEL zannettim ama takke düştü kel göründü:)

Ben de bitmeyen tatil istiyorum :)

afiyet olsun.
Aslında bitmeyecekti, en azindan şimdilik... :)
Ama iş yerinde mesai arkadaşlarımda Covid pozitip olunca, hepsi 14 gün karantinaya alındı. Bana da telefon açıp çağırdılar. Çarşamba tek başıma iş başı yapmam gerekiyor. Bugün son gün. Yarın yol. :)

Zaten bira içmekten de sıkıldım...
Mohito bile olmayan, biranın yanına tekila bile verilmeyen plajları kınıyorum... :)

Ama emekli olunca buraya yerleseceğim...

Damak tadıyla alakalı.
İlk basladigimda 1lt etile 1 şişe (200ml) koyuyordum.
Ancak zaman gectikce tatlılık artıyor. Şimdi 1 lt etile yarım şişe (100ml) ekliyorum. Gliserin ve şeker ilavesi yapmıyorum.

Rakı uzun süre şişede bekleyecekse 1/4 şişe de konulabilir litrelik etil başına.
Olmuyo amaaa direk etile mi katıyorsun? Kattıktan sonra demleme süresi var mı ?
Aklımda deli sorular ????

Geri