Yaw. Hocam. Bir şey sormak istiyorum.Afiyet olsun ????
Ekli dosyayı görüntüle 45208
Sor Hocam, bir de izin mi istiyorsun ????Yaw. Hocam. Bir şey sormak istiyorum.
Eyvallah hocam..kaç birim para o biraaSor Hocam, bir de izin mi istiyorsun ????
guzel ???? ben karamel tadi aldim bundan, ayrica serbetciotu tadini ale ice ice iyice oturttum damaga yudum bitimi agizda bir kuruluk birakiyor onu cozemedim ama. yaninda da birsey tuketmeden iciliyor. yogun tatlara sahip biralari yanci olmadan iciyorum artik daha keyifli oluyor.peki ya tadı?
eyvalah hocam ,afiyet olsun...mesela bende bomonti ipa ilk hoşuma pek gitmedi ama sonra sert bira canım çekti,gidip yine aldım,dl'den mtl'e geçiş gibi sankisonra diğer biralar şekerli geliyor,çok alışmamak lazım belkideguzel ???? ben karamel tadi aldim bundan, ayrica serbetciotu tadini ale ice ice iyice oturttum damaga yudum bitimi agizda bir kuruluk birakiyor onu cozemedim ama. yaninda da birsey tuketmeden iciliyor. yogun tatlara sahip biralari yanci olmadan iciyorum artik daha keyifli oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 45173
Uzun zamandir denek isteyip firsat bulamadigim 10 numarayi sonunda yakaladim...
eyvalah hocam ,afiyet olsun...mesela bende bomonti ipa ilk hoşuma pek gitmedi ama sonra sert bira canım çekti,gidip yine aldım,dl'den mtl'e geçiş gibi sankisonra diğer biralar şekerli geliyor,çok alışmamak lazım belkide
Yakışır beee..Ekli dosyayı görüntüle 45173
Uzun zamandir denek isteyip firsat bulamadigim 10 numarayi sonunda yakaladim...
Yarasin emmi
Yarasin emmi
Valla sisenin dibini gormeden birakmayi dusunmuyorum emmiÖm istedim şişeye atlamaaa denklemmm
Valla sisenin dibini gormeden birakmayi dusunmuyorum emmi