Afiyet olsun Serkan. ????Ekli dosyayı görüntüle 45384Ekli dosyayı görüntüle 45384cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Eski günlere döndüm. Hafta içi zaten yasak. Her hafta sonu. 250-300 TL olmuyor. Enayi gibi hissetmeye başladım kendimi..
Abi sadece hafta sonu maliyeti. 250-300 şimdi bir şey diyeceğim. Arpa suyu. Maliyeti 2 TL.Afiyet olsun Serkan. ????
Abartma zaten o kadar da, evyap candır ????
Yine bir doldurusa gelip Dvarwa atlayasım geldi ama ben boğaz vurumcu adamım. Dwarv, pamuk şekeri gibi buhar veriyordu. Tankı doldur, bitene kadar kesintisiz buharlaArkadaşlar elimde piko mega mod. Evden dışarı çıkmadi. Smok baby mod. Dwarv atomizer. Birde rda damlatmali mtl var. Artık bıraktım sarım falan uğraşmak istemiyorum. İhtiyacı olan gerçekten ihtiyacı olan bana ulaşsın.
Hocam dwarv senin bana ulaş. 05319242165Yine bir doldurusa gelip Dvarwa atlayasım geldi ama ben boğaz vurumcu adamım. Dwarv, pamuk şekeri gibi buhar veriyordu. Tankı doldur, bitene kadar kesintisiz buharla
Zaten artık @comandante abim önermeden, beğenmeden atomizer almam.
Adam İstanbul gurubunda her şeyi denedi...
Öncelikle çok teşekkür ederim sevgili dost insan.Hocam dwarv senin bana ulaş. 05319242165
Kolay pastirma işi anlatirim bi arayurumus
Haydaaaa rHerkese afiyet olsun. Konu dışı. Dolandirildim
Yok abi. Sorun çözüldüHaydaaaa r
Afiyet olsun dede. Resimdeki arkadaş kim?Neyse zor çekiyor.. dün efsane bi levrek yakaladim.. Tabii akşama rakıya meze oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 45436Ekli dosyayı görüntüle 45437
Fay akideş ya sen kendini bi okut bi kurşun döktür serkanimmEkli dosyayı görüntüle 45435Ekli dosyayı görüntüle 45435cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Dün akşam etille ilgili dersimi aldım. Belki de alkolle alakalı ilk uyarim oldu. Rezil olduk. İlk defa karakolluk olup ifade verdim. 41 yaşındayım karakola ikinci gidişim. İlk defa polis arabasına bindim. V.s. o yüzden testi kırıp haftada bir gün Boyle işte.
Tamam abi.Fay akideş ya sen kendini bi okut bi kurşun döktür serkanimm
Karamuk o marsta geldi buldu bizi.. terketmez buraları.. her sene 2 3 yavru yapar ama iyi eğitir.. sokulmazlar adama.. avcidirlar.. kus fare yilan vs. Avlarlar.. Faydali kızdır karamuk.. bizde marstaysak besler bakariz.. makarna sosis, balik sezonu balik vs...Afiyet olsun dede. Resimdeki arkadaş kim?
Afiyet olsun abi,nerede tuttunuz levreği?Neyse zor çekiyor.. dün efsane bi levrek yakaladim.. Tabii akşama rakıya meze oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 45436Ekli dosyayı görüntüle 45437
Geçmiş olsun serkan hocam,dikkat et,aksilik gelince peşpeşe geliyor maalesef.Ekli dosyayı görüntüle 45435Ekli dosyayı görüntüle 45435cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Dün akşam etille ilgili dersimi aldım. Belki de alkolle alakalı ilk uyarim oldu. Rezil olduk. İlk defa karakolluk olup ifade verdim. 41 yaşındayım karakola ikinci gidişim. İlk defa polis arabasına bindim. V.s. o yüzden testi kırıp haftada bir gün Boyle işte.
hocam gecmiş olsun , üzüldümEkli dosyayı görüntüle 45435Ekli dosyayı görüntüle 45435cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Dün akşam etille ilgili dersimi aldım. Belki de alkolle alakalı ilk uyarim oldu. Rezil olduk. İlk defa karakolluk olup ifade verdim. 41 yaşındayım karakola ikinci gidişim. İlk defa polis arabasına bindim. V.s. o yüzden testi kırıp haftada bir gün Boyle işte.