murcix
Council
ben kanmadım bunada sen kandınmı pekim
ben kanmadım bunada sen kandınmı pekim
acıdım @murcix e. yapma yapma sende acıAbi bunlar neki, daha anadolu sahil yolunda anlik aticam ama semti hatirlayamadim cengelkoy beykoz flndı glb
Ekli dosyayı görüntüle 43587
yanlis hatirliyorsun, Bagcilar merkez ????Abi bunlar neki, daha anadolu sahil yolunda anlik aticam ama semti hatirlayamadim cengelkoy beykoz flndı glb
Ekli dosyayı görüntüle 43587
Hunharca içcem ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 43588
afiyet olsun üstat,biraz baktım greyfurtlu yazıyor ,nasıl tadı?Hunharca içcem ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 43588
Sagolasin Ustat. (dun aksam goturdugumu belirteyim )afiyet olsun üstat,biraz baktım greyfurtlu yazıyor ,nasıl tadı?
Aman kardeş dikkat, bilzerian cinsleri tehlikeli olur ????????????Buna da yerli Bilzerian diolarmis,cek la bi fırt kalite gor dedim ama opucuk/alkıs yapmakla kaldı sadece
Ekli dosyayı görüntüle 43592
İngiliççem çok iyi değil ama anladığım kadarıyla şişe yaşlı bi adamdan bahsediyo ????????????Afiyet olsun üstat ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 43591
Boşver abi kart tavukları, içelim güzelleşelim ????????????????İngiliççem çok iyi değil ama anladığım kadarıyla şişe yaşlı bi adamdan bahsediyo ????????????
Afiyet bal şeker olsun ????????Boşver abi kart tavukları, içelim güzelleşelim ????????????????