Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konu daha fazla uzamasın Serkan hocam,kişisel ricamdır,lütfen dikkat yazdıklarımıza!yarın öbür gün okuduğunda sende hak vereceksin,bu platformda herkes candır...
Buradan yaş üzüm rakısı nasıl demlenir diye öğrenmek isteyen @KeaSH07 ve @azash öğrencilerime bu resmimi armağan ediyorum:)en iyisi bu oldu bre:)yarın yeni kit siparişlerini geçicem, basıcam yaş üzümü;

Ekli dosyayı görüntüle 45463
Öğreneceğimiz çok şey var Ustam sizden.
Afiyet olsun :)
Tabak çok iştah açıcı görünüyor.

hammadde bitti üretim durdu ama 2-3 güne gelince yine başlarım:)
abi tabakta domates biber (kendi imalatım) üzerine zeytinyağı var,özel olanı zeytinyağı,bir abim yapıyor şarköyde,2 sene dinlendiriyor,yarım litre eli titreyerek verdi:)

YArasınnn .. ben çok acı sevmem.. arada 1 tane yerim...
Ama zeytinyağı konusunda hassasım.. Aralık ayında bir gün önce toplanmış siyah zeytinleri satın alır.. Çul baskı ve soğuk sıkım ile sıktırırım gözümün önünde.. Zeytinyağı önemli abiii...
3 gündür balık yok döndüm medeniyete 1 2 iş halledeyim diye.. yarın kaçarım..
Evde sadece yoğurt ve cips varmış şimdilik.. sonra bahçeden üzüm keseriz peynir falan bakacaz gayrı duruma..

1598284843829.png

Ben hayatımda hiç pastırma yemedim :)
Denersem rakı masasında olacak
Kolay lezzetli pişirme vb tarif veya önerisi olan var mi :)

PASTIRMA konusunu es geçmeyin.. tam zamanı 15 20 gün sonra.. kendiniz yapın ekonomik yapın.. Durun bulayım..
Evyap candırrrrrrr.....
Hindi göğüs Carrefour ve Bim de bulunur..

Screenshot_2017-11-09-15-42-04-718.jpegScreenshot_2017-11-09-15-42-21-368.jpegScreenshot_2017-11-09-15-42-47-568.jpegScreenshot_2017-11-09-15-43-09-402.jpegScreenshot_2017-11-09-15-43-09-402.jpegScreenshot_2017-11-09-15-43-23-948.jpegIMG-20181228-WA0008.jpegIMG-20181230-WA0004.jpegIMG_20190115_104247.jpgIMG-20190115-WA0005.jpegIMG-20181229-WA0025.jpeg

resimlerde 1 2 tane karışıklık var idare edin..

Bilgi icin sagol abi ama en heyecanli yerinde anlatim bitti. klasik tv sovu gibi oldu yani "aha burada yapilmisi var" diye bitti :LOL:
cemen tarifi, nasil giydirildigi vs, devami varsa bekleriz ama erken final oldu bu :)

Tamam abi devamını da Google şefle yaparız ☺ teşekkürler. En azından çok atla deve bir olay olmadığını gördük.
valla değil.. Kökü kurutulmuş et.. denemek için hindi göğüs ekonomik çözüm.. Dana antrikota göre işlemler kolay ve hızlı.. o yöndende ekonomik.
tek sıkıntı eti cemenle kaplayınca , kuruması için asılacak yer.. Çünkü çemen kokusu basıyor evi.

Son düzenleme:
YArasınnn .. ben çok acı sevmem.. arada 1 tane yerim...
Ama zeytinyağı konusunda hassasım.. Aralık ayında bir gün önce toplanmış siyah zeytinleri satın alır.. Çul baskı ve soğuk sıkım ile sıktırırım gözümün önünde.. Zeytinyağı önemli abiii...
3 gündür balık yok döndüm medeniyete 1 2 iş halledeyim diye.. yarın kaçarım..
Evde sadece yoğurt ve cips varmış şimdilik.. sonra bahçeden üzüm keseriz peynir falan bakacaz gayrı duruma..

Ekli dosyayı görüntüle 45480
teeee Manş denizi ötesine pastırma tarifi verdin ,levrek nereden anlatmadın:)3-4hafta sonra tuttuğum balık resimlerini kanguru mod konusuna bile atıp senide etiketlemessem ,aha yazdım buraya:)

teeee Manş denizi ötesine pastırma tarifi verdin ,levrek nereden anlatmadın:)3-4hafta sonra tuttuğum balık resimlerini kanguru mod konusuna bile atıp senide etiketlemessem ,aha yazdım buraya:)
YA akideşşşşş, Levrek belaaaaaaa... nalettttttt.. valla bak..
BenLüfer severim tutmayı da yemeyi de.. Lüfer geldi gelecek mars a. 10 gündür akşam 9-10 gibi yatar 4:15 de kalkar çıkarım maceraya...Kısmetime geldi O paşa..
Ben Lüfer derdindeyim bee..Zaten Ocak ayında da geldiydi bunun emmioğlu.. ama sevmedim tadını , avcılığını.. Bi daha gelsin yeminle veririm restoranın birine..
ahanda bu geçen seneki Levrek..

IMG-20200116-WA0045.jpg

Ama ben bunların derdindeyim pabloooooo

IMG-20191111-WA0051.jpeg

Akideş sabah 4:15 de kalktım.. 5 saat lüfer aradım.. Üstüne medeniyete gelip 3 5 iş hallettim.. saat 17 dem beri içiyorum ..Sızayım gayrı yaaa..

Haydi eyi gecelerrrrr...

Son düzenleme:
YA akideşşşşş, Levrek belaaaaaaa... nalettttttt.. valla bak..
BenLüfer severim tutmayı da yemeyi de.. Lüfer geldi gelecek mars a. 10 gündür akşam 9-10 gibi yatar 4:15 de kalkar çıkarım maceraya...Kısmetime geldi O paşa..
Ben Lüfer derdindeyim bee..Zaten Ocak ayında da geldiydi bunun emmioğlu.. ama sevmedim tadını , avcılığını.. Bi daha gelsin yeminle veririm restoranın birine..
ahanda bu geçen seneki Levrek..

Ekli dosyayı görüntüle 45495

Ama ben bunların derdindeyim pabloooooo

Ekli dosyayı görüntüle 45496

Akideş sabah 4:15 de kalktım.. 5 saatr lüfer aradım.. Üstüne medeniyete gelip 3 5 iş hallettim.. saat 17 dem beri içiyorum ..Sızayım gayrı yaaa
lüfer zaten ağa babası balığın,hemfikirim abi.Madem balıkçısın,emekli kalmaya devam edebilirsem sıkı dur eylül/ekim sana etiketleme yağmuru yapayım:)afiyet olsun abi ,rastgele

@pablo Üstat;
Bu ara Beyaz Üzüm suyu sorun olabilir. Ben marketlerde bulamamıştım.
Kavaklıdere nin kendisinden 24*200ml şeklinde koli ile almıştım :)
1.ay içerisinde 2020 üretim çıkar. Piyasada bolca bulunur.
Ben yine 24 lu koli alıp, serin bir yere atarım. Çocuk da seviyor. Arada meyve suyu olarak içiyor.

Geri