Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vur vur inlesin @KeaSH07 @azash @Haydar dinlesin:) dün su fabrikası olan bi arkadaşla muhabbet oldu epey hile hurdasını anlattı sektörün, şansa bugün de muhitte su bayisi ama konuya hakim çok enterasan bi tip değerli biriyle konuştum,evyap rakının ana hammaddelerinden, suyu, güzel tunceli ilimizin munzurdan yaptım,bu güzel hediyeye de çok yakıştı.Artık sebil var evde, sabah akşam doldur doldur iç:)

Ekli dosyayı görüntüle 45262

Ben hazır su kullanmam.. Arıtma candır..
Sebil harika ..Güzel günlerde kullan..

Ben hazır su kullanmam.. Arıtma candır..
Sebil harika ..Güzel günlerde kullan..
sağolasın abi,ph 8.45 görünce ve üstatlarda özellikle bu suyu tavsiye etmişti ,hemen aldım.Ama Munzur'a gidemeden ölürsem gözüm açık giderim,2 senedir hep erteledim,bi çılgınlık yapıp havalar çok soğumadan kaçmaya niyetim var,kaynağında rakı yaparsam atarım bi anlık:)

vur vur inlesin @KeaSH07 @azash @Haydar dinlesin:) dün su fabrikası olan bi arkadaşla muhabbet oldu epey hile hurdasını anlattı sektörün, şansa bugün de muhitte su bayisi ama konuya hakim çok enterasan bi tip değerli biriyle konuştum,evyap rakının ana hammaddelerinden, suyu, güzel tunceli ilimizin munzurdan yaptım,bu güzel hediyeye de çok yakıştı.Artık sebil var evde, sabah akşam doldur doldur iç:)

Ekli dosyayı görüntüle 45262
Benim bildigim en yüksek PH seviyeli su. Duydum ama kullanamadım :)
Balikesir' den sevgilerle.
Kızın denizde peşinde koşmaktan ne forum görüyorum ne tatil... :)

Sen de benim gibi peynircisin anlaşılan, yarım kalıp peyniri almışsın önüne ????????????
Aslında o tam kaliptı. Hatun 2 bardak icmek icin yarısını aldı. :)
Kalanı benim tabağa attı. Ben etçiyim Üstat.
Peynir aramam rakı da.
Güzel bir arnavut ciğeri, güzel sarımsaklı bir cacık bana yeter.

Pastırma ile de güzel içildiğine dair bir şehir efsanesi varmış. Henüz test edecek ekonomik güce erişemedik... :)

Peynir aramam rakı da.

Pastırma ile de güzel içildiğine dair bir şehir efsanesi varmış. Henüz test edecek ekonomik güce erişemedik... :)
Ustat bakayim dedim pastirmanin kilosuna da karisik etten yapilan bile 140 civari olmus. antrikot'tan olan 200'e dayanmis ????
kuzu ciger ben en son oradayken 30 civariydi, kimbilir o da yurumus gitmistir. gerci tam yagli sert ezine koyun peynirini de 30 civarina aliyordum. o da ucmustur simdi. iyi ki rakiyi evde yapiyorsunuz yoksa basa cikilmaz.

Raki hosgorulu bir kisilik. yanina ne koysan pek secmiyor, butce dostu olanlarla devam diyelim ????‍♂️

Peynir aramam rakı da.

Ben hayatımda hiç pastırma yemedim :)
Denersem rakı masasında olacak
Kolay lezzetli pişirme vb tarif veya önerisi olan var mi :)

Geri