Neyse ya sikintilarin var heralde senin belli yasinda kucuk sanirim bu arada admin arkadaslarda kulak arkasi yapiyorlar sanirim size bu kucuk dunyanizda iyi eglenceler...Senin içtiğini ben kulağıma dökerim aslanım. Boş yapma. Bizi bilen bilir. Teneke
Öğreneceğimiz çok şey var Ustam sizden.konu daha fazla uzamasın Serkan hocam,kişisel ricamdır,lütfen dikkat yazdıklarımıza!yarın öbür gün okuduğunda sende hak vereceksin,bu platformda herkes candır...
Buradan yaş üzüm rakısı nasıl demlenir diye öğrenmek isteyen @KeaSH07 ve @azash öğrencilerime bu resmimi armağan ediyorumen iyisi bu oldu breyarın yeni kit siparişlerini geçicem, basıcam yaş üzümü;
Ekli dosyayı görüntüle 45463
hammadde bitti üretim durdu ama 2-3 güne gelince yine başlarımÖğreneceğimiz çok şey var Ustam sizden.
Afiyet olsun
Tabak çok iştah açıcı görünüyor.
hammadde bitti üretim durdu ama 2-3 güne gelince yine başlarım
abi tabakta domates biber (kendi imalatım) üzerine zeytinyağı var,özel olanı zeytinyağı,bir abim yapıyor şarköyde,2 sene dinlendiriyor,yarım litre eli titreyerek verdi
Ben hayatımda hiç pastırma yemedim
Denersem rakı masasında olacak
Kolay lezzetli pişirme vb tarif veya önerisi olan var mi
Bilgi icin sagol abi ama en heyecanli yerinde anlatim bitti. klasik tv sovu gibi oldu yani "aha burada yapilmisi var" diye bittiPASTIRMA konusunu es geçmeyin.. tam zamanı 15 20 gün sonra.. kendiniz yapın ekonomik yapın.. Durun bulayım..
Evyap candırrrrrrr.....
Hindi göğüs Carrefour ve Bim de bulunur..
Ekli dosyayı görüntüle 45481Ekli dosyayı görüntüle 45482Ekli dosyayı görüntüle 45483Ekli dosyayı görüntüle 45484Ekli dosyayı görüntüle 45484Ekli dosyayı görüntüle 45485Ekli dosyayı görüntüle 45486Ekli dosyayı görüntüle 45488Ekli dosyayı görüntüle 45489Ekli dosyayı görüntüle 45490Ekli dosyayı görüntüle 45487
resimlerde 1 2 tane karışıklık var idare edin..
Tamam abi devamını da Google şefle yaparız teşekkürler. En azından çok atla deve bir olay olmadığını gördük.yok artık çemeni de mi yapalım artıkın yaaa.. ama sen gurbettesin bulamayabilirsin.. gogıl hazretlerine sor artık sende çemeni be murcik .. ????
valla değil.. Kökü kurutulmuş et.. denemek için hindi göğüs ekonomik çözüm.. Dana antrikota göre işlemler kolay ve hızlı.. o yöndende ekonomik.Tamam abi devamını da Google şefle yaparız ☺ teşekkürler. En azından çok atla deve bir olay olmadığını gördük.
teeee Manş denizi ötesine pastırma tarifi verdin ,levrek nereden anlatmadın3-4hafta sonra tuttuğum balık resimlerini kanguru mod konusuna bile atıp senide etiketlemessem ,aha yazdım burayaYArasınnn .. ben çok acı sevmem.. arada 1 tane yerim...
Ama zeytinyağı konusunda hassasım.. Aralık ayında bir gün önce toplanmış siyah zeytinleri satın alır.. Çul baskı ve soğuk sıkım ile sıktırırım gözümün önünde.. Zeytinyağı önemli abiii...
3 gündür balık yok döndüm medeniyete 1 2 iş halledeyim diye.. yarın kaçarım..
Evde sadece yoğurt ve cips varmış şimdilik.. sonra bahçeden üzüm keseriz peynir falan bakacaz gayrı duruma..
Ekli dosyayı görüntüle 45480
YA akideşşşşş, Levrek belaaaaaaa... nalettttttt.. valla bak..teeee Manş denizi ötesine pastırma tarifi verdin ,levrek nereden anlatmadın3-4hafta sonra tuttuğum balık resimlerini kanguru mod konusuna bile atıp senide etiketlemessem ,aha yazdım buraya
lüfer zaten ağa babası balığın,hemfikirim abi.Madem balıkçısın,emekli kalmaya devam edebilirsem sıkı dur eylül/ekim sana etiketleme yağmuru yapayımafiyet olsun abi ,rastgeleYA akideşşşşş, Levrek belaaaaaaa... nalettttttt.. valla bak..
BenLüfer severim tutmayı da yemeyi de.. Lüfer geldi gelecek mars a. 10 gündür akşam 9-10 gibi yatar 4:15 de kalkar çıkarım maceraya...Kısmetime geldi O paşa..
Ben Lüfer derdindeyim bee..Zaten Ocak ayında da geldiydi bunun emmioğlu.. ama sevmedim tadını , avcılığını.. Bi daha gelsin yeminle veririm restoranın birine..
ahanda bu geçen seneki Levrek..
Ekli dosyayı görüntüle 45495
Ama ben bunların derdindeyim pabloooooo
Ekli dosyayı görüntüle 45496
Akideş sabah 4:15 de kalktım.. 5 saatr lüfer aradım.. Üstüne medeniyete gelip 3 5 iş hallettim.. saat 17 dem beri içiyorum ..Sızayım gayrı yaaa
Maşallahvur vur inlesin @KeaSH07 @azash @Haydar dinlesinşekil a 'da görünenler hammaddesi,su katıksızhavalansın geceye kadar ,birazdan beyaz üzüm suyu avına çıkacam,bulamazsam migrosun önünde yakıcam kendimi ,hazır yanar hammadde de vartek üzüntüm çok geç kalmışım yahu ,eşşek kafam;
Ekli dosyayı görüntüle 45583