tamam öyle olsun,ama terasta bigün mangalda patates sözün olsunsol baştaki için öm lüdven. o burda kalsın. yol tutuyormuş onu. ben şefkatle bakarım ona
beni bununlamı korkutucan havhavın olsun demiştim zaten. sen gel yetertamam öyle olsun,ama terasta bigün mangalda patates sözün olsun
abi daha bugün kedileri almaya gittim o tarafa, uğrayacaktım ama vakit kısaydı ,Antalya dönüşü kendime geldikten sonra uğrarım kesinbeni bununlamı korkutucan havhavın olsun demiştim zaten. sen gel yeter
masa için öm diyesim geldiEkli dosyayı görüntüle 41015Ekli dosyayı görüntüle 41015cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
bayram sonuna kadar foruma girmeyi yasak ettirticen bana. çok pis kıskanırım.Antalyadan sevgiler,korkma @comandante abi,hasetinden catlatacagim gun bugun degilyarın ola hayrola
Ekli dosyayı görüntüle 41049
Az önce bende masa ile alakalı yazacaktım. Masa kayınvalidenin. Dedim arkadaş talip. Hatırası var dedi... Bayramdan sonra inşallah ben sana başka masa ayarlarım.@Serkan35 hocam sizin katlanır masa öm
su kenarına bol malzeme koymak için sizinki gibi büyük bir masaya ihtiyacımız varda
Düşünmen yeter hocam çok sağolasınAz önce bende masa ile alakalı yazacaktım. Masa kayınvalidenin. Dedim arkadaş talip. Hatırası var dedi... Bayramdan sonra inşallah ben sana başka masa ayarlarım.
Evet abi tilki donecek elbet yuvaya ama haydarı karistirma simdiyol gozunde buyudu belkide gelmedin,6bucuk saatte ucup geldim halbuki,neyse geliriz bigun beraber insallahbayram sonuna kadar foruma girmeyi yasak ettirticen bana. çok pis kıskanırım.
ama kürkçü dükkanında da benim borum (HAYDAR) ötecek. bunuda unutma
Afiyet şeker bal olsun kardeşim. ????Ekli dosyayı görüntüle 41060
????????????????????
Sağolasın, umarım bir gün birlikte olur ????Afiyet şeker bal olsun kardeşim. ????