Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavaklıdere üzüm suyu eksik :)
Anasonu haricen almanızı tavsiye ederim. O tüpler az geliyor.
Suyun da ph 8.3/8.2 falan olursa süper. :)
Ama etil sağlam. Yine düzelttiler. 3-5 güne 2 litrelik damacana ile satışı başlayacak.
3ml anason ekliycem diye hesapladim uzerine, ne kdr uzum suyu ekleyeyim?birde hocam belli bir marka su varmi tavsiye edecegin?phmetre yok bende etikette yaziyorsa oradan kontrol ederim ancak.

3ml anason ekliycem diye hesapladim uzerine, ne kdr uzum suyu ekleyeyim?birde hocam belli bir marka su varmi tavsiye edecegin?phmetre yok bende etikette yaziyorsa oradan kontrol ederim ancak.
80 / 2o VG/PG koyunca sanki PH 8.2 falan olur gibi ????????????

Kolay gelsin, hobi yolların açık olsun üstat ???? dolu dizgin gidiyorsun. İki büyük evyap ustası ile işin çok kolaylaşacak.

Etiketlerde yazıyor. Bölgesel olarak değişiyor. Munzur su var. Ph 8.3 sanırım. Ankara da bulamıyorum.
1 litre etile 100 ml yani yarim şişe beyaz üzüm suyu koyuyorum.
Anasonu Alfasol marka alıyorum. 3.2/3.3 ml koyuyorum.
** damacana da ağzı açık Etili 12 saat beklettikren sonra basın ekleyip iyice calkaliyir ve 2 gün bekliyorum.
Sonra 1.1 litre su ekliyor, en son 100 ml üzüm suyu ekliyorum.
Mümkünse 10 gün dinlendiriyoruz.
Afiyetle içiyoruz.

Etiketlerde yazıyor. Bölgesel olarak değişiyor. Munzur su var. Ph 8.3 sanırım. Ankara da bulamıyorum.
1 litre etile 100 ml yani yarim şişe beyaz üzüm suyu koyuyorum.
Anasonu Alfasol marka alıyorum. 3.2/3.3 ml koyuyorum.
** damacana da ağzı açık Etili 12 saat beklettikren sonra basın ekleyip iyice calkaliyir ve 2 gün bekliyorum.
Sonra 1.1 litre su ekliyor, en son 100 ml üzüm suyu ekliyorum.
Mümkünse 10 gün dinlendiriyoruz.
Afiyetle içiyoruz.
Eyvallah hocam,shake and vape gibi sanmıstım ama püf noktaları varmış baya.peki 4 tane kup seker veya seker kullanmiyormusun?

80 / 2o VG/PG koyunca sanki PH 8.2 falan olur gibi ????????????

Kolay gelsin, hobi yolların açık olsun üstat ???? dolu dizgin gidiyorsun. İki büyük evyap ustası ile işin çok kolaylaşacak.
Aynen hocam işin erbabları olunca kalite cıkar ortaya,2. aşama ankara'ya meyveden yapmaya gidicem,yuk kimya muhendisi sevdigim bir abim hobi amacli yapiyor ,davet etti. @azash hocamda oralarda olursa beraber gideriz.

Geri