bugün paylaşım olmamış,esefle kınıyorumbara gidip gençleşeyim ben biraz
Ekli dosyayı görüntüle 40128
Mevzu derin abi buara maalesef,bizim koyde de boyle mekan fln yok ,napalım hazır pederin yazlığa geldik arka sokakta da bulmuşken biraz muzik dinleyelim.Rakı olsa kapanısa degilde kesin acilisa gelirdim
Bırak yamuk kalsın..Merağı olan bakar.. Olmayan kaçar gider.. İyi geceler diler ben sızarım..Yarın saat 4 de uçuş var bana... aramasın gözleriniz...Huzurla kalın..Mevzu derin abi buara maalesef,bizim koyde de boyle mekan fln yok ,napalım hazır pederin yazlığa geldik arka sokakta da bulmuşken biraz muzik dinleyelim.Rakı olsa kapanısa degilde kesin acilisa gelirdim@comandante abi uyumadiysan musaitsen resmi duzeltebilirmisin,yok yere kafa yapmayalım
herkese afiyetler
Ekli dosyayı görüntüle 40150
Abi sana teshisi koydum ,kurek ellerle 2 seans thai masajıBırak yamuk kalsın..Merağı olan bakar.. Olmayan kaçar gider.. İyi geceler diler ben sızarım..Yarın saat 4 de uçuş var bana... aramasın gözleriniz...Huzurla kalın..
Stabilite her zaman iyi değildir ????????????Boğaz vurumunun kaybolduğu bu saatte en güzeli bolca buhar...
Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 40391
yalnız kalma hocam,tokuşturayımBoğaz vurumunun kaybolduğu bu saatte en güzeli bolca buhar...
Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 40391
baktım ama yinede soracam ,nasıl tadı?Kenara kay üstat ben de geleyim ????
Ekli dosyayı görüntüle 40394
Yani bu saate açıklamaya bak...Üstat bu açıklama ile alakası yok, epey sert ve lezzetli bir bira, acımsı bir dokusu var, limon kabuğu acısı gibi. Hafiften de bir ekşi meyve tadı var, bütün olarak bakılırsa beğendim diyebilirim
İyi yine mantıklı cevap vermişler, yurdum tekelcisi bu saatte böyle yorumların üstüne okkalı, kalaylı, hafif ekşimsi rahmet okur normalde ????????????Üstadım sizin bira yorumunu büfeye mesaj atıp bundan gönderin dedim.
Bu saatte fanta var dediler...
Bari soda ayran söyleyim.
Kahkahalarız ve neşeniz daim olsun ????bende hatuna okuttum bu postu , hala sesli sesli gülüyoruz![]()