Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasın hocam,2 farklı methodda,1er şişe demleyip aradaki farkı deneyimleyerek gözlemlemek istiyorum,şişeyi buldum sanırım 3ltrelik ama kapattık dedi market,yarın gündüz alıcam,bence bunda gayet güzel havalandırılır 12 saat,ağzı geniş.

Ekli dosyayı görüntüle 44578
Bu şişeleri biz rakicilar bitiriyoruz :)
Migros ve Carrefour da sürekli var.
Çalkala karıştır şeklinde de çok içen arkadaşım var. Fark yok diyorlar. Ama bence her karışım dinlendirilerek içilmeli.
En güzeli kendi damak tadinizi oturtmak.
Zamanla oturur. Temiz, kokusuz etil ile sonuç her yöntemde güzel oluyor.

Sağolasın hocam,2 farklı methodda,1er şişe demleyip aradaki farkı deneyimleyerek gözlemlemek istiyorum,şişeyi buldum sanırım 3ltrelik ama kapattık dedi market,yarın gündüz alıcam,bence bunda gayet güzel havalandırılır 12 saat,ağzı geniş.

Ekli dosyayı görüntüle 44578
Havalandirirken şişe ağzını bez veya kağıt peçete ile kapatın Üstad. İçeri bir şey kaçmasın.

Bu şişeleri biz rakicilar bitiriyoruz :)
Migros ve Carrefour da sürekli var.
Çalkala karıştır şeklinde de çok içen arkadaşım var. Fark yok diyorlar. Ama bence her karışım dinlendirilerek içilmeli.
En güzeli kendi damak tadinizi oturtmak.
Zamanla oturur. Temiz, kokusuz etil ile sonuç her yöntemde güzel oluyor.
zaten 4 tane kalmıştı dedim çocuğa parasını vereyim satma kimseye yarın gelip alıcam:)
aynen hocam bencede dinlenmesi şart ama geçen Isparta'da 1 günlük demleneni içtim o bile çok hoşuma gitti,bakalım farklılıklar nasıl olacak.2 tane de kit aldım yaş üzüm ve altın seri,kör olmazsam onları da haftaya yapacağım:)

Havalandirirken şişe ağzını bez veya kağıt peçete ile kapatın Üstad. İçeri bir şey kaçmasın.
tül parçası lazım anne dedim,ya rızanla ver yada yrn çaktırmadan keseceğim dedim,var var kesme dedi,o işide öyle çözdüm:)

zaten 4 tane kalmıştı dedim çocuğa parasını vereyim satma kimseye yarın gelip alıcam:)
aynen hocam bencede dinlenmesi şart ama geçen Isparta'da 1 günlük demleneni içtim o bile çok hoşuma gitti,bakalım farklılıklar nasıl olacak.2 tane de kit aldım yaş üzüm ve altın seri,kör olmazsam onları da haftaya yapacağım:)

tül parçası lazım anne dedim,ya rızanla ver yada yrn çaktırmadan keseceğim dedim,var var kesme dedi,o işide öyle çözdüm:)
2 yıldır o etil ile demliyorum.
Kör olmadım. Ama devam etmeye karar verirseniz, fabrikadan sipariş vermeye devam edin. Tekel bufelerinden almayın.
Ankara da denk gelebilirsek, dinlenmiş rakı ve votka var paylasiriz Üstat.

2 yıldır o etil ile demliyorum.
Kör olmadım. Ama devam etmeye karar verirseniz, fabrikadan sipariş vermeye devam edin. Tekel bufelerinden almayın.
Ankara da denk gelebilirsek, dinlenmiş rakı ve votka var paylasiriz Üstat.
Sağol hocam zaten referansla aldım buradan,hiç bozmam.ilk denemeden sonra aksi durum olmazsa daha büyük montanlı yine sipariş geçerim ptesi, dinlenmeye bırakırım eskileri,bi sirkülasyon yaratırım.
Votka içmiyorum,çok iyisi denk gelirse eğer soğuk sek,turşuyla ama seninkini affetmem tabii:)Rakı kesin ayır bana da,elim boş gelmeyeceğim,atomun ana hammaddesiyle:) ;

WhatsApp Image 2020-08-07 at 23.14.54.jpeg

Eyvallah hocam,shake and vape gibi sanmıstım ama püf noktaları varmış baya.peki 4 tane kup seker veya seker kullanmiyormusun?
Uzum suyu eklenince şekere ihtiyaç olmuyor.Uzum suyunda aman dikkat kırmızı uzum suyu alma.Aslinda 1 adet sek anason , 1 adet yaş üzüm ve anason birlikte kurulumu hiç bozmadan ; son kalan anasonu uzum suyuyla denemeni öneririm.Bir çok farklı varyasyonu denemiş olursunuz.Afiyet olsun hocam :)

Sihirli ortamlarda içmeside çok güzel ????
Ekli dosyayı görüntüle 44602
Foto paylas dediysek orman yesillik vs manasindaydi,abi sen direk agir vape masasi attin:)afiyetler olsun

Uzum suyu eklenince şekere ihtiyaç olmuyor.Uzum suyunda aman dikkat kırmızı uzum suyu alma.Aslinda 1 adet sek anason , 1 adet yaş üzüm ve anason birlikte kurulumu hiç bozmadan ; son kalan anasonu uzum suyuyla denemeni öneririm.Bir çok farklı varyasyonu denemiş olursunuz.Afiyet olsun hocam :)
Burası kucuk yer ama trakya yer gok uzum suyu:)marka olarak madem iyi kavaklidere beyaz uzum suyu,onu bulmaya calisacagim,olmadı bulamadigimi resimle paylasirim buradan.Varyasyonun hepsini deneyelim kobay yapın beni razıyim:)

Sonra bana yükselin birlikte, oh ne güzel ya, hıh ????

Sağlıklı içmelerdeyim bugün ☺
Ekli dosyayı görüntüle 44607
Ilk bakinca mojito zannettim sonra okuttuk buyuttuk gavur ellere gonderdik puuhh sana diyesim geldi ama kanadim kirik ,gps kapali komutanda,kac kere dedim al su anacondalara karsi uydu tel.i yanina, yardim isteyemiyorum:)bende bu gece muzikle desarj oluyorum kokune kadar olmasa da yandan yandan alkol var tabii:)afiyetler herkese;

20200808_022947.jpg

Her şartta Yeni rakidan güzel olacakti. :)
bi kere coştum artık,şimdi altın seriye başladım:)kitten çıkan meşeleri attım 1 litrenin içine ,bir yandan da havalansın diye kapağı tülle örtüp açık bıraktım.Sanırım 24 saat böyle bekleyecek,sonra kitten çıkan üzüm aroması anasonu şekeri suyu koyup işlem bitecek.Suyu pınar Gökçeağaç kullanıyorum,ph 8.2 yazıyor;

WhatsApp Image 2020-08-08 at 19.08.51.jpeg

bi kere coştum artık,şimdi altın seriye başladım:)kitten çıkan meşeleri attım 1 litrenin içine ,bir yandan da havalansın diye kapağı tülle örtüp açık bıraktım.Sanırım 24 saat böyle bekleyecek,sonra kitten çıkan üzüm aroması anasonu şekeri suyu koyup işlem bitecek.Suyu pınar Gökçeağaç kullanıyorum,ph 8.2 yazıyor;

Ekli dosyayı görüntüle 44708
24 saat o cubuklara çok geliyor üstat. 12 saat sonra renk hoşunuza giderse çıkartın. Yoksa çok koyu bir renk alıyor...

Geri