comandante
Council
Öfffff kokular buraya kadar geldi????????
ortadaki chivasla dimple 35 yıllık filan oldu
Öfffff kokular buraya kadar geldi????????
Bana virsene be????????ortadaki chivasla dimple 35 yıllık filan oldu
Hiç sevmirem fiskiyi ????viskinin mixi olmaz. yazıktır günahtır. buz bile atılmaz. sek içeceksin
Üstadım. Bundan yıllarlar önce. Bu işin tedarigini yaptım. J&b jonny valker. Satışı yaptım. Blue label, Jack, şıvas. Kendim hariç kimseye vermedim. Hey gidi günler hey...
Seneler önce bir düğüne gitmiştim, genelde düğünlerin yarısı dışarıda geçirdiğim için yine hava almak için dışarı çıktığımda plastik bir bardak içinde viski uzattılar. Sodayla karıştırmış ve buz atmışlar. Ömrümde viskiden keyif aldığım tek an o oldu. Çeşit çeşit aldım denedim, tarifler, ikililer vs. Yok arkadaş olmadı. Her aldığım şişe hediye gitti birilerine.
Halbuki ropdöşambır bile almıştım ????
Afiyet bal şeker olsun hocam. Seviyorum hepinizi.Bu da garip stoğu ????
Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 42318
Gcam ile çekilen resimler hep yan çıkıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 42312Ekli dosyayı görüntüle 42312cümleten afiyet olsun arkadaşlar...
İki numaralı dede. Hayır ben anlamıyorum. Neye üzgünsün??Ekli dosyayı görüntüle 42312Ekli dosyayı görüntüle 42312cümleten afiyet olsun arkadaşlar...
Bu da garip stoğu ????
Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 42318
Gcam ile çekilen resimler hep yan çıkıyor...
Dedem. Tedavi devam ediyor. Sıkıntı yok.La ne oldu senin tedavi..? İnşallah eski fotolardır.
Dede sıkıntı yok.. Şükür ben iyiyim.... İlacada devam..Ben stok fotosu atmayayım.. 30 40 lt rakı var stokta ????
Xazax hariç. Sicita ile alkol tüketimi sıkıntı yok...La ne oldu senin tedavi..? İnşallah eski fotolardır.
içimizdeki irlandalıları unutma abi,yoksa işte sepetle foto koyuyorbol bol bomonti filtresiz resmi at,yumuşak karnından vuralım
Anlamadım kafam güzel hahaha????????içimizdeki irlandalıları unutma abi,yoksa işte sepetle foto koyuyorbol bol bomonti filtresiz resmi at,yumuşak karnından vuralım