sen gel bi hele. bokluderede içirecem ben sana. ömür boyu kokusu aklında kalacakafiyet olsun yarasin ustat, ne yalan diyim o kadar cok ozledim ki benzer manzada raki icmeyi, cengelkoy bosphorus burnumda tutuyor galata bile kurtarir yani o derece ????
Orada bile ictim abi ben, sikinti yoksen gel bi hele. bokluderede içirecem ben sana. ömür boyu kokusu aklında kalacak
Serkan hocam sen yinede temkinli git,bu surec bitsin sozum olsun herkesi arabaya dolusturup izmire gelicez,sofranin kralini kuraririz ama patatesler sendenEkli dosyayı görüntüle 41668Ekli dosyayı görüntüle 41668cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
İnşallah hocam. Başımın üstünde yeriniz var. Kuzu çevirme yaparız .....Serkan hocam sen yinede temkinli git,bu surec bitsin sozum olsun herkesi arabaya dolusturup izmire gelicez,sofranin kralini kuraririz ama patatesler senden
Aahahaha aklıma bir şey geldi de şaapmayım şimdi.çete iş başında
Ekli dosyayı görüntüle 41672
Hocam sende durup durup gözünü çıkarıyorsun, kaçamakları hedefli yap bence. Dr 2 demişse 2 olsun değerli hocam. Yaşanacak sağlıklı mutlu umutlu nice günler var, lütfen ????Ekli dosyayı görüntüle 41685Ekli dosyayı görüntüle 41685cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Bugün çok güzelim kusura bakmayın lütfen..
Senin ne işin var burada aslanım?Aahahaha aklıma bir şey geldi de şaapmayım şimdi.
Mehmet abi deyecegim olmayacak. Bu sefer suç kayın babadaHocam sende durup durup gözünü çıkarıyorsun, kaçamakları hedefli yap bence. Dr 2 demişse 2 olsun değerli hocam. Yaşanacak sağlıklı mutlu umutlu nice günler var, lütfen ????
Sen hep ak kaşık zaten, heep ????????????Mehmet abi deyecegim olmayacak. Bu sefer suç kayın babada
abi sloganın başı eksik kalmış benim gençlik zamandan;çete iş başında
Ekli dosyayı görüntüle 41672
afiyet olsun üstat. yarasınnn