Gardaşım afiyet bal şeker olsun.Afiyet olsun dostlar ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 43150
Hep beraber olur umarım bir gün gardaşım ????Gardaşım afiyet bal şeker olsun.
ucuz yırttımKıskançlık yaşlanmıyor anlaşılan ????
Eşref saatleri ????ucuz yırttım
Elin ameriganyasında sosyetik bira içmek kolay ????????????Afiyet olsun dostlar ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 43150
Asıl büyük işi siz başarıyorsunuz, kıskanıyoruz ????Elin ameriganyasında sosyetik bira içmek kolay ????????????
Doğum günün kutlu olsun gardaşım. Afiyet bal şeker olsun...masaya bak yaw. Maşallah.Dgunu pastam cok janjanlı bu senebiraderden gitar soloda var,icerim ben bu aksamherkese afiyetler;
Ekli dosyayı görüntüle 43376
Ekli dosyayı görüntüle 43377
Doğum günün kutlu olsun hocamDgunu pastam cok janjanlı bu senebiraderden gitar soloda var,icerim ben bu aksamherkese afiyetler;
Ekli dosyayı görüntüle 43376
Ekli dosyayı görüntüle 43377
Sagolasin ustat,dag basi olsun ayran bile kafa yaparafiyetler....Doğum günün kutlu olsun hocam
Cümleten afiyet olsun.
Ailemin yanında olduğum için rakı içmeyi özledim
Anca dağda bi yerde votka motka biseyler içiyorum
Nice mutlu, huzurlu senelere abiSagolasin ustat,dag basi olsun ayran bile kafa yaparafiyetler....
Sagolasın kardeş,en guzelleri senin ve ailenin olsun....gercekten cok makara gecti bugun ,simdi arka sokakta yazlik bara geldik,eskilerden onur mete var,egleniyoruz,buradan hal mecal kalırsa kumsalda biraderin gitar resitaline,sonumu cok hayılrlı gormuom bu gece@pablo Nice mutlu yıllara üstat, sağlık ve neşe yanından eksik olmasın ????
Eyvallah hocam,yas 38 olunca senin kutlamalar gibi 40 gun 40 gece surmuyordaha guzeli senin olsun insallahNice mutlu, huzurlu senelere abi