Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
guzel ???? ben karamel tadi aldim bundan, ayrica serbetciotu tadini ale ice ice iyice oturttum damaga :) yudum bitimi agizda bir kuruluk birakiyor onu cozemedim ama. yaninda da birsey tuketmeden iciliyor. yogun tatlara sahip biralari yanci olmadan iciyorum artik daha keyifli oluyor.
eyvalah hocam ,afiyet olsun...mesela bende bomonti ipa ilk hoşuma pek gitmedi ama sonra sert bira canım çekti,gidip yine aldım,dl'den mtl'e geçiş gibi sanki:)sonra diğer biralar şekerli geliyor,çok alışmamak lazım belkide:)

Aslinda ben yavas yavas alisiyorum. farkinda olmadan standart biralari yemek yaninda, daha aromatik ve sert olanlari da keyif icimi olarak tuketmeye basladim.
havalarda sicak gitti epey, canim rakimi aksattim :) yeniden bir hasret gidereyim bari :giggle:

eyvalah hocam ,afiyet olsun...mesela bende bomonti ipa ilk hoşuma pek gitmedi ama sonra sert bira canım çekti,gidip yine aldım,dl'den mtl'e geçiş gibi sanki:)sonra diğer biralar şekerli geliyor,çok alışmamak lazım belkide:)

vur vur inlesin @KeaSH07 @azash @Haydar dinlesin:) dün su fabrikası olan bi arkadaşla muhabbet oldu epey hile hurdasını anlattı sektörün, şansa bugün de muhitte su bayisi ama konuya hakim çok enterasan bi tip değerli biriyle konuştum,evyap rakının ana hammaddelerinden, suyu, güzel tunceli ilimizin munzurdan yaptım,bu güzel hediyeye de çok yakıştı.Artık sebil var evde, sabah akşam doldur doldur iç:)

WhatsApp Image 2020-08-17 at 10.37.17 PM.jpeg

Geri