Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Afiyet olsun üstat, cider sevemiyorum ben ya ???? az önce elmalı bi tane döktüm. Kaçıncı oldu deniyorum denk gelmedi. Daha almam
Gerçek cider pek yapılmıyor ülkemizde ve dünya piyasasında artık maalesef. Satılamayacak derecede kötü veya bozulmuş şaraplara elma/armut aroması ve nitric asit basıp cider diye sürüyorlar piyasaya hocam. Yoksa gerçekten elmadan yapılmış bir ciderin her daim gideri vardır bence. İçeriğe bakıp almak lazım. Aroma eklentisi varsa almamak en iyisi ????

Kaç gündür içemiyorum.
Yeter bunaldım.

Camı çıkartmışsın Üstad. Gözlerim yaşardı. :)
Ben becerememiştim.
Afiyet olsun.
çıkardım hocam eyvallah
bunun camı kolay direk bez ve kaliteli saatci kargaburunuyla daldım zarar vermeden cıktı
yalnız ben bunu sahiplenecek gibiyim.Bir uygun gününüzde eğer sizce de mahsuru yoksa bunun sahiplenmesi hakkında konuşalım

Gerçek cider pek yapılmıyor ülkemizde ve dünya piyasasında artık maalesef. Satılamayacak derecede kötü veya bozulmuş şaraplara elma/armut aroması ve nitric asit basıp cider diye sürüyorlar piyasaya hocam. Yoksa gerçekten elmadan yapılmış bir ciderin her daim gideri vardır bence. İçeriğe bakıp almak lazım. Aroma eklentisi varsa almamak en iyisi ????
nitrik değil , sitrik asit,öldürecen hepimizi:)deniz varda girmiyoruz ki be abi ,dağ orman havası gibisi yok valla....

afiyet olsun ama uzaktan takipteyiz Serkan hocam!

Doğrudur üstat, pek ilgim yok aslında ama görünce de "belki bu sefer denk gelir" diyerek alıyorum ama artık almam. Sevdiğim beğendiğim meyve sularına cin/votka koyup gömüyorum daha iyi oluyor ????????????

çıkardım hocam eyvallah
bunun camı kolay direk bez ve kaliteli saatci kargaburunuyla daldım zarar vermeden cıktı
yalnız ben bunu sahiplenecek gibiyim.Bir uygun gününüzde eğer sizce de mahsuru yoksa bunun sahiplenmesi hakkında konuşalım
içinize sindiyse, sizde kalsın Üstad. Bedelini de siz belirleyin.
Olmadı dernek belirlesin. Dostlara, arkadaşlara satış yapamam ben.
Ödemeyi aramızda kargocu tanıyan varsa Bira olarak bile kabul ederim :)

nitrik değil , sitrik asit,öldürecen hepimizi:)deniz varda girmiyoruz ki be abi ,dağ orman havası gibisi yok valla....

BU eve taşınalı bir hafta oluyor. Ben uykuyu aşırı seven, gece tuvalete bile kalkmayan biri olarak gece kaçta yatarsam yatayım sabah erken ve dinlenmiş olarak uyandığımı farkettim. Orman havası gerçekten iyi ????????

Doğru sitrik asit. Ben ilk olarak dut, gül, çilek vs şarabı alırken farketmiştim aroma olayını. Dut şarabını gerçekten duttan yapıyorlar zannediyordum. Büyük hayal kırıklığı oldu ????

Son düzenleme:
Geri