sihirbaz
Council
Bozulmuş olmasın onlar ????ortadaki chivasla dimple 35 yıllık filan oldu![]()
![]()
![]()
Bozulmuş olmasın onlar ????ortadaki chivasla dimple 35 yıllık filan oldu![]()
![]()
![]()
chivas sek üst üste çarpar abiAnlamadım kafam güzel hahaha????????
Yıllardır chivas içerim. Aheste aheste içerimde bazen kendimi kaptırıyorum fondip yapıyorum. Güzel viski içiriyor kendini ********.chivas sek üst üste çarpar abibir zamanlar fakir ama gururlu genç @murcix bomonti içerken şimdi viski membağsında uyuyor,verme gazı ,hasetimizden çatlatır
bomonti filtresiz ,rakı,istanblue ,yakut vs tarz resimler olsun
Bu arada bende viskiyi hele denk gelirse single malt 1-2 buzlu karamelize olsun diye sek içerim ,kola fanta karıştırana yan gözle bakarımama geçen gün arabistan sıcaklarında barmen viski sour diye fresh kokteyl yaptı jamesondan, limonlu portakal likörlü fln,yaz aylarında fresh viskili kokteyller güzel gidiyor,elindeki jackten 10 numara lynchburg lemonade olur,denemediysen bi bak istersen.yok uğraşamam dersen sen koliyi aromalar gibi bana yolla ben yaparım ama mehmet hocam gibi nihai ürünleri geri gönderirmiyim bak işte o çok büyük irade ister ,pek zannetmiyorum
![]()
hocam valla billa bu sene bi kere atladım çıktım denize,o da 2 dk fln sürdü, ben uzaktan izleyiciyimBiri beni anmış, kim acaba o?
Yoksa yoksa sürekli gezip 4 yıldır Deniz tatiline çıkamamış birini çatlatan, manzara eşliğinde gün batımını rakıya meze eden @pablo mu?
Afiyet olsun ????
Ekli dosyayı görüntüle 42322
10 numara ale, tok lezzetli bir içimi var, çok ayırabilir bir tat alamadım ama sanki sıfır şeker, çok sert bir bitter çikolata yemiş ve damağında acısı kalmış gibi bitiyor yudum. Üstüne de Cevizli buhar ????
Sevdim bunu ????
Bunu gerçekten beğendim ve ister istemez şapırdatarak içtim ???? haftasonu stok yaparım bundan.hocam valla billa bu sene bi kere atladım çıktım denize,o da 2 dk fln sürdü, ben uzaktan izleyiciyimama hayat işte böyle maalesef,elinin altındayken değersiz,ulaşılmaz olunca kıymetli.
Bigün bu aleyi bi arkadaş demişti hatta bişops diye aklımda kalmıştıama deneme fırsatı olmamıştı,denk gelirsem affetmem. çaktırmadan ağzını şapırtat evin içinde
![]()
gurbet zordur hocam,acısını tatlısını yaşamış biri olarak iyi bilirim,ama artısı eksisiyle kendin tartacaksın.Ben oğlum için dönmek zorundaydım herseyi kenara bırakıp, bence sende oğlun için kalmalısın.Çok acıklı konuştun ,dolapta vardı 3 tane bomonti hadi atmıom resimBunu gerçekten beğendim ve ister istemez şapırdatarak içtim ???? haftasonu stok yaparım bundan.
Üstat ben Boğaz çocuğuyum, Nisan'da başlar eylüle kadar hemen her boş vaktimizde Çengelköy, Kuleli ve hatta kanlıca hattında yüzmeye giderdik. Yanımızda olatalar ve Çengelköy fırından alınmış taze çıtır ekmekler tüm günü sahilde geçirirdik. Acıkınca dalar midye çıkartır atardık sacın üstüne duyuyorduk karnımızı ekmek arası yapıp. Denize girmeyince, o güneşi almayınca kışın üşürüm ben. (Gerçi son 10 yıldır güneş alerji yapıyor) vesselam özledim ☺
afiyet olsun hocam,filipin/hongkong pale pilsen birası yazıyor,5 volum alkollü,az biraz şapırttatta yorum yazMis gibi likitler havada uçuşuyor, sadece yutkunuyoruz, ????????
napak biz de böyle İçelim o zaman ????
Afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 42614
Tebrikler! Başarılar dilerim
Başarılar????
Gecenlerde 7 yasindaki ogluma sordum,hep cocukmu kalmak istersin yoksa buyukmu olmak ?cocuk kalayim dedi,dumrul oldumÇok teşekkürler abim![]()