Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahali goygoyhaneyi daha çok seviyor pablo... Yarasinnnn...

Ekli dosyayı görüntüle 40149
Mevzu derin abi buara maalesef,bizim koyde de boyle mekan fln yok ,napalım hazır pederin yazlığa geldik arka sokakta da bulmuşken biraz muzik dinleyelim.Rakı olsa kapanısa degilde kesin acilisa gelirdim:) @comandante abi uyumadiysan musaitsen resmi duzeltebilirmisin,yok yere kafa yapmayalım:)herkese afiyetler

20200722_010322.jpg

Mevzu derin abi buara maalesef,bizim koyde de boyle mekan fln yok ,napalım hazır pederin yazlığa geldik arka sokakta da bulmuşken biraz muzik dinleyelim.Rakı olsa kapanısa degilde kesin acilisa gelirdim:) @comandante abi uyumadiysan musaitsen resmi duzeltebilirmisin,yok yere kafa yapmayalım:)herkese afiyetler

Ekli dosyayı görüntüle 40150
Bırak yamuk kalsın..Merağı olan bakar.. Olmayan kaçar gider.. İyi geceler diler ben sızarım..Yarın saat 4 de uçuş var bana... aramasın gözleriniz...Huzurla kalın..

Kenara kay üstat ben de geleyim ????
Ekli dosyayı görüntüle 40394
baktım ama yinede soracam ,nasıl tadı?:)afiyetler

This distinct ruby beer's sweet caramel and fruity aromas tease the taste buds. Brewed with smooth and rich Chocolate and Crystal malts & a blend of Fuggles and Styrian Golding hops. Expect a delicious full-bodied toffee flavour and a fruity finish of figs, raisins and dates. Hobgoblin: Born Different.

Geri