Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu ale biraları sevemedim bi türlü yaw. Daha bi keskin tadı var. Ama tabi geleneksel İngiliz birası..Ayak uydurmak lazım. Afiyetle hocam :)
yok hocam ayak uydurmalik bir durum yok, kaldi ki begenmedigim hic birseyi populer olmasi yada baska bir nedenle de olsa mumkun degil kullanmam.
bizim geleneksel biramiz ve ona gore olusan damak tadimiza gore sert evet ama bu sertlik cok degisken. buradaki ihtiyar ingilizlerin oda sicakliginda ictigi tarzda ale'leri ben de icemiyorum.
bud, carslberg, heineken vs turevlerinin yani sira meyveli kokteyl ickileri seven damaklara uymuyor. gectigimiz cumartesi misafirlerimiz vardi ve evde en az 10 alkollu icecek cesidi varken sadece ben ale goturdum ????‍♂️

yok hocam ayak uydurmalik bir durum yok, kaldi ki begenmedigim hic birseyi populer olmasi yada baska bir nedenle de olsa mumkun degil kullanmam.
bizim geleneksel biramiz ve ona gore olusan damak tadimiza gore sert evet ama bu sertlik cok degisken. buradaki ihtiyar ingilizlerin oda sicakliginda ictigi tarzda ale'leri ben de icemiyorum.
bud, carslberg, heineken vs turevlerinin yani sira meyveli kokteyl ickileri seven damaklara uymuyor. gectigimiz cumartesi misafirlerimiz vardi ve evde en az 10 alkollu icecek cesidi varken sadece ben ale goturdum ????‍♂️

Doğrudur hocam damak zevki meselesi. Biz alışmışız lagere pilsenere ????

Evde bira yapmayı düşünüyorum. Tüyo verecek buhardaşları bekliyorum.
Yapım aşaması ile ilgili tüyo olur.
Satın alma kısmı ile ilgili tüyo olur.
Saklama koşulları ile ilgili tüyo olur.
Kısaca ne olursa olsun bekliyorum :)
Temizlik , sabit sıcaklık ve sabır evde bira için olmazsa olmaz 3 ana kriter.
Yeni başlarken kova vb için butikbira,vinomarket,fermantasyonmarket gibi sitelerden 1 adet içinde bira kitide olan başlangıç kiti almanız yeterli olur.Pur noktaları iyi su , fermantasyon sırasında hiç kurcalamamak ve kolay sise temizliği için sise temizleme aparatınıda başlangıç kitiyle alırsanız çok iyi olur.

Evde bira yapmayı düşünüyorum. Tüyo verecek buhardaşları bekliyorum.
Yapım aşaması ile ilgili tüyo olur.
Satın alma kısmı ile ilgili tüyo olur.
Saklama koşulları ile ilgili tüyo olur.
Kısaca ne olursa olsun bekliyorum :)

başlangıç setini butik bira dan almadığın taktirde siteye kayıt yapsan da site sana kit satışını açmıyor bilgin olsun
şu an da en çok kit bu sitede var. onu göz önünde bulundur ;)

Temizlik , sabit sıcaklık ve sabır evde bira için olmazsa olmaz 3 ana kriter.
Yeni başlarken kova vb için butikbira,vinomarket,fermantasyonmarket gibi sitelerden 1 adet içinde bira kitide olan başlangıç kiti almanız yeterli olur.Pur noktaları iyi su , fermantasyon sırasında hiç kurcalamamak ve kolay sise temizliği için sise temizleme aparatınıda başlangıç kitiyle alırsanız çok iyi olur.
İyi sudan kasıt damacana su mu hocam? Sultan, erikli, nestle vb. Markalar yeterli mi. Yoksa gidip saf su alayım mı gerekir mi?
Başlangıç setim için tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?

Geri