Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sagolasın kardeş,en guzelleri senin ve ailenin olsun....gercekten cok makara gecti bugun ,simdi arka sokakta yazlik bara geldik,eskilerden onur mete var,egleniyoruz,buradan hal mecal kalırsa kumsalda biraderin gitar resitaline,sonumu cok hayılrlı gormuom bu gece:)

Ekli dosyayı görüntüle 43380
Yolun açık olsun üstat ???????????? aman sabahlar olmasın ????

Sağlıklı Mutlu nice yıllara @pablo kardeş. ???? forumda bilgilerde görünmüyo. sabah özellikle kontrol ettim halbuki.
Yeni yaşın kutlu olsun @pablo üstad, huzur ve mutluluklar dilerim
sağolun abiler,yaş ortaya çıkmasın diye girmemişim bende bilgileri profilime:) sabaha karşı kumsalda modu düşürdüm kaybettim ,duruuuuuunnnn deyip herkesi seferber ettim aramaya ,neyse allahtan bulduk ,ilk çalışmadı ama sabah bi temizlik- yıkama-yağlama şimdi çalışıyor:)doyamadım ben kutlamalara,8'inde bi pasta daha keseriz:)

sağolun abiler,yaş ortaya çıkmasın diye girmemişim bende bilgileri profilime:) sabaha karşı kumsalda modu düşürdüm kaybettim ,duruuuuuunnnn deyip herkesi seferber ettim aramaya ,neyse allahtan bulduk ,ilk çalışmadı ama sabah bi temizlik- yıkama-yağlama şimdi çalışıyor:)doyamadım ben kutlamalara,8'inde bi pasta daha keseriz:)
çakma doğum günüymüş bu ???? ???? ????

Ustat bir yerlerde sanki emeklilik falan bir mesajin vardi, ben mi yanlis hatirliyorum :unsure: 38te nasil oldu bu ????

Son 10 sene 30 senelik calistim hocam,daha fazla yuklenmeyelim devreleri yanmasin deyip erken emekli ettiler:) bomonti de senin icin;

Ekli dosyayı görüntüle 43586
Afiyet olsun, yarasin ????

herkes cektigini bilir tabi, ustat yine de sanslisin, keyfini cikart gonlunce ????

bu somuru duzeninde zaten insanlar aynen tarif ettigin gibi calisiyor fakat yine de olmuyor.

@pablo , @murcix e gel beni vur demişsin kavgada böyle yapılmaz yawww ???? ???? ???? ????
emeklilik icin diyorsan, onceki mesajda da yazdigim gibi herkesin hikayesi farkli, ceken bilir ne yasadigini. misal burada bile bazen nineler goruyorum markette calisiyor, dedeler goruyorum ulasim hattinda yada parklarda temizlik hizmetinde. kimi is sevdalisi kimi mecbur. o yasta tabiki cogumuzun secimi olmaz calismak. sahsen maksimum 55te emeklilik duzenine gecip hobi dede olmak isterim bir sahil kasabasinda. kimbilir ????‍♂️

yok bomonti icin diyorsan, burada cok daha iyi biralar var diyip motive olayim ????????????

emeklilik icin diyorsan, onceki mesajda da yazdigim gibi herkesin hikayesi farkli, ceken bilir ne yasadigini. misal burada bile bazen nineler goruyorum markette calisiyor, dedeler goruyorum ulasim hattinda yada parklarda temizlik hizmetinde. kimi is sevdalisi kimi mecbur. o yasta tabiki cogumuzun secimi olmaz calismak. sahsen maksimum 55te emeklilik duzenine gecip hobi dede olmak isterim bir sahil kasabasinda. kimbilir ????‍♂️

yok bomonti icin diyorsan, burada cok daha iyi biralar var diyip motive olayim ????????????

bi sağdan bi soldan takılmışsın oltayada esas yem tam ortada, onu kaçırmışsın. haydi sen çalış slayer :D :D :D :D :D

gömeyim iyice.
adam şeyişeyine denk uzatmış ayakları deniz kenarında. sen napıyon şimdi :D :D :D :D :D

Geri